Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Săptămâna Porţilor deschise” la USAMV Cluj-Napoca

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca organizează în perioada 18-22 aprilie 2016 „Săptămâna Porţilor deschise” şi are plăcerea de a-şi aştepta vizitatorii la sediul său din Calea Mănăştur, nr. 3-5.

Evenimentul este dedicat în special liceenilor care îşi doresc să cunoască oferta academică, modalităţile de admitere, viitorii profesori şi, nu în ultimul rând, experimentarea vieţii de student prin participarea la cursuri şi lucrări practice.

Activităţile derulate reprezintă o oportunitate de a cunoaşte şi trăi atmosfera într-o universitate de succes, clasată în topul primelor universităţi din ţară în domenii de ştiinţe ale vieţii.

În fiecare zi, de luni până vineri, vizitatorii sunt aşteptaţi să se alăture celor peste 6000 de studenţi ai universităţii, pentru a participa la cursuri, pentru a vizita laboratoare, campusul universitar, biblioteca, grădina botanică, muzee, acvariul, spitalul de urgenţă al Facultăţii de Medicină Veterinară sau staţia de microproducţie a Facultăţii de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor.

Programări se pot face la adresa pr@usamvcluj.ro sau la telefon 0264 – 596384 int. 158.
        

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O treime dintre medicamentele cu rețetă au risc mare de disponibilitate

Articolul următor

Immofinanz & CA Immo - the merger

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share