Eveniment Importate

More Business la Hilton

Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Sibiu – BUSINESS to more BUSINESS, se desfășoară joi, 26 mai 2016, la Hotelul Hilton. Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro și aduce consultanța fiscală și strategiile de răspuns pentru schimbarea comportamentului consumatorilor la îndemâna mediului de afaceri sibian și a celui din județele învecinate.

Conferința face parte din Proiectul Național BUSINESS to more BUSINESS care a debutat la Brașov, în 10 martie 2016 și a mai cuprins până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova și București.

“Revenim la Sibiu după un an, convinși fiind că vom reuși și în 2016 să sprijinim mediul de afaceri local să își dezvolte activitatea. Suntem conștienți de rigoarea sibienilor și de dorința lor de a afla  cât mai multe soluții concrete pentru viitorul apropiat, fie că vorbim despre consultanța financiară, despre modalități de a întâmpina schimbarea comportamentului consumatorilor și soluțiile digitale aflate la îndemână sau despre management performant și dezvoltare personală. Contăm și în 2016 pe interactivitatea publicului sibian”, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro.

Evenimentul “BUSINESS to more BUSINESS” este un concept unic, parte a unui proiect național care marchează în  2016 al 6-lea an consecutiv în care face parte din mediul de afaceri românesc. Seria de conferințe aduce consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local și oferă antreprenorilor din România instrumente utile pentru promovarea și susținerea afacerii, chiar și în condiții economice volatile.

Conferința de la Sibiu este organizată la hotelul Hilton, începând cu ora 9.00, în Sala Diamond. La eveniment va fi lansat, în premieră, Barometrul mediului de afaceri din Sibiu și județele învecinate, realizat de EY România și Doingbusiness.ro, un instrument extrem de util  pentru antreprenorii prezenți, întrucât conturează în esență așteptările fundamentale ale mediului de afaceri local pentru perioada imediat următoare.

Conferința este structurată în 3 sesiuni:

– consultanță fiscală, financiară și management performant
– transformarea digitală și schimbarea comportamentului consumatorilor (care cuprinde adaptarea strategiei de marketing și vânzări pentru a crește performanța companiei, analiza inteligentă a datelor, tendințele moderne în marketing și comunicare subsumate provocărilor mediului on-line)
– sesiune interactivă care țintește dezvoltarea personală și executive coaching-ul.

Conferința va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se vor regăsi Cristina Hudac– Tax Manger, EY Romania; Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors; Andreea Cramer – Director Segment&Base Management, Telekom România; Daniel Pană – Country Manager, SAS România; Doru Panaitescu – Digital Marketing Pioneer și Dumitru Ion – CEO, Kompass Romania.

Mai multe detalii despre conferință și modalități de înregistare on-line ale participanților sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-sibiu/.  Participarea este gratuită pentru primele două persoane din cadrul aceleiași companii, iar evenimentul permite întâlniri bilaterale de lucru/consultanță între participanții care se înregistrează și speakerii prezenți la eveniment (de asemenea gratuit).

După Sibiu, conferința “BUSINESS to more BUSINESS” va continua cu evenimentele de la Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016), Timișoara (decembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference (detaliile despre CEO Conference 2015 sunt disponibile aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015).

Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații despre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu.

Related posts

150 de manageri, programatori, specialiști HR și marketing din peste 20 de companii de IT din România participă la Regatta IT 2018

Ionut Oprea

CCIR lanseaza InfoBulletin numarul 73

Transilvania Business

Romgaz va extinde depozitul de la Sărmăşel și va construi unul nou la Fălticeni, cu fonduri europene

Stefana Muresan

Industria de prelucrare a maselor plastice isi da intalnire la SIBIU in cadrul EXPO PLAST

Stefana Muresan

Companii de renume, gadget-uri și competiție pentru startup-uri la cea de-a 4-a editie Techsylvania.

Tirdea Ionut

Targ de Joburi si Cariere TransLogistica 2017

Ionut Oprea

Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Timiș, a 25-a ediție

redactia

Analiza: noua directiva europeana asupra secretelor comerciale

Creșteri semnificative pentru magazinele on-line

Provocarile in dezvoltarea oraselor – subiect dezbatut la Cluj-Napoca de peste 300 arhitecti

Transilvania Business

Bayern meets Romania

Baby Boom Show ajunge la Brasov, 3 – 5 noiembrie 2017, Brasov Business Park

Stefana Muresan

Transilvania, raiul branzeturilor de calitate (I) – Produs de Țaga

800 de joburi pentru Juniori la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2018

Stefana Muresan

Poiana Brașov: Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership şi antreprenoriat

Stefana Muresan

40 nations explore the future of building and construction

Ionut Oprea

Portland, un nou premiu

Brașov: Gala “Premiile Excelenței în Afaceri 2019”

Stefana Muresan

ACI Europe celebrates 25 years

Revista Vinul.Ro apare lunar în română și engleză, cu recomandări de locuri, oameni și gusturi bune

Stefana Muresan

Adeverințe de credit pentru fermierii din eșantionul de control

Transilvania Business

Clujul devine pentru două zile HUB-ul HR-ilor din Transilvania

Stefana Muresan

Astăzi începe The Woman – singura conferinţă de leadership feminin din România şi Europa de Est

Stefana Muresan

Blue Air, curse charter pe ruta Oradea – Constanţa

Stefana Muresan

Leave a Comment