Importate IT&C

Endava si ISDC anunta fuziunea

Ca urmare a fuziunii dintre ISDC, o companie de servicii IT cu aproximativ 300 de angajați, și Endava va rezulta o organizație cu un număr total de aproximativ 3.300 de angajați aflați în birouri de vânzări din Marea Britanie, Olanda, Germania, Statele Unite, respectiv în centre de dezvoltare software și suport din România, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Moldova și Columbia.

 

Cele două companii își unesc forțele pentru a crește și mai mult capacitatea Endava de a răspunde cererii care vine din partea unui portofoliu tot mai mare de clienți la nivel global, ce include unele dintre cele mai importante nume din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurări, telecomunicatii, media, tehnologie, sau comerț și transporturi. Această fuziune vine in continuarea unor alte fuziuni și achiziții realizate de Endava în ultimii 3 ani în Europa și America de Nord.

 

Eddy Vermeire, CEO ISDC a declarat “Dorim să ne unim forțele cu Endava și să continuăm tradiția de a dezvolta software de înaltă calitate în baza competențelor noastre tehnice avansate și a relațiilor strânse pe care le avem cu clienții. Avem același ADN și model de business, suntem aliniați în ce privește abordarea proceselor de dezvoltare software, respectiv avem un mod de lucru agil și valori similare.”

 

John Cotterell, Chief Executive Endava a spus la rândul său: “Reunirea celor două organizații ne permite să creștem valoarea oferită clienților noștri, prin consolidarea expertizei pe care o avem în domeniul financiar-bancar și al tehnologiilor avansate. Obiectivele noastre sunt să facilităm și mai mult clienților noștri accesul la talentul IT și de asemenea să oferim oamenilor noștri oportunități excelente de carieră, continuând astfel să fim recunoscuți ca unul dintre cei mai buni angajatori în locațiile unde avem operațiuni.”

 

Echipa ISDC va contribui la consolidarea semnificativă a prezenței Endava pe piața locală și în regiune, având în vedere că în urma acestei fuziuni numărul de angajați va trece de 1.000 de persoane în centrul său din Cluj, respectiv de 1.900 de persoane în România, unde compania mai are centre de dezvoltare software în București și Iași. De asemenea, Sofia, Bulgaria, va deveni o nouă locație unde Endava se va extinde.

DESPRE ISDC

 

ISDC este o companie de software caracterizată prin pasiunea de a dezvolta soluții software avansate cu impact asupra afacerilor digitale ale clienților săi. ISDC are 25 de ani de experiență în livrarea de proiecte IT end-to-end (modernizare, integrare, migrare) cu echipe din România și Bulgaria. Având relații de lungă durată cu clienții, ISDC a construit un portofoliu de proiecte de succes în domenii cum ar fi managementul de aplicații, analiză avansată de date și expertiza de nișă. ISDC derulează în principal proiecte pentru domeniul serviciilor financiare, dar portofoliul de clienți include și companii inovative din alte domenii.

DESPRE ENDAVA

 

Endava este o companie privată de servicii IT cu peste 15 ani de experiență în colaborarea cu unele dintre cele mai importante companii din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurări, telecomunicatii, media, tehnologie, sau comerț și transporturi, pe care le susține prin proiectele derulate să își transforme afacerile astfel incât să raspundă cerințelor existente și nevoilor viitoare ale clienților lor.

 

Endava are peste 3.000 de angajați în locații din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare din România, Moldova, Macedonia, Serbia și Columbia.

 

Concomitent cu investiția în parteneriate pe termen lung cu clienții, Endava a realizat importanța oferirii unor oportunități de carieră motivante pentru angajați și a reușit astfel să se afirme ca unul dintre cei mai buni angajatori pentru cei mai talentați profesioniști IT.

Related posts

40 de profesori din Aleșd și Câmpulung, pregătiți digital cu ajutorul Holcim

Traian Dan

Employee engagement: before & after hiring

Transilvania Business

Zilele Agriculturii Romanesti

Transilvania Business

Infrastructura tehnică a BNR va fi protejată de Kapsch Romania

Ion Surdu

Evoluția pozitivă a economiei va diminua efectul Legii dării în plată

PORR Construct, antreprenorul general pentru Orhideea Towers

Transilvania Business

Finanțări de până la 100.000 de euro/startup în a patra rundă a Techcelerator

Ligia Voro

PiataProducatorilor.ro, prima platformă online deschisă micilor fermieri

Traian Dan

ALTEX introduce chatboţi pentru simplificarea proceselor de resurse umane

Traian Dan

#TCIC2019 | 400 de participanți | 24 de țări

Ligia Voro

Provocări și previziuni despre IT-ul românesc: „Noi am reușit în ciuda faptului că suntem în România, nu datorită faptului că suntem în România”

Ion Surdu

 Un volum de referință: „Agricultura. Concepte și Instrumente operaționale”, lansat la Oradea

Stefana Muresan

Cities of Tomorrow, marti, la Crowne Plaza

Primele 132 de contracte pentru tinerii fermieri au fost semnate

Transilvania Business

Architecture Conference&Expo: dezvoltarea urbană a orașelor

Transilvania Business

„Stradale” se deschide in Oregon Park

Transilvania Business

Record de descărcări pentru aplicațiile de videoconferințe – 62 de milioane într-o săptămână

Ion Surdu

Ce ii tine pe antreprenorii din Moldova în loc?

Strategii de marketing pentru comerțul electronic al anului 2021

A. I.

tIMOn: Proiectele boutique, noul trend pe piata rezidentiala din Bucuresti

Bitdefender, evaluată la 600 de milioane $. Fondul de investiții Vitruvian Partners a cumpărat 30% din companie

Stefana Muresan

Trei evenimente BRIGHT pentru cei cu idei SMART la Make IT in Oradea

Traian Dan

Air traffic grows strongly despite the diversified challenges

Transilvania Business

Universitatea de Științe Agricole Cluj a introdus operațiile transmise online

Nora Dumitrescu

Leave a Comment