Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vouchere de vacanță pentru bugetari în valoare de 1.450 lei

Bugetarii vor primi, de la 1 iulie, un voucher de vacanță, în valoare de 1.450 lei, a declarat, joi, ministrul Turismului, Mircea-Titus Dobre, într-o conferință susținută la Târgul de Turism al României (TTR) de la Romexpo, potrivit Agerpres.
“După cum apare și în programul de guvernare, pe data de 1 iulie 2017, vor intra în vigoare voucherele de vacanță pentru bugetari. Am modificat, prin ordonanță de urgență. Voucherele de vacanță nu mai sunt abrogate până la 31 decembrie 2017, cum erau inițial, ci până la 1 iulie. La ora actuală, în lege sunt trecute șase vouchere de vacanță, fiecare având valoarea unui salariu minim pe economie. Noi vom modifica această ordonanță care prevede șase vouchere și vom introduce un singur voucher, deoarece statul român doar atât poate suporta. Un singur voucher, având valoarea salariului minim pe economie, și anume 1.450 de lei”, a spus șeful de la Turism.
Acesta a precizat că, după modificările legislației actuale și introducerea noilor prevederi, urmează să se discute cu reprezentanții Ministerului de Finanțe în vederea stabilirii procedurii de alocare — online sau standard, tipizată.
Voucherele vor putea fi folosite pe perioada unui an calendaristic.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Brașov: Planuri noi pentru zona Tractorul

Articolul următor

Borsec şi Suceviţa, stațiuni turistice

Citește și:
După patru ani și jumătate de la lansarea ideii proiectului Via Transilvanica, în cetatea de la Alba Iulia, ne reîntoarcem să sărbătorim deschiderea oficială a traseului de lungă distanță, care leagă Putna de Drobeta Turnu-Severin.
Citeste mai mult

Se inaugurează Via Transilvanica

Cel mai spectaculos traseu de drumeție din România este finalizat și va fi oficializat sâmbătă, la Alba Iulia,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share