Alba Industrie

Alba: Elis Pavaje, cifra de afaceri de 161 mil. lei

Compania Elis Pavaje si-a intarit in 2016 pozitia de lider al pietei de pavele si borduri din Romania, marcand o majorare a cifrei de afaceri cu 11.7 % fata de anul anterior. Cresterea inregistrata de companie a fost consistenta pe mai multe categorii de produse: pavele, dale, blocheti, produse ornamentale si pe mai multe canale de vanzare, anunta oficialii companiei. Pentru 2017, compania estimeaza cresterea vanzarilor cu 14%, pe fondul dezvoltarii de noi produse.
“Anul 2016 a fost unul deosebit pentru Elis Pavaje. Am aniversat 25 de ani de la infiintare, cifra de afaceri a fost peste asteptari, depasind 161 mil. lei, ne-am consolidat pozitia pe segmentul nostru de activitate.” a declarat Emil Gota, directorul general al companiei. “Rezultatele pozitive ne-au dat incredere sa continuam investitiile in noi capacitati de productie si logistica, pentru a putea raspunde solicitarilor in crestere.” a continuat Emil Gota.
Compania si-a adaptat in 2016 strategia de dezvoltare la realitatile pietei constructiilor. Elis Pavaje si-a concentrat actiunile in vederea cresterii vanzarilor pe segmentul lucrarilor realizate din fonduri private, segment aflat in plina ascensiune: lucrari industriale si comerciale, parcuri rezidentiale si constructii rezidentiale individuale.
“Aceasta adaptare rapida la cerintele pietei este posibila datorita profesionalismului angajatilor companiei, care sunt in permanenta prezenti in piata si capabili sa asigure solutii, nu doar produse”, a punctat Emil Gota. De asemenea, din 2016, Elis Pavaje a devenit producator de beton asfaltic si antreprenor general pentru lucrari de infrastructura, oferind servicii complete, de la terasamente si canalizare, pana la asfaltare.
Pe segmentul de produse rezidentiale (pavele si produse ornamentale), anul 2016 a adus o crestere de peste 15%, cele mai apreciate modele de pavaj din portofoliul Elis Pavaje fiind: Fantasia, Umbra si Rustic. In ceea ce priveste gama cromatica, preferintele clientilor s-au indreptat catre nuante calde, naturale, care ofera amenajarii un aer elegant, primitor si ospitalier: alb-crem, maro patinat si antracit.
“Analiza rezultatelor inregistrate ne arata ca si clientii romani se raliaza tendintelor la nivel mondial privind amenajarile exterioare, in special cand vine vorba despre curti, gradini, alei private, si anume pavele de mari dimensiuni, inspirate din natura.” a apreciat Bianka Dobre, director marketing. “Pentru a raspunde interesului crescut pentru astfel de produse, incepem anul lansand doua noi produse in gama premium: Decora si Cortina D7” a continuat Bianka Dobre.
Pentru 2017, compania estimeaza cresterea vanzarilor cu 14%, pe fondul dezvoltarii de noi produse, a investitiilor preconizate a se concretiza acest an, precum si ca urmare a promovarii serviciilor Elis Pavaje: antrepriza generala pentru lucrari de infrastructura, proiectare, transport cu camion cu macara, montaj, intretinere si reparatii.
Despre Elis Pavaje
Compania Elis Pavaje a fost infiintata in anul 1991, in judetul Alba, si ofera in prezent un sistem complet de produse si servicii ce acopera toate etapele procesului de amenajare de la productie, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj, intretinerea si curatarea pavajului. Elis Pavaje are in prezent doua unitati de productie, care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o vasta retea de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova).
Elis Pavaje a contribuit la amenajarea exterioara a celui mai nou mall din capitala, ParkLake, construit in zona Dristor – Titan, inaugurat in a doua parte a anului trecut. Contractul, in valoare de 950,000 lei (TVA inclus), a constat in furnizarea de pavele, dale tactile pentru persoanele cu deficiente de vedere, precum si blocuri de zid, elemente de gard si elemente pentru trepte. Toate acestea acopera o suprafata totala de aproximativ 18.000 mp.

Related posts

Creștere de 7% pentru Sunimprof Rottaprint în S1 2019

Ligia Voro

Acţionarii Borsec pregătesc investiţii de 30-40 mil. euro pentru brandurile de ape, sucuri şi bere

Stefana Muresan

Fujikura va produce viziere anticoronavirus la Cluj

Nora Dumitrescu

Horizon Global Corporation, angajări la Brașov

Stefana Muresan

”Transalpina de Apuseni”: O asociere formată din constructori români și italieni, interesată de contractul de zeci de milioane de euro

redactia

Vești bune: Uzinele Dacia sunt gata să reia progresiv activitatea industrială

Papuc Irina

Infrastructura care va conecta Clujul se face în pași de melc

Nora Dumitrescu

Firmele brașovene din sectorul serviciilor au făcut mai mulți bani în anul 2018: creștere de 11,5% a cifrei de afaceri

Papuc Irina

Best Golf Hotel – Theodora Golf Club, recunoaștere la nivel internațional

Stefana Muresan

Comenzile noi din industria prelucrătoare sunt în creștere

Papuc Irina

Indicatorii record ai Bosch in Romania

Ionut Oprea

Electrolux, cu fabrică în Satu Mare, este pe val: Acțiunile cresc fără precedent, iar profitul a depășit toate estimările

redactia

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 11: NOVA VITA HOSPITAL, 10 ani de servicii medicale de excelență

Transilvania Business

Violeta Oltean, proprietara MAVIPROD, laureată la Gala Women in Economy

Ligia Voro

Sebastian Ionescu, președintele ONJN: “Avem datoria de a asigura crearea unei piețe coerente și responsabile”

Stefana Muresan

Vânzări în creștere pentru Villa Vinèa

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] Universitatea, motor al dezvoltării sociale

Transilvania Business

Adevărul: O companie belgiană va construi în Alba un parc industrial de peste 30 de milioane de euro

Papuc Irina

Airbus pregătește viitori ingineri la Brașov

Stefana Muresan

Valer Blidar – industriaș, bancher și viticultor la Tohani. Povestea fiului ultimului luptător anticomunist răpus de Securitate

redactia

Pfeiffer Vacuum s-a mutat din oraș. Uzină de 13 milioane de euro la Apahida

redactia

Cum a ajuns o companie românească la un nivel de invidiat în business-ul feroviar

Stefana Muresan

Recrutări de necalificați la fabrica de măști din Maramureș

Nora Dumitrescu

Poziția ANIS la declarația ministrului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale referitoare la strategia națională pentru Inteligență Artificială

Stefana Muresan

Leave a Comment