Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timişoara- Cosovanu, de la fotbal la antreprenoriat de succes

Remus Cosovanu, un antreprenor din Timisoara si francizat al lanţului Spartan, a deschis cel mai mare restaurant stradal al grupului din ţară şi vrea să ducă fast-food-ul “made in RO” în Europa, Dubai şi Thailanda, potrivit wall-street.ro.
Remus Cosovanu, francizatul Spartan care deţine restaurante în Timişoara, Cluj şi Deva, a deschis pe 9 februarie, cea mai mare unitate stradală din cadrul lanţului, de 280 mp, în urma unei investiţii de 110.000 de euro.
Spartan ajunge astfel la 31 de unităţi, deschise în toată ţara, fiind pe locul 4 în topul lanţurilor cu cele mai multe restaurante pe teritoriul României. Această inaugurare face parte din strategia de extindere la nivel naţional, dar şi internaţional, pe piaţa maghiară, pe care reţeaua Spartan şi Remus Cosovanu o vor implementa în 2017.
Fost fotbalist la prima echipă a Politehnicii Timişoara, unde a fost antrenat de Gheorghe Hagi, Remus Cosovanu s-a reorientat către antreprenoriat şi în 2014 a deschis primul său restaurant Spartan, în Timisoara. În prezent, Cosovanu are 6 restaurante Spantan în regim de franciză şi o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro la finalul anului 2016.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Transilvania depăşeşte BRD

Articolul următor

Bistriţa: Comelf, afaceri de 180 mil. lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share