Eveniment Importate

WineUp Fair in Transylvania, Second Edition

In perioada 01 – 03 aprilie, WineUp Fair in Transylvania transfomă Clujul în capitala vinului și a gastronomiei. Cel mai profesionist și elegant târg de vinuri din România își deschide porțile în mai puțin de o lună, cu 22 de expozanți invitați la standurile WineUp special concepute, cu un program valoros și ofertant de masterclass-uri, cu o serie specială de evenimente de socializare marca WineUp In the City și cu o noutate importantă pentru această ediție: WineUp Official Selection.

Înainte de orice proiect este motivația: de ce WineUp? Pentru că visele noastre ca organizatori converg cu nevoile pieței de vin din România de a crește, de a deveni din ce în ce mai puternică și mai vizibilă la nivel național și internațional.

ArtVinium își dorește prin acest târg să ofere un concept integrat prin care să promoveze cu adevărat calitatea vinurilor românești, dar și să intervină activ în educarea publicului larg și în creșterea serviciilor din domeniul ospitalității, urmând reperele și tendințele internaționale.

A doua ediție WineUp Fair in Transylvania pregătește o suită premium de producători și importatori care își vor expune și promova vinurile calitative.

Vizitatorii târgului vor putea nu doar să deguste aceste vinuri, ci să discute în amănunt cu proprietari de crame, oenologi, brand ambasadori, producători care vin la Cluj-Napoca să câștige vizibilitate prin calitatea produselor lor.
Lista de expozanți până în acest moment este compusă din: Corcova Roy & Dâmboviceanu, Crama Gîrboiu, Crama Carastelec, Gitana Winery, Chateau Vartely, Liliac, Gramma, Petro Vaselo,  Crama La Salina, Avincis, Aurelia Vișinescu, Vinimondo, Cramele Recaș, Crama Rătești, Crama Oprișor, Alira, Davino, Budureasca, Vitis Metamorfosis. Mai sunt doar câteva nume de anunțat până la târg.

Noutatea acestei ediții o constituie degustarea jurizată WineUp Official Selection, o evaluare de talie națională și internațională a vinurilor din târg, cu un juriu specializat. Aceștia vor degusta vinurile producătorilor și vor face o evaluare argumentată, cu oferirea unui feedback corect despre calitatea vinurilor, raportul calitate-preț, previziuni despre prezența acestor vinuri pe piața internațională și nu numai. Gala de premiere WineUp Official Selection va avea loc sâmbătă seara, într-un cadru festiv, cu prezența tuturor actorilor implicați.

Din juriul WineUp vor face parte nume recunoscute în lumea vinului la nivel internațional: Master of Wine Essi Avellan din Finlanda, membră a juriului Champagne & Sparkling Wine World Championship, Master of Wine Peter McCombie, membru al juriului International Wine Challenge, Master Sommelier Adam Pawlowski, Elod Adam Wine Educator și Metro District Manager la Kobrand Distribution New York și alții.

Prezența lor la Cluj aduce un plus dezvoltării platformei de educare WineUp Masterclass deoarece fiecare va susține un masterclass specializat pe domeniile lor de expertiză, ceea ce este de apreciat nu doar prin prisma experienței lor profesionale și a renumelui cât și prin disponibilitatea de a-și transmite cunoștințele celor interesați.

Nu în ultimul rând, la finalul fiecărei zile de târg vizitatorii sunt invitați să-și continue periplul degustărilor și al poveștilor cu vin într-o atmosferă de sărbătoare specifică programului WineUp In the City. Cine gastronomice, întâlniri de networking, degustări speciale în diferite localuri din Cluj-Napoca, vor putea fi accesate în fiecare seară după închiderea târgului, de la ora 21.00.

Biletele la târg și la masterclass-uri se pot achiziționa online de pe site-ul www.wineup.ro. Pe toată durata târgului, WineUp InfoPoint și WineUp Store vor sta la dispoziția vizitatorilor pentru orice informații și achiziții promoționale de vinuri.

Toate noutățile legate de târg și de evenimentele conexe sunt disponibile atât pe site-ul oficial www.wineup.ro, cât și pe pagina de Facebook www.facebook.com/wine.up.fair.transylvania.

 

Related posts

Evoluția sectorului financiar-bancar este dezbătută în cadrul evenimentului Romanian Financial Conference

Stefana Muresan

CEO Conference – Shaping the Future: Evenimentul anual de referinta al mediului de afaceri din Romania se desfasoara marti, 22 mai 2018, in Bucuresti

Stefana Muresan

The event for Superyacht Owners

Ionut Oprea

Bogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței, participă la PRIA Competition Conference, cel mai important eveniment dedicat concurenței, în data de 21 februarie 2019

redactia

Cum sprijinim antreprenoriatul inovativ în industria alimentară?

Ligia Voro

Programul pe zile al Electric Castle. Vezi când urcă pe scenă

Stefana Muresan

Liderul pieței electro-IT&C din România deschide cel mai mare magazin din rețea la Arad

Ligia Voro

Conferință de renume în Marketing, la UVT

Stefana Muresan

ACCELERATE. Sales Conference

Transilvania Business

Muzeul Țării Secașelor din Miercurea Sibiului

Stefana Muresan

SPECIALIȘTII IN HR SE REUNESC LA CLUJ-NAPOCA, ÎN CADRUL EVENIMENTULUI OPERATIONAL HR

redactia

Conferinta Internationala Femei in Afaceri 2016

Transilvania Business

Optimizarea ratei de conversie, esentiala în succesul unui business online

Transilvania Business

Transformarea digitală: direcția principală spre o societate mai inteligentă la Sibiu Innovation Days 2020

Nicolae Pop

Weinfest 2019 la Mediaș: povești și degustări de vin din cramele românești și Republica Moldova

Nicolae Pop

Robotul umanoid InMoov se întâlnește cu vizitatorii Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

FORO 2019: Guest Experience Design sau Arhitectura Ospitalității

Stefana Muresan

Sălajul are continuitate la Transporturi: pleacă Bode, vine Cosma

Nora Dumitrescu

Bogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței, participă la conferința PRIA Competition în 27 februarie 2018

Stefana Muresan

Specialiștii AgroTransilvania Cluster ajută fermierii în accesarea banilor europeni

Despre responsabilitate socială și sustenabilitate, la cea de-a 7-a ediție a CSR OVERVIEW 2019

Papuc Irina

Transylvania Beer premiată la nivel internațional

A. I.

Borodi, Brinel: „IT-ul nu mai este doar o utilitate!”

Ambasadorul SUA – Adrian Zuckerman s-a întâlnit cu Florin Birta – primarul Oradiei

Traian Dan

Leave a Comment