Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Metropolitan Life, schimbări strategice în echipa de management

Mihai Coca-Cozma, actualul CEO Metropolitan Life Pensii, va prelua funcția de Director de Operațiuni al companiei de asigurări de viață. În același timp, va continua să deţină un rol semnificativ și în cadrul Metropolitan Life Pensii, ca Preşedinte al Consiliului de Administraţie, supervizând implementarea strategiei pentru compania de pensii, anunță dailybusiness.ro.
Totodată, Oana Velicu, Directorul de Operațiuni al companiei de asigurări de viață, va prelua responsabilităţile de CEO pentru Metropolitan Life Pensii, după primirea aprobărilor din partea autorităților locale.
Cu un nivel ridicat de expertiză în conducerea echipelor de vânzări şi operaţionale, Mihai Coca-Cozma are rolul de a întări și aduce un suflu nou în aria operațională a companiei de asigurări de viață. Totodată, acesta se va concentra pe implementarea proiectelor locale şi globale. Mihai Coca-Cozma are o experiență de peste 17 ani în industria asigurărilor de viață și pensii.
În același timp, Oana Velicu are o bună cunoaștere în aria operațională a Metropolitan Life, unde a fost implicată și a coordonat proiecte majore și strategice pentru companie. Oana Velicu are o experiență de peste 16 ani pe piața asigurărilor de viață.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiu: Smart Bill a depășit un milion de euro

Articolul următor

Beclean, orașul model de urmat pentru toată România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share