Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fondurile europene și Ajutoarele de Stat 2014-2020

BusinessMark are plăcerea să anunțe organizarea celei de a II-a ediții a conferinței “Fondurile europene și Ajutoarele de Stat 2014-2020 ”, eveniment ce va avea loc pe data de 15 aprilie 2016 la Hotel Radisson Blu din București.

Evenimentul constituie un prilej de analiză şi dezbatere a situaţiei accesării  fondurilor europene și a ajutoarelor de stat, a oportunităţilor şi a perspectivelor pentru perioada 2014-2020, reunind reprezentanţi de marcă din: Guvern și ministerele de resort, Autorităţile de Management, companii mari şi IMM-uri care au implementat/ implementează proiecte sau doresc să acceseze fonduri europene și ajutoare de stat, experţi, investitori, bănci şi companii de consultanţă.

Printre speakerii care au confirmat prezenta, menţionăm:

Carmen Aura Răducu, Ministrul Fondurilor Europene

Claudia Ionescu, Șef Departament Promovare Regională și Investiții, Programul Operațional Regional București-Ilfov

Radu Grațian Ghețea, Președinte CEC Bank, Președinte de onoare Asociația Română a Băncilor

Mirela Dobre, Expert Direcția Generală Analiză Programare Evaluare, Ministerul Fondurilor Europene

Bogdan Hossu, Director General, Wise Finance Solutions

Oana Stoenescu, Director de Vânzări, Garanti Leasing

Çağatay Suner, Director General, Glasscorp, parte a Șișecam Group

Roland Toma, Consultant Fonduri Europene, Wise Finance Solutions

Fondurile europene și schemele de ajutor de stat reprezintă surse de finanţare esenţiala pentru mediul de afaceri din România, iar creșterea gradului de absorbție este o miză importantă pentru ţara noastră. În bugetul multianual 2014-2020, România are alocate 43 de mld. Euro, dintre care 22,9 mld. Euro pentru Politica de Coeziune și 19,7 mld. euro pentru Politica Agricolă.

Schemele de ajutor de stat sunt o soluție viabilă de investiție, multe companii beneficiind de fonduri nerambursabile. În ultimii 6 ani au fost alocate, prin acorduri de finanțare, aproximativ 1 mld. de euro și s-au creat prin investițiile realizate peste 25.000 de locuri de muncă. Pentru 2014-2020 au fost alocate 1,2 miliarde euro, iar ajutorul de stat acordat de statul român unui beneficiar poate ajunge până la 50% din cheltuielile investiției și la o valoare de 37,5 milioane euro.
 
Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AgroConcept - parteneriat strategic pentru sustinerea agriculturii locale

Articolul următor

Transilvania, raiul branzeturilor de calitate (IV) - Puturoasa de Trascău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share