Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fondurile europene și Ajutoarele de Stat 2014-2020

Una dintre principalele constrângeri cu care se confruntă reprezentanţii mediului de afaceri este reprezentată de accesul la finanţare, un aspect esențial în dezvoltarea sectorului privat, generarea de locuri de muncă si creșterea economică.

În acest context, autoritățile române și europene depun eforturi susținute pentru încurajarea accesării schemelor de ajutor de stat, absorbției de fonduri europene prin diferite scheme, granturi și programe de creștere a competitivității business-urilor.

Fondurile europene și schemele de ajutor de stat reprezintă surse de finanţare esenţiale pentru mediul de afaceri din România, iar creșterea gradului de absorbție este o miză importantă pentru ţara noastră.

În acest context, BusinessMark organizează ce-a de-a treia ediție a evenimentului “Fondurile europene și Ajutoarele de Stat 2014-2020 ”, eveniment ce va avea loc pe data de 30 septembrie 2016, la Hotel Radisson Blu din București.
 
Conferința constituie un prilej de analiză şi dezbatere a situaţiei accesării  fondurilor europene și a ajutoarelor de stat, a oportunităţilor şi a perspectivelor pentru perioada 2014-2020, reunind reprezentanţi de marcă din: Guvern și Ministerele de resort, Autorităţile de Management, companii mari şi IMM-uri care au implementat/ implementează proiecte sau doresc să acceseze fonduri europene și ajutoare de stat, experţi, investitori, bănci şi companii de consultanţă.

În cadrul evenimentului vom discuta despre soluțiile de creștere a ratei de absorbție a finanțărilor europene, despre impedimentele în accesare dar și despre modalități de depășire a lor, soluții viabile de investiție.

Printre speakerii invitați la discuții, se numără:

    Ilie Dan Barna, Secretar de Stat, Ministerul Fondurilor Europene
    Claudiu Vrînceanu, Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri
    Irina Avram, Director General Adjunct, Directia Generala Ajutor de Stat, Ministerul Finanțelor Publice
    Norica Nicolai, Europarlamentar, Parlamentul European
    Claudia Ionescu, Șef Departament Promovare Regională și Investiții, ADR București-Ilfov
    Cristian Pârvan, Secretar General, Asociația Oamenilor de Afaceri din România
    Laurentiu Constantin Rebega, Europarlamentar,  Parlamentul European
    Bogdan Hossu, Director General, Wise Finance Solutions
    Reprezentanți companii

Evenimentul va include și seminarul OPORTUNITĂȚI DE FINANȚARE PENTRU MEDIUL DE AFACERI – FONDURI EUROPENE ÎN 2016 susținut de ROLAND TOMA, Consultant Fonduri Europene, Wise Finance Solutions.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AUTUMN TAX UPDATE FORUM

Articolul următor

Bosch - solutii inteligente pentru service-urile auto

Citește și:
Citeste mai mult

Cities of Tomorrow #9: Green Cities

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 13-16 septembrie 2021 cea de-a noua ediție…
Total
0
Share