Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bistriţa Retail Park, în linie dreaptă

Proiectul Bistriţa Retail Park prinde contur. Mai multe utilaje lucrează la nivelarea terenului pe care se va ridica magazinul Selgros Bistrița a cărui deschidere este programată până la jumătatea anului. Magazinul va avea o suprafață de 7.875,25 mp, parter și un corp P+1 etaj, potrivit timponline.ro.
Bistrița Retail Park de pe Calea Moldovei va fi prima galerie comercială din Bistrița, cu o suprafață totală de 15.000 mp și 225 locuri de parcare.
Ea va cuprinde, pe lângă magazinul Selgros, alte 22 de unități cu suprafețe variabile. H&M va fi ancora principală a Bistrița Retail Park, printre chiriași fiind și Pepco, C&A, Deichmann, Takko, Drogerie Markt.
Compania de project management Vitalis Consulting va administra Bistrița Retail Park. Noul proiect de retail, al cărui consultant exclusiv pentru închiriere este CBRE, este dezvoltat de Element Development.
Vitalis Consulting este lider pe piața românească de consultanță în construcții, cu un portofoliu de peste 80 de clădiri, totalizând aproximativ 3.000.000 mp construiți, fiind câștigătoarea titlului de “Cea mai bună firmă de project management a anului” timp de patru ani la rând, în cadrul galei CIJ Awards România.
Jumătate din ansamblul comercial va fi magazinul Selgros, jumătate galeria comercială. Terenul are o suprafață de 68.765 m2, proprietate privată a SC Matrix Development SA și SC Selgros Cash & Carry SRL, fiind în zonă destinată instituțiilor publice și serviciilor de tip complex comercial.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Real estate & construction forum

Articolul următor

Cluj: Multinaţională angajează IT-şti cu salarii de 10.000 de dolari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share