Auto

Takata, angajări masive în Sibiu şi Arad

Japonezii de la Takata caută 320 de oameni pentru fabricile de componente auto din Sibiu şi Arad.
Subsidiarele locale ale concernului japonez Takata, cu vânzări globale de 7,1 mld. dolari şi peste 50.000 de angajaţi, recrutează în prezent 320 de oameni pentru fabricile de componente auto din Sibiu şi Arad, cele mai multe joburi disponibile fiind pentru muncitori necalificaţi în domeniul textilelor, potrivit informaţiilor disponibile pe site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Sibiu şi Arad, potrivit zf.ro.
Pe piaţa locală japonezii deţin două fabrici la Arad (pentru producţia de volane şi de centuri de siguranţă) şi o unitate la Sibiu (unde se produc perne pentru airbaguri), raportate pe două entităţi juridice diferite, Takata România SRL, pentru activităţile de la Arad şi Takata Sibiu SRL.
În prezent, la fabrica de perne pentru airbaguri de la Sibiu sunt disponibile 207 de locuri de muncă, atât pentru munci¬tori ne¬calificaţi în domeniul textilelor, cât şi pentru ingineri elec¬tro¬nişti, ingineri mecanici sau inspectori calitate. La Arad, com¬¬¬pania recrutează în prezent 114 oameni, având dispo¬ni¬bi¬le 100 de joburi pentru confecţioneri îmbrăcăminte volane în piele.

Related posts

Care sunt firmele ofertante pentru tronsoanele 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova – Pitești

Ligia Voro

Românii vor intra în Ungaria pe două autostrăzi în acest an, pe la Nădlac și Borș

Traian Dan

Primul român pe care americanii îl pun şef la Ford România, Cristian Prichea, 34 de ani

Stefana Muresan

Leave a Comment