Eveniment Importate

BUSINESS to more BUSINESS a ajuns la Sibiu

“Sprijiniți-ne să prevenim nefuncționarea lucrurilor și oferiți-ne informații valoroase pentru a profita de mersul economiei”. Acesta este mesajul mediului de afaceri din Sibiu transmis la Conferința Națională “BUSINESS to more BUSINESS”

Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Sibiu – BUSINESS to more BUSINESS, s-a desfășurat joi, 26 mai 2016. Evenimentul a fost organizat de Doingbusiness.ro și a adus consultanța fiscală și strategiile de răspuns pentru schimbarea comporatamentului consumatorilor la îndemâna mediului de afaceri sibian și a celui din județele învecinate. Conferința face parte din Proiectul Național “BUSINESS to more BUSINESS”, care a inclus până acum mediul de afaceri din Brașov, Iași, Prahova, București și Sibiu.

“Prin acest proiect național ne-am pus propus să îmbunătățim modul de a face afaceri și de aceea am oferit antreprenorilor, managerilor și angajaților cheie ale celor mai importante companii din Sibiu, prezente la eveniment, instrumentele pentru ca schimbarea comportamentului consumatorilor să devină mai predictivă. Am fost însoțiți de experți în fiscalitate, consultanți de top în ceea ce privește absorbția fondurilor europene, am pus la dispoziția participanților cele mai bune instrumente pe care managerii români le pot utiliza – de la propria pregătire până la cea a angajaților, totul în contextul facilitării sporite de a face afaceri date de mediul digital”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro

La eveniment a fost lansat, în premieră, Barometrul mediului de afaceri din Sibiu și județele învecinate, realizat de EY România și Doingbusiness.ro, un instrument extrem de util pentru antreprenorii locali, întrucât conturează, în esență, așteptările fundamentale ale mediului de afaceri pentru perioada imediat următoare. Rezultatele barometrului regional devin disponibile participanților, după eveniment.

Sesiunea de consultanță fiscală, financiară și management performant a dezvoltat modificările importante din domeniul impozitării directe aduse de noul Cod Fiscal (Cristina Hudac – Tax Manager, EY Romania), a inclus prezentarea unui instrument extrem de util pentru optimizarea lichidităților – Cash Pooling (Gabriel Popa – Associated Partner, Noerr) și a detaliat modalități de optimizare a costurilor companiei prin soluții adaptate tipului de afaceri (Andreea Cramer – Director Segment & Base Management, Telekom Romania). Pornind de la propria experiență antreprenorială, Tudor Gorcia – Director General, TNT Computers (Partener Microsoft Romania) și-a prezentat viziunea asupra managementului de succes.

Daniel Pană – Country Manager, SAS România a arătat avantajele investițiilor în ceea ce reprezintă Big Data și Big Data Analytics în scopul adaptării conversației companiilor cu clienții, proces care devine astfel anticipativ și predictiv, în timp ce Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors a reușit să răspundă numeroaselor întrebări, personalizate pentru antreprenorii prezenți la eveniment, despre cine, cum și când poate obține fonduri europene nerambursabile.

Cei peste 130 de antreprenori, manageri și angajați cheie din companii prezenți la eveniment, au manifestat un interes deosebit și pentru tendințele moderne în marketing și comunicare (Doru Panaitescu – Digital Marketing Pioneer) și generarea de oportunități imediate de vânzare prin monetizarea provocărilor mediului on-line (Dumitru Ion – CEO, Kompass Romania). Metodele simple pentru a aplica principiile fundamentale ale succesului au fost relevate de Valentin Matresu – Executive Coach, PGI Certified Consultant iar tehnicile practice de dezvoltare personală au fost prezentate de Daniela Dumitru – Marketing Manager, Omega Pharma.

Conferința națională “BUSINESS to more BUSINESS” continuă cu evenimentele de la Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016), Timișoara (decembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference. (detaliile despre CEO Conference 2015 sunt disponibile aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015 ).

Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Related posts

Termoizolarea, element fundamental în alegerea locuinței

Business Accelerator – un concept B2B premium pentru companiile din sectorul industrial

Stefana Muresan

Cât costă biletele la concertul Metallica din august 2019

A. I.

NRCC UNIVERSITY presents the Elevator Pitch, 17th March, Brasov

Ionut Oprea

Conferinta Internationala de Business Diplomacy

Ionut Oprea

REBELS AND RULERS – Cannes Lions-ul Europei de Est

Stefana Muresan

Conferința Aircaft Safety and Avionics – 27 februarie 2019, Aeroportul Băneasa

Stefana Muresan

Conferința internațională “Soluții prefabricate din beton”

Ionut Oprea

Cesiro SA Sighişoara ţinteşte o creştere a afacerii cu 10%

Transilvania Business

Cluj-Napoca va fi gazda celui mai important eveniment despre inovația urbană

Ionut Oprea

TAROM introduce ruta directa Iasi-Madrid

The short-list for SEE Real Estate Awards

Experți de la Tesla, Oracle, Fujitsu, Airbus și Microsoft prezintă pe scenele GoTech World

Ligia Voro

Automotive Logistics Summit

Transilvania Business

IMWorld 2017 anunță primele soluții digitale: IoT, chatboți cu AI, softuri pentru IMM și tehnologii în premieră: “big brother”ul utilajelor de producție

Stefana Muresan

Clujul pe harta inovării europene

Analiza DTZ Echinox, retail S1

Transilvania Business

Ilan Laufer organizează cea mai mare delegație de firme românești în SUA

redactia

Impactul tehnologiei în sistemul medical: blockchain, inteligență artificială, VR si alte tendințe, la iCEE.health 2018, săptămâna viitoare

Stefana Muresan

Perspective internationale in arhitectura, la Cluj-Napoca

Transilvania Business

Primul portal care poate fi gestionat împreună cu dezvoltatori imobiliari

Ligia Voro

Romanian Financial Conference

Stefana Muresan

Zacaria Group investește 11 milioane de euro în Valetta Residence

Transilvania Business

Expediție științifică în Caucaz sub egida Centenarului UBB și a Facultății de Geografie

Ligia Voro

Leave a Comment