Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sibiu: Thyssenkrupp Bilstein construiește o nouă fabrică

Pe un teren de 4,6 ha situat pe teritoriul administrativ al comunei Cristian, compania germană Thyssenkrupp Bilstein a demarat construirea unei noi fabrici de amortizoare, potrivit turnulsfatului.ro.
Lucrările au început în luna noiembrie a anului trecut, iar termenul de finalizare a fost stabilit pentru luna noiembrie a anului 2019. În noua fabrică, germanii de la Thyssenkrupp Bilstein intenționează să producă, anual, peste 3,5 milioane de amortizoare. Antreprenorul general al lucrării este firma sibiană Con-A. Terenul pe care va fi ridicată noua fabrică este situat pe teritoriul administrativ al comunei Cristian, aproximativ vizavi de fabrica de rulmenți a francezilor de la NTN – SNR.
Peste patru hectare
Proiectul propune realizarea unei incinte industriale care să deservească necesitățile unei fabrici de producție amortizoare. Pe terenul cu suprafața totală de 46.111 mp se va realiza o hală de producție amortizoare cu regim de înălțime P+E+Er, cu o suprafață de 21.492 mp (P)”, se arată în documentația depusă de investitorii germani la Agenția de protecție a mediului, în etapa de încadrare.
Fabrica va avea o suprafață desfășurată de peste 2,4 ha, în care intră hala de producție, spațiile de birouri, cantina și vestiarele. Vor fi asigurate parcări, căi de circulație auto și pietonale pe alte 1,3 ha, iar spațiile verzi proiectate ar urma să acopere mai bine de un hectar.
În noua fabrică sunt prevăzute a fi incluse toate etapele de producție ale amortizoarelor, de la prelucrarea mecanică, la montaj, vopsire și asamblare finală.
Solicitați de Turnul Sfatului să ofere mai multe informații legate de dimensiunile financiare ale investiției și planurile referitoare la resursa umană, reprezentanții Thyssenkrupp Bilstein au preferat să nu ofere astfel de detalii.
De la BMW la Subaru
Printre clienții societății Thyssenkrupp Bilstein se numără producători auto precum BMW, Ferrari, General Motors, Jaguar, Maserati, Mercedes, Porsche sau Subaru, dar ”plaja” de clienți este mult mai numeroasă. Cifra de afaceri a societății germane a fost una în continuă creștere în ultimii ani. În 2015, germanii producători de amortizoare au înregistrat o cifră de afaceri de peste 170 de milioane de lei (o creștere de 10% față de anul fiscal anterior), profitul fiind de 12,2 milioane de lei. Numărul de angajați al celor de la Thyssenkrupp Bilstein la Sibiu este de aproximativ 500.
Sursa foto: bilstein.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Blue Air, 3,59 milioane pasageri în 2006

Articolul următor

Timișoara: Euro Sticks Group preia Knauf din Germania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share