Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Romgaz inaugurează o nouă investiție

Miercuri, 20 iulie 2016, de la ora 13, va avea loc evenimentul de inaugurare a noii Staţii de Comprimare şi Uscare a gazelor naturale, aferentă depozitului de înmagazinare de la Sărmăşel (jud. Mureş). De asemenea, programul evenimentului cuprinde şi o vizită la Sonda 2 Sărmăşel, monument al gazelor naturale din România, locul unde, în 1909, au fost extraşi primii metri cubi de gaze naturale de pe teritoriul ţării.

La eveniment vor participa: Victor Vlad Grigorescu, Ministrul Energiei, Aristotel Jude, Secretar de Stat in Ministerul Energiei și Virgil Metea, Directorul General al SNGN Romgaz SA Mediaş.

Proiectul „Instalaţie de comprimare şi uscare gaze naturale aferente depozitului Sărmăşel” reprezintă o investiţie în valoare de 237,4 milioane lei (circa 53,6 milioane euro). Proiectul a fost realizat de Condmag Braşov şi Inspet Ploieşti, companii care au ca obiect de activitate construcţia de conducte magistrale de gaze, petrol şi apă, respectiv construcţia şi întreţinerea echipamentelor de petrol şi gaze.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BIAS 2016 - sambata 30 iulie

Articolul următor

Sibiul, o uriasa pasarela de moda

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share