Antreprenori

Euromobila Prod, nouă fabrică în Brașov

Euromobila Prod, companie spe¬ci¬a¬lizată în producţia de canapele, col¬ţa¬re şi paturi, a deschis recent o nouă fa¬bri-că în localitatea Prejmer (jud. Bra¬şov), unde vrea să ajungă la 55 de an¬ga¬jaţi.
„Nu avem încă toţi angajaţii de care avem nevoie în fabrică pentru că nu îi găsim. Avem în prezent 15 angajaţi, dar avem nevoie în total de 55 de oameni, în special de cusătoare. Înainte să închiriem spaţiul de aici toată lumea spunea că o să găsesc angajaţi, dar acum suntem nevoiţi să aducem angajaţi din altă comună. Sperăm că o să găsim oameni“, a declarat Marcel Pustai, di¬rec¬torul gene¬ral al Euromobila Prod, filiala din Braşov, citat de zf.ro. Până în prezent, investiţia în uni¬tatea de producţie se ridică la 150.000 de euro, fără salariile angajaţilor.
Fabrica din Prejmer produce deo¬cam¬dată în special pentru judeţele Bra¬şov, Covasna, Mureş şi Harghita, iar atunci când compania va angaja tot ne¬ce¬sarul de personal, va produce pentru întreaga regiune a Transilvaniei. Euro¬mo-bila Prod mai deţine o fabrică în ju¬deţul Giurgiu, unde are circa 150 de salariaţi.

Related posts

Instant Factoring: Volumul solicitărilor de finanțare a crescut de cinci ori S1 2019

Ligia Voro

„Vinurile Împăraților”, din nou pe piață

Stefana Muresan

Transportatorul International Alexander din Arad a ajuns la afaceri de 70 mil. euro în 2018

Stefana Muresan

Leave a Comment