Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cupa Transilvania Post, concurs de schi pentru copii

Asociatia TRANSILVANIA POST in colaborare cu Palatul Copiilor Cluj anunță editia a III-a Cupa Transilvania Post. Evenimentul ce se desfășoară pe Pârtia Buscat, statiunea Muntele Baisorii, duminica 28 februarie 2016, are ca scop promovarea practicării schiului alpin la copii.

 

Organizarea

Concursul consta in o mansa de Slalom Urias, precedata de o coborare de recunoastere.

Concurentii au dreptul de a recunoaste traseul cu portile montate, fie pasind in susul partiei pe marginea traseului sau schiind in plug sau derapaj prin porti in sir indian in momentul in care primesc acordul organizatorului.

Concurentii vor purta in mod obligatoriu numarul de start atribuit. Se interzice schiatul prin porti in stil de competitie in timpul recunosterii traseului, acest lucru duce la excluderea din concurs.

Fiecare participant isi va asigura urcarea cu telescaunul conform conditiilor impuse de Pârtia Buscat. Pe baza numarului de concurs concurentii vor avea prioritate la urcarea cu telescaunul.

Siguranta competitiei va fi asigurata de Postul de Jandarmi Montan Ordine Publica Muntele Baisorii si de Serviciul Public Judetean Salvamont Cluj.

Concurentii

Statutul competitiei este OPEN. Se pot inscrie copiii nascuti pana in anul 2001 inclusiv, impartiti in patru grupe de varsta, iar in cadrul fiecarei grupe de varsta vor fi doua subgrupe: fete (F) si baieti (B).

1F  anii: 2009+

1B anii: 2009+

2F anii: 2008,2007

2B anii: 2008,2007

3F anii: 2006,2005,2004

3B anii: 2006,2005,2004

4F anii: 2003, 2002, 2001

4B anii: 2003, 2002, 2001

Inscrierea

Concurentii se pot inscrie online pe www.cupatransilvaniapost.ro sau la secretariatul concursului amenajat la locul desfasurarii concursului in intervalul de timp stabilit de organizator.

Numarul maxim al concurentilor va fi de 150, inscrierea fiind facuta in ordinea cronologica a primirii cererilor de inscriere. Cei care se inscriu peste acest numar vor fi trecuti pe o lista separata si pot fi inclusi in concurs numai in limita posibilitatilor.

Inscrierea este libera, fara taxe de participare. Se pot inscrie copii, fete şi băieţi, legitimați la cluburi sportive de profil sau nelegitimaţi. Dupa inscriere este necesara validarea ce va putea fi facuta prin prezenta concurentului la secretariatul concursului, in intervalul orar stabilit de organizator.

Este necesara prezentarea unei copii (nelegalizate) de pe Certificatul de Nastere al concurentului

La validare concurentii vor primi veste si numerele de concurs.

Concurentii vor fi prezenti in zona de start cu cel putin 15 minute inaintea intrarii in concurs.

Programul competitiei

Ora 7.00 montarea traseului
Ora 9-10.30 inscrieri – validarea inscrierilor – distribuirea numerelor de concurs
Ora 10.30 recunoasterea traseului de concurs
Ora 11.00 START primul concurent

Premierea

FESTIVIATEA DE PREMIERE va avea loc in zona Sosire la aproximativ o ora de la ultimul start.

Se acorda diplome pentru toti participantii, iar pentru locurile I, II si III din fiecare grupa fete si baieti, se acorda diplome, cupe, medalii si premii de la sponsorii competitiei.

Pot exista premii speciale sau premii surpriza.

Echipament

Concurentul are obligatia de a folosi echipament de protectie. Purtarea castii este obligatorie.

Organizatorii nu-si asuma raspunderea pentru accidentele de nici o natura petrecute in timpul desfasurarii competitiei sau in afara ei.

Contestatii

Contestaţiile se depun la secretariatul concursului, în scris, numai împreună cu taxa în valoare de 200 de lei, în maximum 15 minute de la afişarea rezultatelor oficiale.

Contestaţiile vor fi soluţionate pe loc de Juriul de concurs. Rezultatul contestației va fi făcut public în scris și afișat la panoul de afișaj. În cazul în care contestația este validată, taxa va fi returnată integral.

Concurentii a caror contestatie a fost acceptata trebuie sa ajunga in cel mai scurt timp la linia de start.

Arbitrajul

Pe parcursul traseului vor fi prezenti  arbitri care vor supraveghea trecerea corectă a concurenţilor prin porțile traseului. Cronometrajul va fi asigurat cu aparatură electronica specializată, de personal cu experientă în organizarea competiţiilor de profil.

Diverse

Prin inscrierea in competitia „CUPA TRANSILVANIA POST” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

Deasemenea, numele si prenumele participantilor,  pozele si filmarile efectuate in timpul desfasurarii competitiei pot fi facute publice si folosite de catre Organizator in scopuri publicitare, fara alte obligatii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba data sau locul concursului in functie de starea partiilor, acest lucru va fi anuntat din timp pe canalele de comunicare.

  

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

3,8 milioane de euro pentru proiecte din PNDR

Articolul următor

APIA reia caravanele de informare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share