Agricultura

Asociația producătorilor de porumb se extinde

În ultimele trei săptămâni în Asociația Producătorilor de Porumb din România s-au înscris fermieri care exploatează o suprafață de peste 30.000 de hectare, susține conducerea Asociației.
De când APPRS (Asociația Producătorilor de Porumb din Regiunea Sud) a devenit națională, la îndemnul și cererea multor fermieri din țară, ritmul de creștere are o dinamică susținută. Doar în ultimile 3 săptămâni, conform afirmațiilor directorului executiv Alina Crețu, „în APPR au intrat fermieri care lucrează peste 30.000 ha. Ferme cunoscute cum ar fi Agrocomplex Lunca Pașcani (Bogdan Pantazi), Agricola Tg-Frumos (Andreas Amschwand), TCE 3 Brazi (familia Tărâță) sau Agricola 96 Țigănași (Ion Placinschi)”.
La Adunarea Generală APPR, din 21 februarie 2017, care va avea loc la sediul asociației din Slobozia, sunt așteptați membrii din toată țara pentru a le fi prezentat raportul de activitate pe anul trecut și discuții pe proiectele derulate în anul care a trecut. Un an în care APPR a avut multe activități derulate în folosul membrilor cotizanți, iar printre cele deja cunoscute, APPR a fost și co-organizator al primului Congres European al Sorgului. De menționat și inițiativa cu profilul de sol de la Agriplanta RomAgroTec, o inițiativă derulată cu participarea USAMV Cluj.
APPR( Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania) este o asociație profesională formata din producatori agricoli care detin suprafețe de lucru cuprinse între 50 și 50.000 ha, dar si reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România. Noi reprezentăm interesele producătorilor de porumb din România la nivel național și european. APPR face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), care reprezintă cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa. Obiectivul principal: furnizarea de expertiză tehnică, comunicare economică și profesională pentru membrii și organizațiile profesionale ale fermierilor din România.

Related posts

Meat&Milk, ediția a VI-a

Tirdea Ionut

Care sunt cei mai mari proprietari de păduri din România

Stefana Muresan

Străinii cumpără tot mai mult pământ în Arad

Stefana Muresan

Horinca de Cămârzana – Satu Mare a ajuns la Bruxelles, Berlin și Taiwan

Traian Dan

Ungurii donează patru armăsari de rasă pentru hergheliile din Transilvania

Traian Dan

România a fost a 8 putere agricolă a UE în 2018

Papuc Irina

BANAT AGRALIM 2017 la o nouă ediție

Stefana Muresan

Corteva Agriscience intenționează să deschidă un Centru de tehnologii pentru tratarea semințelor

Ligia Voro

Cadastrare gratuită pentru şase comune bihorene

Traian Dan

Le Monde: ”Agricultorii francezi nu au reuşit să evite puterea românească. Ţara lui Dracula vampirizează piaţa europeană a porumbului”

redactia

Corteva Agriscience a obținut 2 premii în cadrul Congresului APPR

Ligia Voro

Impozit cu 500% mai mare pentru terenurile lăsate pârloagă

Transilvania Business

Important pentru fermieri: Ministerul Agriculturii a suspendat depunerea cererilor la APIA

Ion Surdu

Ministrul Daea, vizită inopinată la Daracul de la Sadu, unul din puținele ateliere unde se mai obține lână

Stefana Muresan

Reuniunea zonală “Gunoiul de grajd – bunăstare pentru fermieri!”

Ligia Voro

AFIR: Sesiune de finanțare de peste 35 de milioane de euro pentru investiții în procesarea produselor agricole

redactia

Corteva Agriscience dezvăluie noua imagine a emblematicului brand european Pioneer®: angajamentul brandului de a duce agricultura la nivelul următor

redactia

BOTEZ: Avocatul mureșean Vasile Costea și a sa “Gură de rai” de la Sântu (FOTO)

Ligia Voro

Agraria va deveni o platformă pentru noile tehnologii agricole

Nora Dumitrescu

Avionul de lux al omului de afaceri Ioan Niculae, scos la vânzare de Banca Transilvania la un preţ de pornire de 5,17 milioane de dolari

Stefana Muresan

Micii producători bihoreni și-au mutat afacerile pe internet

Traian Dan

Admitere la USAMV Cluj: 1766 locuri licenţă şi 737 locuri master

Stefana Muresan

Semtest-BVN, performanțe și în 2016

Stefana Muresan

Transilvania, raiul branzeturilor de calitate (IV) – Puturoasa de Trascău

Leave a Comment