Eveniment Importate

Dezbatere: legea publicitatii la medicamente

PRIAevents organizează conferința PRIA Drugs and Medicine Publicity în data de 4 februarie 2016, la hotel Ramada Majestic, sala I.L. Caragiale, începand cu ora 10.00, eveniment în cadrul căruia vor fi dezbătute teme actuale, de interes pentru sistemul sanitar, alături de toți cei implicați, precum legea publicității la medicamente.

   Conferinţa reprezintă un important eveniment  dedicat sistemului de sănătate şi reunește reprezentanţi ai autotităților, ai companiilor care produc sau  distribuie medicamente, medici, pacienti și reprezentanți mass-media, constituind un prilej excelent de a dezbate cu toți actorii implicați aspecte importante despre legea publicității la medicamente. 

 Prin intermediul acestei conferințe se crează prilejul cel mai bun pentru stabilirea unui dialog constructiv între autorităti și companii, pacienți și mass-media. Publicitatea la medicamente este un subiect extrem de important și de actualitate, care ne interesează pe noi toți.

            Ce trebuie să schimbam la legea actuală? Care sunt modificările propuse de legislativul nostru? De ce a fost legea publicităţii la medicamente, retrimisă în Parlament de către preşedintele Iohannis? Ce ar trebui să conțină un spot tv pentru un medicament inovativ, dar pentru unul generic? Ce anume poate să comunice o companie care lansează un produs inovativ pe piață? Ce trebuie să conțină comunicările către presa scrisă, online? Ce să contină publicitatea la radio? Ce ar trebui să conțină materialele publicitare? Dar cele educaționale? Ce se poate încadra la publicitate subliminală? Dar înșelătoare?

                  Vom răspunde la toate aceste întrebări, dar și la multe altele, în cadrul conferinței PRIA Drugs and Medicine Publicity.

            Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass- mediei. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, Echipa PRIAevents este recunscută pentru organizarea eveniementelor dedicate sistemului medical.
 
            Sănătatea a fost şi va rămâne una dintre preocupările principale ale omenirii. Tocmai de aceea, PRIAevents îşi concentrează atenţia asupra organizării evenimentelor, în care o arie largă de subiecte de interes, atât pentru medici, cât şi pentru pacienţi, și pentru industria de sănătate în general, sunt obiectiv şi detaliat prezentate.

Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Competition şi înscrierile pentru participare pe website-ul: http://www.inevent.ro/PRIA-Drugs-and-Medicine.

Related posts

Bosch, al doilea centru de servicii de afaceri

Transilvania Business

Tehnologia Made in RO prezentă la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

Summit pentru simplificarea accesării fondurilor structurale

Ligia Voro

Încasarea SAPS pentru deținatorii de pajiști fără animale

Transilvania Business

Conferința PRIA Aviation va avea loc la Aeroportul Tuzla în 13 iulie 2018 în deschiderea prestigiosului Show aviatic AEROMANIA

Stefana Muresan

Industria de prelucrare a maselor plastice isi da intalnire la SIBIU in cadrul EXPO PLAST

Stefana Muresan

NRCC Summer Rooftop Dinner in Cluj, 16 July 2018

Stefana Muresan

Ajutor pentru depozitarea cărnii de porc

Transilvania Business

IMWorld 2017 anunță primele soluții digitale: IoT, chatboți cu AI, softuri pentru IMM și tehnologii în premieră: “big brother”ul utilajelor de producție

Stefana Muresan

Expediție științifică în Caucaz sub egida Centenarului UBB și a Facultății de Geografie

Ligia Voro

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, participă la conferința PRIA Agriculture

Transilvania Business

Meat&Milk, ediția a VI-a

Tirdea Ionut

Monica Bârlădeanu vine la The Woman After 5pm! Oradea

Stefana Muresan

Peste 50 de designeri la FFW 2016

Invitați de la Amazon, Financial Times, MIT, Allianz Ventures, NVIDIA și SAP completează lista de speakeri pentru cea de-a 4-a ediție Techsylvania

Tirdea Ionut

Bucharest Tech Week a conectat 23.615 pasionați și profesioniști cu soluții inovatoare și trenduri business avangardiste

Stefana Muresan

NRCC – BRCC Night of the SMEs in Cluj, 23rd of March

Ionut Oprea

Conferința “Pro Business Together #3”

Ligia Voro

Prințul Charles a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UBB

Stefana Muresan

TPA – new logo and a new office in Cluj

Transilvania Business

Cluj-Napoca va fi gazda celui mai important eveniment despre inovația urbană

Ionut Oprea

P3 Logistic Parks, plan de dezvoltare amplu

Gala Best of Business: Consiliul Județean Alba premiază cei mai valoroşi promotori ai economiei judeţului

redactia

Atlasglobal va opera din 1 august prima cursă Istanbul – Cluj-Napoca

Leave a Comment