Alba Industrie

Alba: Elis Pavaje, cifra de afaceri de 161 mil. lei

Compania Elis Pavaje si-a intarit in 2016 pozitia de lider al pietei de pavele si borduri din Romania, marcand o majorare a cifrei de afaceri cu 11.7 % fata de anul anterior. Cresterea inregistrata de companie a fost consistenta pe mai multe categorii de produse: pavele, dale, blocheti, produse ornamentale si pe mai multe canale de vanzare, anunta oficialii companiei. Pentru 2017, compania estimeaza cresterea vanzarilor cu 14%, pe fondul dezvoltarii de noi produse.
“Anul 2016 a fost unul deosebit pentru Elis Pavaje. Am aniversat 25 de ani de la infiintare, cifra de afaceri a fost peste asteptari, depasind 161 mil. lei, ne-am consolidat pozitia pe segmentul nostru de activitate.” a declarat Emil Gota, directorul general al companiei. “Rezultatele pozitive ne-au dat incredere sa continuam investitiile in noi capacitati de productie si logistica, pentru a putea raspunde solicitarilor in crestere.” a continuat Emil Gota.
Compania si-a adaptat in 2016 strategia de dezvoltare la realitatile pietei constructiilor. Elis Pavaje si-a concentrat actiunile in vederea cresterii vanzarilor pe segmentul lucrarilor realizate din fonduri private, segment aflat in plina ascensiune: lucrari industriale si comerciale, parcuri rezidentiale si constructii rezidentiale individuale.
“Aceasta adaptare rapida la cerintele pietei este posibila datorita profesionalismului angajatilor companiei, care sunt in permanenta prezenti in piata si capabili sa asigure solutii, nu doar produse”, a punctat Emil Gota. De asemenea, din 2016, Elis Pavaje a devenit producator de beton asfaltic si antreprenor general pentru lucrari de infrastructura, oferind servicii complete, de la terasamente si canalizare, pana la asfaltare.
Pe segmentul de produse rezidentiale (pavele si produse ornamentale), anul 2016 a adus o crestere de peste 15%, cele mai apreciate modele de pavaj din portofoliul Elis Pavaje fiind: Fantasia, Umbra si Rustic. In ceea ce priveste gama cromatica, preferintele clientilor s-au indreptat catre nuante calde, naturale, care ofera amenajarii un aer elegant, primitor si ospitalier: alb-crem, maro patinat si antracit.
“Analiza rezultatelor inregistrate ne arata ca si clientii romani se raliaza tendintelor la nivel mondial privind amenajarile exterioare, in special cand vine vorba despre curti, gradini, alei private, si anume pavele de mari dimensiuni, inspirate din natura.” a apreciat Bianka Dobre, director marketing. “Pentru a raspunde interesului crescut pentru astfel de produse, incepem anul lansand doua noi produse in gama premium: Decora si Cortina D7” a continuat Bianka Dobre.
Pentru 2017, compania estimeaza cresterea vanzarilor cu 14%, pe fondul dezvoltarii de noi produse, a investitiilor preconizate a se concretiza acest an, precum si ca urmare a promovarii serviciilor Elis Pavaje: antrepriza generala pentru lucrari de infrastructura, proiectare, transport cu camion cu macara, montaj, intretinere si reparatii.
Despre Elis Pavaje
Compania Elis Pavaje a fost infiintata in anul 1991, in judetul Alba, si ofera in prezent un sistem complet de produse si servicii ce acopera toate etapele procesului de amenajare de la productie, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj, intretinerea si curatarea pavajului. Elis Pavaje are in prezent doua unitati de productie, care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o vasta retea de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova).
Elis Pavaje a contribuit la amenajarea exterioara a celui mai nou mall din capitala, ParkLake, construit in zona Dristor – Titan, inaugurat in a doua parte a anului trecut. Contractul, in valoare de 950,000 lei (TVA inclus), a constat in furnizarea de pavele, dale tactile pentru persoanele cu deficiente de vedere, precum si blocuri de zid, elemente de gard si elemente pentru trepte. Toate acestea acopera o suprafata totala de aproximativ 18.000 mp.

Related posts

Peste 40 de milioane de euro, investiţii atrase de ADLO în anul 2019

Traian Dan

O familie din Alba produce brânzeturi de 24 de ani, pe care acum le vinde în Europa

redactia

Administratorul unui hotel din Blaj oferă clădirea medicilor, voluntarilor, polițiștilor și jandarmilor care luptă cu Covid-19

Ion Surdu

Fujikura Automotive Romania, Emerson și Banca Transilvania – cei mai mari angajatori ai Clujului. Top zece

redactia

Lanţul de farmacii Remedia, scos la vânzare, integral sau parțial. Prețul: începând cu 5 milioane de euro

Papuc Irina

Emerson va face noi angajări la fabrica sa din Gilău

Nora Dumitrescu

AHK România, proiect de învăţământ profesional dual în domeniul comerţului

Stefana Muresan

Înscrieri deschise pentru Hackathonul NASA Space Apps Challenge

Ligia Voro

Armata vrea 45 de elicoptere produse de Airbus la Ghimbav

Stefana Muresan

Rombat a plătit 4.666.300 lei ca să devină co-producător de baterii Li Ion și de vehicule electrice

Stefana Muresan

Delegația Cluster Mobilier Transilvan, la cele mai mari evenimente din lume dedicate industriei mobilei

redactia

Nouă clădire pentru secţia de psihiatrie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

redactia

Brașov: Planuri noi pentru zona Tractorul

Stefana Muresan

Învățământul dual, răspuns la criza forței de muncă

redactia

Elvețienii de la Alu Menziken vor să deschidă o fabrică de aluminiu în Salonta

Traian Dan

S-a lansat Bitdefender BOX, dispozitivul revolutionar produs în fabrica de la Satu Mare a grupului german Zollner

Stefana Muresan

Mai multe primării din Alba primesc fonduri pentru dezvoltare și infrastructură

redactia

Horticultor din Alba cultivă lămâi uriașe care ajung și la 900 de grame

Stefana Muresan

Targetul FSA România, 60 mil. euro cifra de afaceri pâna în 2020

A. I.

Covasna: Parcul Industrial Câmpu Frumos – peste 4,5 hectare de teren, concesionate

Stefana Muresan

Capacitate de producție în Maramureș: 15 milioane de măști lunar

Nora Dumitrescu

Fabricile din Sebeș și Cugir ale Daimler vor produce componente pentru maşinile hibride din gama Mercedes-Benz

Stefana Muresan

Rupack, gestionarea eficientă a cartonului la Reghin 

Ligia Voro

Cel mai mare procesator de carne din lume cumpără firmele Elit și Vericom din Alba, aparținând omului de afaceri Dorin Mateiu

Stefana Muresan

Leave a Comment