Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Colliers, manager nou pentru Europa Centrala si de Est (ECE)

Colliers International a anunțat că Luke Dawson s-a întors în cadrul companiei în rolul de Managing Director & Head of Capital Markets pentru Europa Centrală și de Est (ECE).
Luke aduce în Colliers 15 ani de experiență în achiziția și vânzarea proprietăților, gestionarea activelor și leadership. Din 2014, Luke a condus unul dintre cele mai mari afaceri de familie din Orientul Mijlociu. Anterior, Luke a făcut parte din echipa Colliers timp de 10 ani, unde a deținut mai multe poziții de senior, precum Head of Operations, ECE, Regional Managing Director, Europa de Sud-Est și Director of Corporate Development (global).
“Am încredere că sub îndrumarea lui Luke, Colliers va continua să își accelereze creșterea și cota de piață în Europa Centrală și de Est. Experiența sa la nivel regional și global în conducerea afacerilor și în investiții imobiliare ne vor ajuta să ne consiliem clienții în moduri noi și interesante”, a declarat Chris McLernon, Chief Executive Officer, Colliers EMEA.
În noul său rol, Luke se va concentra pe business development, consolidând eforturile piețelor de capital regionale și atrăgând noi investitori în regiune. Luke va lucra din Praga și va fi, de asemenea, responsabil de managementul regional al Bulgariei, Cehiei, Ungariei, României și Slovaciei.
“Aștept cu nerăbdare să lucrez cu echipa pe care Colliers a format-o în Europa Centrală și de Est. Creșterea continuă și atenția acordată departamentelor de investiții au creat momentul perfect pentru a reveni la Colliers”, a adăugat Luke Dawson, Managing Director & Head of Capital Markets, Colliers ECE.
Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIGI) este unul dintre liderii globali în domeniul consultanței imobiliare, cu peste 16.000 specialiști care lucrează în 66 de țări. Colliers oferă o gamă largă de servicii clienților finali, dezvoltatorilor și investitorilor, de la brokeraj, property și asset management, project management, investiții și consultanță, evaluări și până la studii de piață sau produse adresate băncilor. Colliers International a fost inclusă în top 100 companii outsourcing de către International Association of Outsourcing Professionals’ Global Outsourcing în ultimii 11 ani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elmas Brașov a investit 1,25 milioane de euro în dezvoltare

Articolul următor

BILKA, crestere 41% pentru 2016

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share