Eveniment Importate

Top playerii magazinelor online isi vand povestile in aceasta toamna!

Cluj-Napoca găzduieşte cea de-a 9-a ediţie TeCOMM eCommerce Conference&Expo în 25-26 octombrie 2016 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Evenimentul dedicat industriei comerţului electronic targetează peste 300 proprietari de magazine online, alături de furnizori ce oferă produse, servicii și soluții de eCommerce.

 

Sell them your story este tema centrală din acest an prin care top playerii din online, reprezentanți ai companiilor din partea de vest a Europei și speakeri de renume din țară vor analiza ce se află în spatele poveștii de succes – de la structura site-ului, coșul de cumpărături, tool-urile folosite, strategiile adoptate, campaniile și bugetul investit până la transformarea din UX în CX și fidelizarea ulterioară a clientului.

 

Speakeri din UK, piața dominantă în eCommerce, prezenți în această toamnă în România

 

Marea Britanie este recunoscută ca fiind una dintre țările de referință pentru piața de eCommerce, alături de Germania și Franța. Piața europeană online este dominată de UK, aflată pe primul loc, cu creșteri de 16,2% în anul precedent și 14,9 % până în prezent, potrivit centrului de cercetare Retailresearch.

 

Printre cei peste 30 speakeri prezenți la TeCOMM eCommerce Conference se numără și specialiști din UK, precum Jonathan Chippindale, directorul executiv al Holition, ce va vorbi în această toamnă despre storytelling în era digitală, subiect aflat în tendințele actuale ale eCommerce-ului. „TeCOMM este despre învăţare, colaborare, experienţă şi schimb de cunoştinţe, deci plănuiesc să ofer şi să preiau our next big idea”, a declarat Chippindale, ce deține o experiență de peste 15 ani în eCommerce.

 

Mitchell Allan Goldman (Head of Product&Partnerships Storegecko) şi Hando Sinisalu (CEO&Founder Best Marketing International) au confirmat deja prezența la eveniment. Mitchell Goldman reprezintă StoreGecko, cel mai rapid şi uşor sistem de gestionare a informaţiilor despre produs de pe piaţă și este cunoscut pentru e-book-ul de succes: 6 crucial things I wish I knew when choosing Magento. Hando Sinisalu colectează şi analizează studii de caz bazate pe marketing digital și este autorul cărții The Best of Global Digital Marketing, Storybook 1 and 2.

 

De ce este nevoie de informare constantă în eCommerce?

 

La nivel național există peste 8000 de magazine online, conform estimărilor platformei operaționale Frisbo, cifră în continuă creștere. În cadrul TeCOMM, proprietarii magazinelor online își dezvoltă afacerea prin participarea la peste 25 de prezentări, workshop-uri și dezbateri, dar întâlnesc și furnizorii de servicii în zona expozițională. Înscrierile la ediţia din această toamnă au început deja pe site-ul evenimentului: www.cluj.tecomm.ro.

 

Conferinţa TeCOMM a reunit în 5 ani peste 1400 de participanţi, 250 de prezentări, workshop-uri şi dezbateri şi peste 180 de speakeri naţionali şi internaţionali. Evenimentul este organizat de Libero Events, agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

 

Related posts

Festivalul Italian la București, ediția 2017

Ionut Oprea

CT | SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

Georgiana BĂDESCU – Partener, Schoenherr și Asociații, participă la conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 16 mai 2019

Stefana Muresan

NRCC Bulgaria School Trip – Veliko Târnovo

Ionut Oprea

Tramvaiul românesc: Astra Vagoane ar putea livra 62 de garnituri Imperio şi Autentic în Cluj-Napoca, Arad, Oradea şi Galaţi

redactia

AROBS planteaza duminică 5000 de puieti de arbori, în parteneriat cu CERT Transilvania

Stefana Muresan

Premiul I pentru proiectele europene din regiunea de Nord-Vest, atribuit Consiliului Judeţean Cluj

Stefana Muresan

Solutii inovatoare de tip Smart City in standul Telekom Romania, partener principal IMWorld 2017

Stefana Muresan

Spre noi orizonturi

Transilvania Business

Workshop Elevator pitch

Transilvania Business

PORR Construct, antreprenorul general pentru Orhideea Towers

Transilvania Business

Mobilitatea urbană sustenabilă, dezbătută la Iași în cadrul PRIA Urban Mobility Conference 

Ligia Voro

PROJECT EXPO, primul targ imobiliar din 2016

Romgaz inaugurează o nouă investiție

Sursele de finantare pentru luna Decembrie 2015

Transilvania Business

REMS in “casa noua”

Transilvania Business

Smartree: De ce sa trimiti CV-ul catre o companie de recrutare

Transilvania Business

Atlasglobal va opera din 1 august prima cursă Istanbul – Cluj-Napoca

Cluj-Napoca poate sa fie orasul ideal intre Bucuresti si Budapesta

Transilvania Business

Arad Business (r)Evolution

Ionut Oprea

Transilvania, raiul branzeturilor de calitate (I) – Produs de Țaga

Viitorul – la București: în 28 noiembrie, peste 25 de speakeri internaționali și români, la Future Summit 2019

Ionut Oprea

De 1 iunie elevii din 19 județe organizează evenimente pentru comunitate

Stefana Muresan

Transilvania „Best in travel 2016” pentru piaţa britanică

Transilvania Business

Leave a Comment