București Real Estate

B | Clinica Medicover in Liberty Technology Park

Adrian Peake, directorul general al Medicover România

 

Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din România, deschide a doua clinică multidisciplinară la Cluj-Napoca, în urma unei investiții de 300.000 de euro. Aceasta este situată în Liberty Technology Park Cluj, pe Strada Gării, și oferă acces la zece specialităţi medicale, un departament dedicat de medicina muncii, o sală pentru kinetoterapie și fizioterapie, precum și programe pentru sănătatea angajaților.
Noua clinică pune la dispoziția clujenilor zece specialități medicale la cele mai înalte standarde suedeze, printre care medicina muncii, cardiologie, ORL, obstetrică – ginecologie, dermatologie, medicină fizică și de recuperare, precum și o sală specială pentru kinetoterapie și fizioterapie. Unitatea a presupus o investiție de aproximativ 300.000 de euro.
Prin intermediul clinicii din Liberty Technology Park, companiile beneficiază de programe dedicate pentru sănătatea angajaților, cu accent pe monitorizarea stării de sănătate, creșterea performanței, monitorizarea nivelului de stres sau ergokinetoterapie. Clinica oferă acces la două săli de conferință pentru susținerea de cursuri și ateliere, pe teme alese împreună cu companiile, în funcție de necesitățile și profilul angajaților: nutriție, reducerea nivelului de stres, acordarea primului ajutor etc.
„Cluj-Napoca este mai mult decât un oraș în care revin de fiecare dată cu drag, este unul dintre motoarele economiei românești și un centru de business de referinţă pentru noi. Deschiderea aici a celei de-a optsprezecea clinici Medicover din România reprezintă un pas natural, întrucât răspunde nevoilor în creștere ale clujenilor și companiilor locale pentru servicii medicale de cea mai înaltă calitate”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România.
Clinica din Liberty Technology Park este cea de-a doua unitate Medicover din Cluj-Napoca. Prima clinică este operațională încă din 2006, fiind situată în apropierea Grădinii Botanice, pe Strada Republicii. Medicover Republicii oferă acces la 20 de specialități medicale, inclusiv la servicii stomatologice și de dermato-cosmetologie, și include un centru acreditat de vaccinări internaționale, ce oferă servicii de imunizare prin vaccinuri specifice, medicație profilactică și sfaturi medicale de călătorie.
În prezent, echipa de profesioniști a celor două clinici Medicover din Cluj-Napoca reunește peste 40 de medici și va continua să se extindă.
Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est și oferă servicii medicale integrate pacienților din 14 țări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienți anual și peste 13.000 de angajați.
Grupul Medicover dispune de acționariat privat și are o viziune pe termen lung pentru toate țările în care este prezent. Astfel, acționarii companiei reinvestesc în fiecare an întregul profit realizat, pentru a asigura o dezvoltare sustenabilă și un nivel înalt de calitate în operațiunile sale.
Ȋn România, Medicover este prezent de peste 20 ani pe piața serviciilor medicale private și dispune de o rețea de 18 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați) și un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienți – și include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale – Oncologie Medicală, Chirurgie Generală, Chirurgie Bariatrică, Chirurgie Ginecologică, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie Oncologică, Chirurgie Plastică, precum și Maternitate, Medicină Materno-Fetală, Neonatologie și Pediatrie.

Related posts

Start la Programul Prima Casă. Pentru anul 2020 sunt alocate 2 miliarde de lei

Traian Dan

EUROLOG la Bucuresti

Ionut Oprea

P3 Logistics Parks semnează două noi contracte de închiriere cu Uniprest Instal și Norm Fasteners

Papuc Irina

Lansare: Dynamic Business Connections

Ionut Oprea

DAW Bența a deschis un nou Centru Caparol în Republica Moldova

Ligia Voro

PIN Awards & Forum 2018

Ionut Oprea

"Real Estate Investment Opportunities in Romania“ economic seminar

Ionut Oprea

Activele producătorului de pâine Roland, vândute mai ieftin

Nora Dumitrescu

DPD România a lansat un serviciu de curierat regional, cu livrări în Bulgaria, Ungaria şi Grecia

Stefana Muresan

În 2018 CBRE și-a păstrat poziția de lider pe segmentul spațiilor de birouri cu o cotă de piață de 24%

redactia

Building Permit obtained for the DACIA ONE project

Papuc Irina

Daikin România își menține poziția de lider al pieței HVAC

Ligia Voro

TC Capital lansează proiectul Hyperion Towers

Ionut Oprea

Casa Rusu își relochează sediul în Vox Technology Park și închiriază 500 de metri pătrați

Papuc Irina

NITA SAO, pălăriile pentru regi și regine

Papuc Irina

B | Uniunea Europeană şi viitorul economiei globale: a conduce sau a fi condus

Winners – CEE Investment & Green Building Awards 2016

Ionut Oprea

ibis TimiȘoara City Center, deschis oficial

Ion Surdu

Gala Scheherazade – "Călătoria unei speranţe"

Stefana Muresan

Bistriţa Retail Park, în linie dreaptă

Stefana Muresan

Primul showroom COS din vestul țării se deschide la Timișoara în cartierul ISHO

redactia

Colliers: Vânzările retailerilor de produse nealimentare au revenit la nivelul de dinainte de criza provocată de Covid-19, chiar dacă magazinele au fost închise în perioada stării de urgență

Transilvania Business

CBRE: Stocul industrial a depășit pragul de 4 milioane mp

Ligia Voro

Eveniment marca BusinessMark: Optimizarea și automatizarea: cele două „must-uri” în lanțul de aprovizionare

Papuc Irina

Leave a Comment