Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Top playerii magazinelor online isi vand povestile in aceasta toamna!

Cluj-Napoca găzduieşte cea de-a 9-a ediţie TeCOMM eCommerce Conference&Expo în 25-26 octombrie 2016 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Evenimentul dedicat industriei comerţului electronic targetează peste 300 proprietari de magazine online, alături de furnizori ce oferă produse, servicii și soluții de eCommerce.

 

Sell them your story este tema centrală din acest an prin care top playerii din online, reprezentanți ai companiilor din partea de vest a Europei și speakeri de renume din țară vor analiza ce se află în spatele poveștii de succes – de la structura site-ului, coșul de cumpărături, tool-urile folosite, strategiile adoptate, campaniile și bugetul investit până la transformarea din UX în CX și fidelizarea ulterioară a clientului.

 

Speakeri din UK, piața dominantă în eCommerce, prezenți în această toamnă în România

 

Marea Britanie este recunoscută ca fiind una dintre țările de referință pentru piața de eCommerce, alături de Germania și Franța. Piața europeană online este dominată de UK, aflată pe primul loc, cu creșteri de 16,2% în anul precedent și 14,9 % până în prezent, potrivit centrului de cercetare Retailresearch.

 

Printre cei peste 30 speakeri prezenți la TeCOMM eCommerce Conference se numără și specialiști din UK, precum Jonathan Chippindale, directorul executiv al Holition, ce va vorbi în această toamnă despre storytelling în era digitală, subiect aflat în tendințele actuale ale eCommerce-ului. „TeCOMM este despre învăţare, colaborare, experienţă şi schimb de cunoştinţe, deci plănuiesc să ofer şi să preiau our next big idea”, a declarat Chippindale, ce deține o experiență de peste 15 ani în eCommerce.

 

Mitchell Allan Goldman (Head of Product&Partnerships Storegecko) şi Hando Sinisalu (CEO&Founder Best Marketing International) au confirmat deja prezența la eveniment. Mitchell Goldman reprezintă StoreGecko, cel mai rapid şi uşor sistem de gestionare a informaţiilor despre produs de pe piaţă și este cunoscut pentru e-book-ul de succes: 6 crucial things I wish I knew when choosing Magento. Hando Sinisalu colectează şi analizează studii de caz bazate pe marketing digital și este autorul cărții The Best of Global Digital Marketing, Storybook 1 and 2.

 

De ce este nevoie de informare constantă în eCommerce?

 

La nivel național există peste 8000 de magazine online, conform estimărilor platformei operaționale Frisbo, cifră în continuă creștere. În cadrul TeCOMM, proprietarii magazinelor online își dezvoltă afacerea prin participarea la peste 25 de prezentări, workshop-uri și dezbateri, dar întâlnesc și furnizorii de servicii în zona expozițională. Înscrierile la ediţia din această toamnă au început deja pe site-ul evenimentului: www.cluj.tecomm.ro.

 

Conferinţa TeCOMM a reunit în 5 ani peste 1400 de participanţi, 250 de prezentări, workshop-uri şi dezbateri şi peste 180 de speakeri naţionali şi internaţionali. Evenimentul este organizat de Libero Events, agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UVT, parte al celui mai mare proiect de colaborare internațională din istoria științei

Articolul următor

Joyful Teaching, un proiect de succes

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share