Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Salonul Auto la BBP

Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions organizeaza a patra editie a Salonului Auto Brasov, in perioada 20-22 mai 2016, in locatia Brasov Business Park.

La acest eveniment participa specialisti din industria auto, respectiv: dealeri si producatori de automobile si autoturisme, automobile ecologice cu tehnologia hibrid, autovehicule utilitare, piese si accesorii auto, motociclete de viteza si enduro, moto-scutere, biciclete, etc.

De asemenea, la baza acestui eveniment stau parteneriatele de incredere pe care organizatorii le-au incheiat cu Inspectoratul Judetean de Politie, Partener ce a fost alaturi evenimentului timp de trei editii consecutive.
    
Ajuns la cea de-a patra editie, Salonul Auto  Brasov (SAB) este un eveniment de referinta pentru piata auto din Brasov, aducand sub acelasi acoperis numeroase oferte care sa corespunda cerintelor populatiei brasovene si nu numai, un targ care s-a dezvoltat cu fiecare editie, a ajuns sa aiba alaturi peste 80% din piata auto, reunind de fiecare data peste 40 de marci.
    
Targul se desfasoara pe durata a 3 zile, de fiecare data de vineri pana duminica si se bucura in general de un trafic de peste 3.000 de vizitatori.
    
Cei care vor trece pragul acestui eveniment vor avea parte de nenumarate suprize placute ce constau in premii oferite la tombola vizitatorului, VIP-uri, etc. Asadar, nu ratati cel mai important eveniment de profil din Brasov: 20-22 Mai 2016, la Brasov Business Park.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

GTC buys two more office buildings

Articolul următor

Coresi Business Park, certificat BREEAM Very Good

Citește și:
Citeste mai mult

Cities of Tomorrow #9: Green Cities

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 13-16 septembrie 2021 cea de-a noua ediție…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share