Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Huf România, cifră de afaceri peste 180 mil. lei

Producătorul de sisteme de închidere pentru autoturisme Huf România a realizat anul trecut o cifră de afaceri peste 180 mil. lei (40 mil. euro), mai mult cu 8% faţă de anul anterior. Compania a intrat pe piaţa locală în urmă cu 11 ani şi deţine în prezent o fabrică de componente auto la Arad şi un centru de dezvoltare software şi hardware la Timişoara, potrivit zf.ro.
”Pentru anul în curs, în funcţie de cerinţele venite de la clienţi, estimăm vânzări asemănătoare celor din 2016. În ceea ce priveşte evoluţia pieţei, contextul economic este neschim¬bat, de aceea consi¬derăm ca anul 2017 va fi similar cu cel pe care tocmai l-am încheiat”, au declarat oficialii companiei Huf România, potrivit sursei citate.
Germanii produc la Arad sisteme mecanice şi electrice de închidere, chei, mânere de uşi şi mecanisme de blocare a volanului pentru Renault/Dacia, BMW, Porsche, Kia, Fiat, MAN, Scania, cel mai nou client al companiei fiind Volvo Cars. Din 2011, Huf România deţine la Timişoara un centru de cercetare şi dezvoltare pentru automotive software, cu un portofoliu separat de clienţi.
În 2015, germanii au investit aproximativ 4 mil. euro în echipamente de producţie, maşini de injecţie mase plastice şi echipamente pentru liniile de asamblare specifice proiectelor noi, proiectul fiind continuat anul trecut cu investiţii de circa 3 mil. euro (aproximativ 13 mil. lei), focusul fiind pe dezvoltarea injecţiei de mase plastice. În 2016, capacitatea de producţie a fabricii de com¬ponente auto de la Arad a rămas constantă faţă de anul precedent.
Huf România a demarat activitatea pe piaţa locală cu o echipă de 14 oameni, ajungând în prezent la 485 de angajaţi. Pentru acest an compania are disponibile joburi în product development (mechanical, software şi hardware). Businessul a fost fondat acum mai bine de 100 de ani, ca şi afacere de familie, de Ernst Hülsbeck şi August Fürst în oraşul Velbert, din Germania.
Sursa foto: huf-group.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UVT: șapte milioane de euro pentru dezvoltare instituțională

Articolul următor

Programul Prima Maşină, 50 milioane de lei pentru 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share