București Real Estate

B | Clinica Medicover in Liberty Technology Park

Adrian Peake, directorul general al Medicover România

 

Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din România, deschide a doua clinică multidisciplinară la Cluj-Napoca, în urma unei investiții de 300.000 de euro. Aceasta este situată în Liberty Technology Park Cluj, pe Strada Gării, și oferă acces la zece specialităţi medicale, un departament dedicat de medicina muncii, o sală pentru kinetoterapie și fizioterapie, precum și programe pentru sănătatea angajaților.

Noua clinică pune la dispoziția clujenilor zece specialități medicale la cele mai înalte standarde suedeze, printre care medicina muncii, cardiologie, ORL, obstetrică – ginecologie, dermatologie, medicină fizică și de recuperare, precum și o sală specială pentru kinetoterapie și fizioterapie. Unitatea a presupus o investiție de aproximativ 300.000 de euro.

Prin intermediul clinicii din Liberty Technology Park, companiile beneficiază de programe dedicate pentru sănătatea angajaților, cu accent pe monitorizarea stării de sănătate, creșterea performanței, monitorizarea nivelului de stres sau ergokinetoterapie. Clinica oferă acces la două săli de conferință pentru susținerea de cursuri și ateliere, pe teme alese împreună cu companiile, în funcție de necesitățile și profilul angajaților: nutriție, reducerea nivelului de stres, acordarea primului ajutor etc.

„Cluj-Napoca este mai mult decât un oraș în care revin de fiecare dată cu drag, este unul dintre motoarele economiei românești și un centru de business de referinţă pentru noi. Deschiderea aici a celei de-a optsprezecea clinici Medicover din România reprezintă un pas natural, întrucât răspunde nevoilor în creștere ale clujenilor și companiilor locale pentru servicii medicale de cea mai înaltă calitate”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România.

Clinica din Liberty Technology Park este cea de-a doua unitate Medicover din Cluj-Napoca. Prima clinică este operațională încă din 2006, fiind situată în apropierea Grădinii Botanice, pe Strada Republicii. Medicover Republicii oferă acces la 20 de specialități medicale, inclusiv la servicii stomatologice și de dermato-cosmetologie, și include un centru acreditat de vaccinări internaționale, ce oferă servicii de imunizare prin vaccinuri specifice, medicație profilactică și sfaturi medicale de călătorie.

În prezent, echipa de profesioniști a celor două clinici Medicover din Cluj-Napoca reunește peste 40 de medici și va continua să se extindă.

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est și oferă servicii medicale integrate pacienților din 14 țări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienți anual și peste 13.000 de angajați.

Grupul Medicover dispune de acționariat privat și are o viziune pe termen lung pentru toate țările în care este prezent. Astfel, acționarii companiei reinvestesc în fiecare an întregul profit realizat, pentru a asigura o dezvoltare sustenabilă și un nivel înalt de calitate în operațiunile sale.

Ȋn România, Medicover este prezent de peste 20 ani pe piața serviciilor medicale private și dispune de o rețea de 18 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați) și un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienți – și include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale – Oncologie Medicală, Chirurgie Generală, Chirurgie Bariatrică, Chirurgie Ginecologică, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie Oncologică, Chirurgie Plastică, precum și Maternitate, Medicină Materno-Fetală, Neonatologie și Pediatrie.

Related posts

TESSERACT ARCHITECTURE ajunge la o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro și 500.000 mp de spitale și spații industriale proiectate

Ion Surdu

TETAROM, new dimensions for business

Ionut Oprea

ACI Cluj, cifră de afaceri cu 40% mai mare în 2016 și lucrări contractate de 40 mil. de euro în 2017

Stefana Muresan

O nouă structură va analiza cauzele ce împiedică companiile românești să acceadă pe piața altor state UE

Papuc Irina

AHK Industrial Suppliers Forum 2020 – Cel mai mare târg virtual din Europa dedicat furnizorilor

Nicolae Pop

Diana Elena Iliescu, noul director general al Patria Bank

Ligia Voro

Arpad Paszkany preia sub control total Uniall

Stefana Muresan

Amadeus și Visa CyberSource își unesc forțele pentru a combate fraudele în industria de călătorii

Ligia Voro

Investițiile imobiliare din România depășesc 117 milioane de euro, în primul trimestru din 2019

Stefana Muresan

Fostul președinte ANRE, unul dintre noii administratori ai Electrica

redactia

Bugetul Ministerului Transporturilor, suplimentat cu 5 milioane de lei pentru lucrări de urgență

Papuc Irina

Amplu proiect imobiliar, demarat în Cluj Napoca de Kremlin Development

Stefana Muresan

Platforma Romplumb, scoasă la vânzare cu 5,2 milioane euro

Nora Dumitrescu

Măcelarii de la Moldovan, demonstrație în trei generații la Carnexpo

Nora Dumitrescu

Clifford Chance Badea asistă Abris Capital Partners în legătură cu vânzarea Urgent Cargus către Mid Europa Partners

redactia

B | Ce conteaza in angajarea de juniori – specializarea studiilor sau programele de internship?

Emilia Bocan, Senior Leasing & Development Manager al P3

Ionut Oprea

Optim PM – doua premii in cadrul celor mai prestigioase gale din industria imobiliara

Ionut Oprea

Misys, primul chirias al Orhideea Towers

TÜV SÜD at MIPIM 2018, life-cycle partner of the real-estate industry

Ionut Oprea

Inaugurare TRC Park

Ionut Oprea

B | Sectorul sanitar public va trebui să-si privească prin lentile economice activitatea

6 milioane de metri pătrați în responsabilitatea unei românce

Ligia Voro

ODE HAS STARTED PRODUCING IN ITS ESKİŞEHİR FACTORY

Raluca Ursu

Leave a Comment