Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centura Aleșd, deschisă parțial

De miercuri, 6 septembrie, începând cu ora 12:00, se deschide parțial circulația pe Centura Aleșd, pe tronsonul de drum care face legătura între localitățile Tinăud și Peștiș, de la km 3+600 până la km 5+852.

Comisia formată din reprezentanți ai Consiliului Județean Bihor, Poliției Rutiere, Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj, ai SDN Oradea și constructorii au fost în teren marți, 5 septembrie, și au constatat că sectorul de drum menționat, în lungime de 2,25 km, îndeplinește condițiile pentru deschiderea traficului în siguranță.

Stadiul fizic al Centurii Aleșd a ajuns la peste 70%. Constructorii lucrează în prezent pe tronsonul cuprins între km 1+600 și km 2+900.

Lungimea totală a Centurii Aleșd este de 5,8 kilometri. Drumul va asigura o nouă rută rapidă de transport, scurtându-se semnificativ timpul de parcurs pe DN1, în dreptul localității Aleșd.

Lucrările sunt executate de asocierea de firme Drum Asfalt și Trameco, iar valoarea totală a investiției este de 74.871.982,59 lei, fără TVA. Finanțarea este asigurată din fonduri externe nerambursabile, alocate prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Proiectul se realizează în baza unui protocol de colaborare dintre Consiliul Județean Bihor și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Imagini video cu Centura Aleșd

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maviprod sărbătorește alături de partenerii și clienții săi trei decenii de business de familie

Articolul următor

Eveniment aniversar IRUM – de 70 de ani tractoare românești 

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Magic Maker Media House (MMMH), casa de producție a grupului Untold Universe va produce în această vară o comedie originală și foarte actuală, intitulată “Mentorii”.
Citeste mai mult

Primul film produs de Untold Universe

Comedia “Mentorii” îl va avea în rolul principal pe Cătălin Bordea și va ajunge în cinematografe în prima…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share