Alba Industrie

Alba: Elis Pavaje, cifra de afaceri de 161 mil. lei

Compania Elis Pavaje si-a intarit in 2016 pozitia de lider al pietei de pavele si borduri din Romania, marcand o majorare a cifrei de afaceri cu 11.7 % fata de anul anterior. Cresterea inregistrata de companie a fost consistenta pe mai multe categorii de produse: pavele, dale, blocheti, produse ornamentale si pe mai multe canale de vanzare, anunta oficialii companiei. Pentru 2017, compania estimeaza cresterea vanzarilor cu 14%, pe fondul dezvoltarii de noi produse.
“Anul 2016 a fost unul deosebit pentru Elis Pavaje. Am aniversat 25 de ani de la infiintare, cifra de afaceri a fost peste asteptari, depasind 161 mil. lei, ne-am consolidat pozitia pe segmentul nostru de activitate.” a declarat Emil Gota, directorul general al companiei. “Rezultatele pozitive ne-au dat incredere sa continuam investitiile in noi capacitati de productie si logistica, pentru a putea raspunde solicitarilor in crestere.” a continuat Emil Gota.
Compania si-a adaptat in 2016 strategia de dezvoltare la realitatile pietei constructiilor. Elis Pavaje si-a concentrat actiunile in vederea cresterii vanzarilor pe segmentul lucrarilor realizate din fonduri private, segment aflat in plina ascensiune: lucrari industriale si comerciale, parcuri rezidentiale si constructii rezidentiale individuale.
“Aceasta adaptare rapida la cerintele pietei este posibila datorita profesionalismului angajatilor companiei, care sunt in permanenta prezenti in piata si capabili sa asigure solutii, nu doar produse”, a punctat Emil Gota. De asemenea, din 2016, Elis Pavaje a devenit producator de beton asfaltic si antreprenor general pentru lucrari de infrastructura, oferind servicii complete, de la terasamente si canalizare, pana la asfaltare.
Pe segmentul de produse rezidentiale (pavele si produse ornamentale), anul 2016 a adus o crestere de peste 15%, cele mai apreciate modele de pavaj din portofoliul Elis Pavaje fiind: Fantasia, Umbra si Rustic. In ceea ce priveste gama cromatica, preferintele clientilor s-au indreptat catre nuante calde, naturale, care ofera amenajarii un aer elegant, primitor si ospitalier: alb-crem, maro patinat si antracit.
“Analiza rezultatelor inregistrate ne arata ca si clientii romani se raliaza tendintelor la nivel mondial privind amenajarile exterioare, in special cand vine vorba despre curti, gradini, alei private, si anume pavele de mari dimensiuni, inspirate din natura.” a apreciat Bianka Dobre, director marketing. “Pentru a raspunde interesului crescut pentru astfel de produse, incepem anul lansand doua noi produse in gama premium: Decora si Cortina D7” a continuat Bianka Dobre.
Pentru 2017, compania estimeaza cresterea vanzarilor cu 14%, pe fondul dezvoltarii de noi produse, a investitiilor preconizate a se concretiza acest an, precum si ca urmare a promovarii serviciilor Elis Pavaje: antrepriza generala pentru lucrari de infrastructura, proiectare, transport cu camion cu macara, montaj, intretinere si reparatii.
Despre Elis Pavaje
Compania Elis Pavaje a fost infiintata in anul 1991, in judetul Alba, si ofera in prezent un sistem complet de produse si servicii ce acopera toate etapele procesului de amenajare de la productie, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj, intretinerea si curatarea pavajului. Elis Pavaje are in prezent doua unitati de productie, care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o vasta retea de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova).
Elis Pavaje a contribuit la amenajarea exterioara a celui mai nou mall din capitala, ParkLake, construit in zona Dristor – Titan, inaugurat in a doua parte a anului trecut. Contractul, in valoare de 950,000 lei (TVA inclus), a constat in furnizarea de pavele, dale tactile pentru persoanele cu deficiente de vedere, precum si blocuri de zid, elemente de gard si elemente pentru trepte. Toate acestea acopera o suprafata totala de aproximativ 18.000 mp.

Related posts

2017 – an de creștere pentru compania bistrițeană RAAL: cifră de afaceri de 279 milioane lei și peste 2000 de angajați

Stefana Muresan

Alro livrează către Boeing şi Airbus, în urma investițiilor în dezvoltare și cercetare din fonduri europene

redactia

Dachim din Turda produce uleiuri presate la rece de 200.000 de euro

Stefana Muresan

Revista Transilvania Business, un cadou special pentru Europa și pentru România

Ligia Voro

Omul de afaceri Cristian Răspopa a repus în circulație, pe Valea Arieșului, Mocănița – simbol al Țării Moților

redactia

Fermierii campioni la porumb din județele Alba și Sibiu

redactia

Bell Helicopter vrea să producă la Ghimbav elicoptere pentru Ministerul de Interne

Stefana Muresan

Electroglobal Cluj mizează pe afaceri de peste 22 mil. euro

Stefana Muresan

Festivalul Național de Folclor „Strugurele de Aur” și-a desemnat concurenții

Ligia Voro

Angrenajul Michelin, pus în mișcare la Zalău. Vor 1.500 de noi angajați

Stefana Muresan

Asociere între primărie şi CJ Alba, pentru construirea sălii polivalente din Blaj, investiţie de 32 milioane lei

Stefana Muresan

IRUM Reghin devine actor global

Stefana Muresan

Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania: Am atins la sfârșitul acestui an fiscal o cifră de afaceri de 72.17 mil. euro, în creștere cu 25.6%

Stefana Muresan

Vinurile „Hanul Boieresc”, marcă proprie a Vinul.ro, pot fi găsite pe rafturile a peste 250 de magazine din România

Papuc Irina

Rondo Ganahl a achiziționat 60% din Transilvania Pack & Print

Ligia Voro

Fujikura va produce viziere anticoronavirus la Cluj

Nora Dumitrescu

Continental Sibiu se extinde: un spațiu de producție și un centru de cercetare vor fi inaugurate până la final de an

Papuc Irina

Hirschmann România. 10 ani de performanțe

Ligia Voro

Ariston Thermo România deschide cel mai modern showroom din nord-vestul țării

Ligia Voro

Romgaz câștigă un contract de peste 33 milioane lei cu Oltchim

Stefana Muresan

Cărnurile alese de la Petry distinse cu Premiul Value&Quality Award de către statul ungar

Ligia Voro

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României: Următorii 25 de ani ar trebui să însemne mai multă cercetare şi inovare

redactia

Clujenii de la Raiko au atras 2 milioane de pe bursă

Nora Dumitrescu

Ajutoare de stat în valoare de 151 mil. lei pentru opt companii din industrie şi turism

Stefana Muresan

Leave a Comment