Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asociația producătorilor de porumb se extinde

În ultimele trei săptămâni în Asociația Producătorilor de Porumb din România s-au înscris fermieri care exploatează o suprafață de peste 30.000 de hectare, susține conducerea Asociației.
De când APPRS (Asociația Producătorilor de Porumb din Regiunea Sud) a devenit națională, la îndemnul și cererea multor fermieri din țară, ritmul de creștere are o dinamică susținută. Doar în ultimile 3 săptămâni, conform afirmațiilor directorului executiv Alina Crețu, „în APPR au intrat fermieri care lucrează peste 30.000 ha. Ferme cunoscute cum ar fi Agrocomplex Lunca Pașcani (Bogdan Pantazi), Agricola Tg-Frumos (Andreas Amschwand), TCE 3 Brazi (familia Tărâță) sau Agricola 96 Țigănași (Ion Placinschi)”.
La Adunarea Generală APPR, din 21 februarie 2017, care va avea loc la sediul asociației din Slobozia, sunt așteptați membrii din toată țara pentru a le fi prezentat raportul de activitate pe anul trecut și discuții pe proiectele derulate în anul care a trecut. Un an în care APPR a avut multe activități derulate în folosul membrilor cotizanți, iar printre cele deja cunoscute, APPR a fost și co-organizator al primului Congres European al Sorgului. De menționat și inițiativa cu profilul de sol de la Agriplanta RomAgroTec, o inițiativă derulată cu participarea USAMV Cluj.
APPR( Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania) este o asociație profesională formata din producatori agricoli care detin suprafețe de lucru cuprinse între 50 și 50.000 ha, dar si reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România. Noi reprezentăm interesele producătorilor de porumb din România la nivel național și european. APPR face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), care reprezintă cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa. Obiectivul principal: furnizarea de expertiză tehnică, comunicare economică și profesională pentru membrii și organizațiile profesionale ale fermierilor din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Projecting the future

Articolul următor

Camera de Comerţ Bilaterală România – Palestina, deschisă oficial

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share