Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

VIDEO: Corteva Agriscience, portofoliu de lider prezentat la Seuca

Corteva Agriscience, compania lider de piață în România în vânzările consolidate de semințe și protecția plantelor, a participat cu o tehnologie complexă și completă la loturile demonstrative de grâu de la Seuca, jud. Mureș. La Ziua Grâului, Jean Ionescu, Country Leader, România&Republica Moldova, Corteva Agriscience, ne-a oferit mai multe informații despre această tehnologie, precum și noutăți din portofoliul companiei.

Liderul Corteva Agriscience pe România și Republica Moldova a subliniat, la începutul discuției cu echipa revistei Transilvania Business, importanța întâlnirii organizate în câmpul de la Seuca de Dafcochim Agro.

„Este o zi în care fermierii sunt avizi de informație, sunt foarte mulți fermieri care intră în detalii și, în același timp, este o zi importantă pentru noi pentru că am lansat câteva produse foarte însemnate în România. Unul dintre ele este Verben. Verben este fungicidul cel mai performant pentru protecția cerealelor păioase în primul tratament, un amestec de proquinazid și prothioconazol, un fungicid complet pentru agricultura din bazinul Mării Negre. De asemenea, am reiterat încă un subiect detaliat referitor la erbicidarea la cereale păioase, unde Corteva Agriscience este compania cea mai importantă din punct de vedere al performanței portofoliului și vânzărilor, iar Pixxaro Super este de departe erbicidul numărul 1 pentru cereale păioase și nu numai în Transilvania. Este erbicidul cel mai complet ca spectru de acțiune împotriva dicotilelor anuale și perene din culturile de cereale păioase. Ducându-ne în partea de combatere monocotile anuale și perene și dicotile anuale și perene, aș spune că Palas și Floramix sunt fără ezitare produsele amiral”, a arătat Jean Ionescu, Country Leader, România&Republica Moldova, Corteva Agriscience.

Contribuția ca tehnologie utilizată în cultura de grâu de la Seuca a Corteva Agriscience este una complexă și completă. „Compania numărul 1 în agricultură, Corteva Agriscience este aici să reușească să aducă tehnologie viitoarelor investiții în agricultura din Transilvania. Este o zi a cerealelor păioase, o zi a grâului, în care portofoliul Corteva este cel mai complet. Din punct de vedere al erbicidării, începând din toamnă cu erbicidul Bizon până în fază de burduf cu Pixxaro Super, Corteva a participat cu cel mai complet portofoliu de erbicide la păioase, cu cel mai avansat fungicid din punct de vedere al eficacității, este vorba de Verben, și cu aficidul numărul 1 pentru cereale păioase – Transform, cu substanța activă sulfoxaflor. Aș spune fără ezitare că e cel mai complet portofoliu care începe cu biostimulatorul Ympact care aduce cel mai mare avantaj în primele faze de vegetație. Este biostimulatorul care, odată tratată sămânța de grâu, ajută la dezvoltarea unui sistem radicular în primele faze de vegetație și oferă un nivel de explorare foarte ridicat. Ympact e un produs care a explodat după anul de lansare 2021 și aș spune că, începând din acest an, este varianta standard de tratament pentru marea majoritate a fermierilor”, a enumerat interlocutorul nostru schema aplicată la Seuca.

Am discutat cu Jean Ionescu și despre noutățile din portofoliul de semințe și produse de protecția plantelor al Corteva Agriscience. „Fermierii ne întreabă despre noutățile portofoliului Pioneer, inclusiv în partea de hibrizi de porumb. E o onoare pentru noi și o bucurie să reușim să oferim cele mai importante sfaturi pentru profitabilitatea fermelor din Transilvania. Și nu încape îndoială, interacțiunea pe care noi o avem cu fermierii ne asigură întotdeauna succesul și tranziția de la produsele care ies din portofoliu către produsele noi. Anul acesta și anul viitor pregătim lansări în partea de genetică, mai precis portofoliul Pioeneer va fi îmbunătățit cu câțiva hibrizi semi-timpurii, de valoare foarte ridicată. Am lansat, totodată, anul acesta un hibrid la floarea-soarelui, care prognozăm noi că în 2 ani de zile va fi produsul lider de vânzări. Se numește P64LE162, este un hibrid ExpressSun, cu o toleranță genetică foarte ridicată la Orobanche”, a punctat Jean Ionescu noutățile sub brandul Pioeneer.

Pe parte de produse de protecția plantelor, Corteva Agriscience va intra pe piață cu noi molecule. „Am lansat Lumisena, tratamentul sămânță la floareasoarelui, tratamentul viitorului din punct de vedere al protecției la mană. Vom lansa, de asemenea, un erbicid la floarea-soarelui. Va fi produsul cel mai eficient în combaterea buruienilor în culturile de floarea-soarelui, care va rezolva începând de la ambrozie până la Chenopodium, abutilon, cannabis sativa. Am lansat, într-un cuvânt, produse pe bandă rulantă care, cu certitudine, vor ajuta fermele să prospere în ceea ce privește performanța tehnologică”, a mai adăugat Jean Ionescu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Premieră MiniREACTOR în Iulius Parc. Vino să vezi spectacolul „Copilul care nu știa de ce merge la școală"

MiniREACTOR, noua apariție în Iulius Parc

Articolul următor

Colliers: Redresarea accelerată a pieței în S1, temele pentru S2 2022 în imobiliare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share