Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alba: Elis Pavaje, cifra de afaceri de 161 mil. lei

Compania Elis Pavaje si-a intarit in 2016 pozitia de lider al pietei de pavele si borduri din Romania, marcand o majorare a cifrei de afaceri cu 11.7 % fata de anul anterior. Cresterea inregistrata de companie a fost consistenta pe mai multe categorii de produse: pavele, dale, blocheti, produse ornamentale si pe mai multe canale de vanzare, anunta oficialii companiei. Pentru 2017, compania estimeaza cresterea vanzarilor cu 14%, pe fondul dezvoltarii de noi produse.
“Anul 2016 a fost unul deosebit pentru Elis Pavaje. Am aniversat 25 de ani de la infiintare, cifra de afaceri a fost peste asteptari, depasind 161 mil. lei, ne-am consolidat pozitia pe segmentul nostru de activitate.” a declarat Emil Gota, directorul general al companiei. “Rezultatele pozitive ne-au dat incredere sa continuam investitiile in noi capacitati de productie si logistica, pentru a putea raspunde solicitarilor in crestere.” a continuat Emil Gota.
Compania si-a adaptat in 2016 strategia de dezvoltare la realitatile pietei constructiilor. Elis Pavaje si-a concentrat actiunile in vederea cresterii vanzarilor pe segmentul lucrarilor realizate din fonduri private, segment aflat in plina ascensiune: lucrari industriale si comerciale, parcuri rezidentiale si constructii rezidentiale individuale.
“Aceasta adaptare rapida la cerintele pietei este posibila datorita profesionalismului angajatilor companiei, care sunt in permanenta prezenti in piata si capabili sa asigure solutii, nu doar produse”, a punctat Emil Gota. De asemenea, din 2016, Elis Pavaje a devenit producator de beton asfaltic si antreprenor general pentru lucrari de infrastructura, oferind servicii complete, de la terasamente si canalizare, pana la asfaltare.
Pe segmentul de produse rezidentiale (pavele si produse ornamentale), anul 2016 a adus o crestere de peste 15%, cele mai apreciate modele de pavaj din portofoliul Elis Pavaje fiind: Fantasia, Umbra si Rustic. In ceea ce priveste gama cromatica, preferintele clientilor s-au indreptat catre nuante calde, naturale, care ofera amenajarii un aer elegant, primitor si ospitalier: alb-crem, maro patinat si antracit.
“Analiza rezultatelor inregistrate ne arata ca si clientii romani se raliaza tendintelor la nivel mondial privind amenajarile exterioare, in special cand vine vorba despre curti, gradini, alei private, si anume pavele de mari dimensiuni, inspirate din natura.” a apreciat Bianka Dobre, director marketing. “Pentru a raspunde interesului crescut pentru astfel de produse, incepem anul lansand doua noi produse in gama premium: Decora si Cortina D7” a continuat Bianka Dobre.
Pentru 2017, compania estimeaza cresterea vanzarilor cu 14%, pe fondul dezvoltarii de noi produse, a investitiilor preconizate a se concretiza acest an, precum si ca urmare a promovarii serviciilor Elis Pavaje: antrepriza generala pentru lucrari de infrastructura, proiectare, transport cu camion cu macara, montaj, intretinere si reparatii.
Despre Elis Pavaje
Compania Elis Pavaje a fost infiintata in anul 1991, in judetul Alba, si ofera in prezent un sistem complet de produse si servicii ce acopera toate etapele procesului de amenajare de la productie, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj, intretinerea si curatarea pavajului. Elis Pavaje are in prezent doua unitati de productie, care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o vasta retea de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova).
Elis Pavaje a contribuit la amenajarea exterioara a celui mai nou mall din capitala, ParkLake, construit in zona Dristor – Titan, inaugurat in a doua parte a anului trecut. Contractul, in valoare de 950,000 lei (TVA inclus), a constat in furnizarea de pavele, dale tactile pentru persoanele cu deficiente de vedere, precum si blocuri de zid, elemente de gard si elemente pentru trepte. Toate acestea acopera o suprafata totala de aproximativ 18.000 mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Arabesque, investiţie de 10 milioane de euro

Articolul următor

Clujul, liderul locuinţelor scumpe

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
„Light Up your Winter Holidays” se derulează la Iulius Mall Cluj cu Circus Christmas, într-un regal al bucuriei orchestrat de Moș Crăciun și acompaniat de un concert de colinde.
Citeste mai mult

Circus Christmas, în Iulius Mall Cluj

„Light Up your Winter Holidays” se derulează la Iulius Mall Cluj cu Circus Christmas, într-un regal al bucuriei…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share