Analize Constanța

CT | AEROMANIA 10 ANI, un spectacol complex

AEROMANIA 10 ANI, un spectacol complex

 

Cel mai spectaculos show privat de acrobaţie aeriană din România este programat pentru 2 iulie 2016, începând cu orele 15.oo. Pentru iubitorii de adrenalină, pasionaţii de aviaţie sau, pur şi simplu, turiştii curioşi, ediţia aniversară 10 ANI Aeromania de la Aeroportul Internaţional Tuzla este o experienţă obligatorie.

Spectacolul de anvergură internaţională, organizat exclusiv din fonduri private de către Asociația Regională pentru Promovarea Aviației și Regional Air Services, cu sprijinul a peste 60 de companii și organizaţii non-profit dintre cele mai prestigioase, este unul complex și ofertant atât în aer, cât și la sol.

Pe lângă acrobaţiile și demonstraţiile piloţilor de podium mondial, la Aeromania se pot admira exponatele din standurile de aviaţie, mașinile de epocă, se ascultă muzică live în cadrul garden party-ului pregătit de organizatori, într-o atmosferă neconvenţională și de nerefuzat, cu oferte culinare pe măsură: de la vin, bere și grătar, la specialităţi raw-vegan.

Aeromania este singurul airshow pentru care a fost produsă o bijuterie proprie, unicat, o insignă din argint manufacturată în ediţie limitată de Casa de bijuterii Micri Gold. Acesta este semnul distinctiv al celor care promovează, respectă şi susţin performanţa obţinută prin muncă şi pasiune, câteva exemplare fiind disponibile spre vanzare pe www.pilotshop.ro și în incinta aeroportului, exclusiv in ziua evenimentului.

Aeromania, până la nori și chiar dincolo de ei

Timp de 8 ore, unii dintre cei mai faimoși acrobați din lume execută demonstraţii care taie răsuflarea celor prezenţi.

Capul de afiș este și anul acesta lituanianul Jurgis Kairys, multiplu campion european și mondial la acrobaţie. Figurile create de el – „Roata lui Kairys” (un desen ce seamănă cu roata din parcurile de distracții) și „Micul Loop” (un fel de spirală pe cer) ţin ochii aţintiţi către cer.

Demonstrațiile militare cu avioane și elicoptere din flota Forțelor Navale și Forțelor Aeriene Române completează programul. Statul Major al Forțelor Aeriene și Statul Major al Forțelor Navale au pregătit 2 programe: inserţia și extracţia rapidă a unei grupe de 8 militari, acţiune în timpul căreia aceștia pot folosi armamentul individual și vor trage cu muniţie de manevră, coborârea salvatorului și ridicarea cu troliul a unui ranit, folosind targa de salvare.

Hawks of Romania, reprezentanţi ai ţării noastre la evenimente și competiţii aviatice internaţionale, dar și balonul cu aer cald al Aeroclubului României dau culoare evenimentului.
După prezentarea flotei Regional Air Services, inclusiv a elicopterelor, mintingul se va încheia cu tradiționalul număr aviatico-pirotehnic susținut de Air Bandits (Jurgis Kairys, Ioan Postolache, Dan Ștefănescu și Dan Conderman). Nelipsita „vânătoare tâlhărească” dintre cei trei Iacări acrobați și Jurgis Kairys simulează o scenă de luptă cu spectacol garantat.

Iacării Acrobați sărbătoresc în cadrul Aeromania cei 10 ani de la debutul lor ca prima formație privată de acrobație a țării – debut care a avut loc tot pe aeroportul din Tuzla – prietenia dintre Iacări și RAS fiind una veche si durabilă.

Toate momentele incendiare vor fi surprinse de obiectivele profesionale ale celor peste 100 de fotografi oficiali ai evenimentului, cu susținerea Nikon – partenerul Aeromania pe partea de fotografie.

Aeromania la sol – garden party, concerte, expoziții, concurs foto, food court

Atmosfera va fi întreținută la sol de formații rock celebre, pe gustul audienței. Concerte live sunt susținute de Mihai Mărgineanu (absolvent al Școlii de Piloti de la Tuzla), formațiile Zdob și Zdub și R.O.C.K. și altii.

Rockerii de la Zdob și Zdub sunt cunoscuţi pentru stilul lor etno-rock, cele mai cunoscute hituri fiind “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate toba”. Băieţii din Moldova promit un concert pe măsura spectacolului din aer.  Și nici nu e greu, având în vedere stilul trupei și atitudinea de showman a solistului Roman Iagupov.

Rock-ul alternativ este completat de muzica pop rock și folk a inconfundabilului Mihai Mărgineanu. Unul dintre cei mai autentici și populari artiști ai momentului, Mărgineanu va încânta publicul cu hituri ca “Mă iubește femeile” sau “Aviaţia” – inspirate din folclorul urban. Absolvent al Școlii de Zbor de la Tuzla, Mărgineanu este pasionat de aviaţie și, totodată, organizatorul concertelor oferite la Tuzla în ultimii ani.

Trupa The R.O.C.K. va susţine un concert tribut AC/DC. La aeroport se vor reasculta și cânta hit-uri celebre precum „Back In Black”, „Highway to Hell”, „Thunderstruck”, „Hell’s Bells”, „You Shook Me All Night Long”, „TNT”.

Adrenalina poate fi “îmblânzită” în zona mai liniștită a expozițiilor aviatice sau a mașinilor de epocă (Retromobil) – unde vor fi expuse peste 25 de mașini de colecție.

Și, pentru că distracție pe stomacul gol nu se poate, zona de food court este pregătită din toate punctele de vedere. Cantina 9 prepară la vedere micii, cârnații ardelenești, ceafa de porc și apetisantele costițe afumate, alături de care cea mai potrivită băutură este berea rece, din belșug. Cămara cu merinde completează atmosfera energizantă și aduce culoare și vitamine în preparatele raw vegan pentru că, spun ei, “Life is too good to eat bad food!”. La Panaitache găsiți mâncarea gătită tradițional, punctul forte fiind fasolea cu ciolan “Spaima cascadorului”, pregătită la fața locului, pe pirostrii. Toate însoțite de limonada, căpșunată și socată, adevărați combustibili pentru o zi de vară! In loja VIP se vor degusta unele dintre cele mai savuroase vinuri ale Domeniilor Sâmburești, iar specialiștii de la Kfea.ro vor avea grijă cu espresso și cappuccino să nu cumva să vă relaxați prea mult.
Da, putem spune ca anul acesta Aeromania este și o sărbătoare culinară.

Ca în fiecare an, la Tuzla se va desfășura concursul de fotografie, Aeromania fiind cea mai mare provocare a fotografilor de acțiune. Înscrierile la concurs se fac prin completarea unui formular care poate fi descărcat de pe pagina de FaceBook RAS Aeroport Tuzla sau AEROMANIA, sau poate fi ridicat de la birourile din aeroport ori solicitat la adresa pr@regional-air.ro. Imaginile se vor transmite pe e-mail, pe adresa pr@regional-air.ro. Premiile constau în zboruri cu avionul, iar desemnarea câștigătorului se face la o săptămână după show.

În cadrul parteneriatului, reprezentanții Nikon vor pune la dispoziție și echipament foto pentru testare pe durata spectacolului aerian.

Bilete VIP

Accesul general la spectacolul aerian este, ca în fiecare an, liber.

Pentru cei care vor, însă, un plus de vizibilitate și mai mult confort, un anturaj select și autografe de la piloții și cântăreții ediției aniversare AEROMANIA 10 ANI, există bilete VIP care se pot achiziționa de pe site-ul www.vreaubilet.ro / http://www.vreaubilet.ro/component/k2/item/2060-aeromania-10-ani

Acestea sunt disponibile în 2 variante: bilete simple (75 lei), pentru accesul în zona VIP, special amenajată în linia întâi a acrobațiilor, artificiilor și concertelor și biletele ZBOR VIP (350 lei) – care includ o plimbare deasupra plajelor cu unul dintre avioanele din flota Regional Air Services.

Tansport

Aeromania este evenimentul la care Aeroportul Tuzla devine neîncăpător pentru miile de amatori de acrobații aeriene. Anul acesta, 3 autobuze vor circula gratuit în ziua de 2 iulie din Constanţa, până la Aeroportul Tuzla. Mașinile pleacă de la Gara Constanța la orele 15.00, 15.30 și 16.00, iar orele de întoarcere sunt 20.00, 20.30 și 21.00.
Autobuzele care merg spre Aeroportul Tuzla afișeaza atât inscriptia „CURSĂ SPECIALĂ”, cât și posterul AEROMANIA.
Organizatorii au pregătit două intrări și două terenuri pentru parcare destinate celor care vin la aeroport cu maşina personală.

Organizatori:

Regional Air Services www.regional-air.ro și Asociația Regională pentru Promovarea Aviației
Adresa: Aeroport Tuzla, Staţiunea Tuzla, Constanţa, Cod: 907295, România

Program: 15.00-22.00. Accesul în aeroport se face începând cu orele 14:30

Intrarea este liberă. Bilete VIP si ZBOR VIP sunt puse în vânzare pe www.vreaubilet.ro.

CONDITII SPECIALE:

În situația în care conditiile meteorologice nu permit desfășurarea acrobațiilor aeriene sau a spectacolului de artificii, evenimentul va fi reprogramat pentru duminică, 3 iulie – biletele achiziționate fiind valabile pentru această dată.

Zborurile VIP trebuie planificate împreună cu organizatorii. În acest scop, vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe e-mail: 0754070551 / pr@regional-air.ro

Zborurile VIP se pot face oricand înainte sau după airshow, dar nu în timpul acestuia.

Related posts

România a coborât pe locul 45 în clasamentul mondial privind calitatea vieţii şi bunăstarea socială

Papuc Irina

Topul clinicilor private. Serviciile medicale private, una dintre cele mai rentabile afaceri

redactia

Numărul pasagerilor înregistraţi în transportul interurban şi internaţional a crescut în 2017 cu 8,1%

Stefana Muresan

SATI 2.0 si SATI DMP – Industria online din Romania trece la nivelul urmator

Stefana Muresan

B | Ce conteaza in angajarea de juniori – specializarea studiilor sau programele de internship?

CNIPMMR vrea să coreleze oferta educațională cu cerințele pieței muncii

Traian Dan

Clujul, liderul locuinţelor scumpe

Stefana Muresan

Alba și Recașul, campioanele vinului românesc

Nora Dumitrescu

B | Pentru Romania, 2016 este un moment de rascruce

Dunwell: 23 centre de distribuție aprovizionează zilnic magazinele

Papuc Irina

Investitorii români au plasat 200 de milioane de euro în proprietăţi comerciale, fiind pe locul II în topul după naţionalitate

redactia

Sondaj BEI: România trebuie să investească în inovație și tehnologii noi

Traian Dan

UNCAPI & Cooperativa Țara Mea: Prețurile alimentelor de bază în perioada Paștelui

Stefana Muresan

Smartree Workforce Index: 2016 a adus salarii mai mari

Stefana Muresan

Imobiliare.ro: După Cluj, București și Timișoara, Constanța depășește 1.000 de euro/mp

Stefana Muresan

Cele mai profitabile afaceri mureşene: locurile 16-32

Ligia Voro

Incidentele cibernetice, în topul riscurilor de care companiile se tem, arată studiul anual Allianz Risk Barometer

Papuc Irina

Vor să mențină controlul afacerilor de familie, dar nu au planuri de succesiune clare

Ligia Voro

Procentul Fondurilor atrase prin PNDR 2007-2013 a ajuns la 90%

Transilvania Business

Ce conteaza in angajarea de juniori – specializarea studiilor sau programele de internship?

Contribuabilii la Fondul pentru Mediu, nemulțumiți de cadrul legislativ

Ligia Voro

Harta afacerilor cu profit din România

Stefana Muresan

România are peste 400.000 de companii cu femei acţionari

Stefana Muresan

KeysFin, despre impactul Brexit asupra economiei românești: Va fi marginal

Papuc Irina

Leave a Comment