Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FAPT: Campania "Vacanță în țara mea" va continua

Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) va continua să deruleze campania “Vacanță în țara mea”, prin care a atras tot mai mulți turiști români și străini către destinațiile românești, și invită vizitatorii la Târgul de Turism al României pentru a descoperi ofertele dedicate, potrivit unui comunicat al FAPT.
Conform sursei citate, FAPT va participa la Târgul de Turism al României prin asociațiile membre din Oradea, Prahova, Brașov, Timiș, Sibiu, Litoral — Delta Dunării, pentru a invita și a atrage turiști români în destinațiile de vacanță autohtone.
“FAPT continuă să deruleze campania ‘Vacanță în țara mea’ prin care reușește să atragă tot mai mulți turiști români și străini în vacanță, în destinațiile românești. Hotelierii, agențiile de turism, aeroporturile, primăriile și consiliile județene din destinațiile majore ale României se prezintă și se promovează la Târgul de Turism al României. Demarăm mai multe acțiuni comune de promovare care vor uni destinațiile din România și invităm turiștii români să descopere ofertele Vacanta în țara mea”, a declarat președintele FAPT, Corina Martin.
Târgul de Turism al României este organizat și găzduit de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Black Sea Oil & Gas - între 10 și 20 de miliarde de metri cubi de gaze natural în Marea Neagră

Articolul următor

Tarom, bilete de avion de la 79 euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share