Eveniment Importate

More Business la Hilton

Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Sibiu – BUSINESS to more BUSINESS, se desfășoară joi, 26 mai 2016, la Hotelul Hilton. Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro și aduce consultanța fiscală și strategiile de răspuns pentru schimbarea comportamentului consumatorilor la îndemâna mediului de afaceri sibian și a celui din județele învecinate.

Conferința face parte din Proiectul Național BUSINESS to more BUSINESS care a debutat la Brașov, în 10 martie 2016 și a mai cuprins până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova și București.

“Revenim la Sibiu după un an, convinși fiind că vom reuși și în 2016 să sprijinim mediul de afaceri local să își dezvolte activitatea. Suntem conștienți de rigoarea sibienilor și de dorința lor de a afla  cât mai multe soluții concrete pentru viitorul apropiat, fie că vorbim despre consultanța financiară, despre modalități de a întâmpina schimbarea comportamentului consumatorilor și soluțiile digitale aflate la îndemână sau despre management performant și dezvoltare personală. Contăm și în 2016 pe interactivitatea publicului sibian”, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro.

Evenimentul “BUSINESS to more BUSINESS” este un concept unic, parte a unui proiect național care marchează în  2016 al 6-lea an consecutiv în care face parte din mediul de afaceri românesc. Seria de conferințe aduce consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local și oferă antreprenorilor din România instrumente utile pentru promovarea și susținerea afacerii, chiar și în condiții economice volatile.

Conferința de la Sibiu este organizată la hotelul Hilton, începând cu ora 9.00, în Sala Diamond. La eveniment va fi lansat, în premieră, Barometrul mediului de afaceri din Sibiu și județele învecinate, realizat de EY România și Doingbusiness.ro, un instrument extrem de util  pentru antreprenorii prezenți, întrucât conturează în esență așteptările fundamentale ale mediului de afaceri local pentru perioada imediat următoare.

Conferința este structurată în 3 sesiuni:

– consultanță fiscală, financiară și management performant
– transformarea digitală și schimbarea comportamentului consumatorilor (care cuprinde adaptarea strategiei de marketing și vânzări pentru a crește performanța companiei, analiza inteligentă a datelor, tendințele moderne în marketing și comunicare subsumate provocărilor mediului on-line)
– sesiune interactivă care țintește dezvoltarea personală și executive coaching-ul.

Conferința va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se vor regăsi Cristina Hudac– Tax Manger, EY Romania; Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors; Andreea Cramer – Director Segment&Base Management, Telekom România; Daniel Pană – Country Manager, SAS România; Doru Panaitescu – Digital Marketing Pioneer și Dumitru Ion – CEO, Kompass Romania.

Mai multe detalii despre conferință și modalități de înregistare on-line ale participanților sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-sibiu/.  Participarea este gratuită pentru primele două persoane din cadrul aceleiași companii, iar evenimentul permite întâlniri bilaterale de lucru/consultanță între participanții care se înregistrează și speakerii prezenți la eveniment (de asemenea gratuit).

După Sibiu, conferința “BUSINESS to more BUSINESS” va continua cu evenimentele de la Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016), Timișoara (decembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference (detaliile despre CEO Conference 2015 sunt disponibile aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015).

Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații despre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu.

Related posts

Hygia Consult aplică cu succes conceptul “patru ochi” în accesarea fondurilor europene

Emil Boc și Bogdan Chirițoiu participă la conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 16 mai 2019

Stefana Muresan

BUSINESS to more BUSINESS – Conferința Regională de la Constanta

Delegație cu firme bavareze din domeniul alimentar la București. Discuții individuale B2B

Stefana Muresan

Adoptă transformarea digitală strategică la cea de-a 8a ediție GoTech World

Ligia Voro

Au început înscrierile la Meat & Milk 2016!

Transilvania Business

BACK 2 BUSINESS CLUJ – BUSINESS EVENT OF THE YEAR

redactia

Class not Mass Fashion & Design Market

Ionut Oprea

Peste 10% din creșterea economică s-a datorat fondurilor europene

The Woman – Leadership si antreprenoriat

Join the largest Event Dedicated to the Romanian Business Services Sector

Ligia Voro

Este greu să creezi business plan-uri într-o piaţă volatilă

FORO 2019: Guest Experience Design sau Arhitectura Ospitalității

Stefana Muresan

Schimbări la conducerea filialelor Daimler în România

Stefana Muresan

Business Networking Party la Iasi

Ionut Oprea

BusinessMark: „Real Estate & Construction Forum”

Ionut Oprea

Clujul pe harta inovării europene

Travel Smart Forum Cluj 2017. Marketing și travel la un loc

Tirdea Ionut

Borsec, Gerovital și Arctic, pe primele poziții în top 100 cele mai puternice branduri românești 2017

Stefana Muresan

Din iunie 2017, cursa Blue Air din Iasi spre Constanta

Transilvania Business

Exemplul Australiei. Pasul de la aborigeni la lider în Cercetare

Transilvania Business

Oradea va fi pentru șapte zile „Orașul Faptelor Bune”

Traian Dan

„Dincolo de o cariera de top, succesul este dat de mostenirea lasata in urma”

Ionut Oprea

Gala Elitelor Medicale Clujene, Ediția I

Leave a Comment