Industrie

Airbus Helicopters, aproape 60 de comenzi, la Heli-Expo din Dallas

Airbus Helicopters a expus la târgul Heli-Expo 2017 care a avut loc recent la Dallas, Texas, cele mai bine vândute modele de elicoptere uşoare, mono şi bi-motoare. Elicopterele expuse, de tip H125, H130, H135 (foto atasata) şi H145, fac parte dintre cele 351 de comenzi primite de Airbus Helicopters in 2016, fiind printre cele mai vândute elicoptere civile în 2016, potrivit unui comunicat de presă.
”Expoziţia Heli-Expo de anul acesta ne-a arătat că 2017 a început deja excelent pentru produsele noastre cele mai apreciate. Am primit pe perioada târgului comenzi pentru aproximativ 60 de elicoptere, incluzând modelele H125, H135, H145 şi H175”, a spus Guillaume Faury, CEO Airbus Helicopters, potrivit sursei citate.
Grupul Milestone Aviation a anunţat o comandă de 200 de milioane de euro pentru elicoptere H135, H145 şi H175 iar Waypont Leasing (Irlanda) s-a angajat să comande alte 16 elicoptere Airbus, inclusiv modelele H135 şi H145, optând în premieră şi pentru elicoptere de tip H175.
Acest din urmă model a lipsit de la târg, fiind angajat în misiuni. Recent, greutatea maximă la decolare a elicopterului H175 a fost extinsă la 7,8 tone, ceea ce permite clienţilor să beneficieze de o încărcare adiţională de 300 de kg sau de o rază de acţiune cu 40 de mile marine mai mare. Primul client pentru H175, compania NHV, a sărbătorit 10.000 de ore de zbor cu acest elicopter la standul Airbus Helicopters.
Airbus Helicopters a prezentat la Heli-Expo anul acesta elicopterul H135 echipat cu avionică digitală Helionix. STAT MedEvac va fi în curând primul serviciu de transport medical aerian din America de Nord care va opera acest tip de elicopter, după ce a comandat, cu ocazia expoziţiei, trei noi aparate H135. Elicopterul H135 dotat cu avionică Helionix va decola în curând de la Dallas pentru a efectua un zbor demonstrativ în SUA şi Mexic.
Şi modelul H125 a avut succes, compania REACH Air Medical Services, subsidiară a Air Medical Group Holdings, comandând cinci aparate de acest tip. De asemenea, Ruo’er General Aviation Development Group (Ruo’er Group), una dintre cele mai mari companii de aviaţie care are operaţiuni importante în China, a semnat o scrisoare de intenţie privind achiziţia a 12 aparate H125, cu o primă comandă pentru patru elicoptere.
Un alt highlight al show-ului a fost „Vocea Clientului” Airbus Helicopters, unde Paza de Coastă americană a sărbătorit peste 30 de ani de colaborare cu Airbus precum şi 1,5 milioane de ore de zbor cu MH-65 Dolphin. De asemenea, doi noi clienţi VIP au împărtăşit experienţa în operarea elicopterelor Airbus şi relaţia cu echipa Airbus Helicopters Inc., divizia Airbus Helicopters din SUA.
“Suntem foarte mândri când clienţi precum proprietarul Dallas Cowboys şi CEO-ul Jerry Jones sau omul de afaceri în domeniul petrolului Mike Wallace îşi mărturisesc satisfacţia faţă de produsele noastre şi faţă de serviciile acordate clienţilor”, a spus Chris Emerson, preşedintele Airbus Helicopters Inc.
Airbus Helicopters a anunţat, cu ocazia târgului, rezultatele unui studiu independent recent potrivit căruia au scăzut semnificativ costurile directe cu mentenanţa şi operarea (DMC şi DOC) aparatelor H125, H130 şi H135, ceea ce confirmă încă o dată competitivitatea acestor elicoptere.
Despre Airbus
Airbus este lider mondial în aeronautică şi servicii în domeniul spaţial. În 2016 a generat venituri de 67 miliarde de euro şi a avut aproximativ 134.000 de angajaţi. Airbus oferă cea mai complexă gamă de avioane de pasageri, cu capacităţi între 100 – 600 de locuri. Airbus este, de asemenea, lider european în domeniile avioanelor cargo, de luptă, transport şi misiuni de salvare precum şi numărul 1 în Europa şi numărul 2 mondial în industria spaţială. În domeniul elicopterelor, Airbus livrează cele mai eficiente soluţii civile şi militare din lume.

Related posts

Braşov: Star East Pet, preluată de austriecii de la Alpla

Stefana Muresan

Cel mai mare producător de mobilă din Italia, care deține Italsofa Baia Mare, mută parte din producție în România 

Stefana Muresan

Astra Vagoane Călători (Valer Blidar) va participa la licitaţia de tramvaie din Capitală

Stefana Muresan

Techsylvania 2017 – casual smart for the tech culture in Ro

Stefana Muresan

Producătorul portughez de componente auto Coindu angajează 125 de oameni pentru fabrica de lângă Arad

redactia

Tren de lux pus în circulație de Astra Vagoane Călători Arad, cu bilet la preț de CFR, pe relația Baia Mare – Timișoara. Valer Blidar investește 20 mil. euro

redactia

Peste 40 de milioane de euro, investiţii atrase de ADLO în anul 2019

Traian Dan

Alexandra și Cosmin, îndrăgostiți de ceea ce fac în cadrul Star Transmission și Star Assembly

Ligia Voro

Mesajul șefului Simex: “Vânzarea și relocarea Micro ne vor reduce costurile”

Nora Dumitrescu

Orădenilor li se va lua temperatura la intrarea în piețe și la sosirea la muncă

Traian Dan

Timflow, cel mai avansat sistem de monitorizare prin satelit a transporturilor de buștean

redactia

Brașov: Rom Paper investește un milion de euro în amenajarea viitorului sediu, după procurarea Euro Tricot

Papuc Irina

Producția de țigle va fi modernizată la Câmpia Turzii

Nora Dumitrescu

Relansarea Cupru Min, primul proiect finanţat de Fondul Suveran de Investiţii

Stefana Muresan

ContiTech Nădab are un nou director general

Stefana Muresan

HMS, Irum, Timflow – premiate pentru Produsul Anului, la Forest România

Ligia Voro

Grupul Taparo și-a lansat divizia medicală din Maramureș

Nora Dumitrescu

Femei de la succes la Star Assembly și Star Transmission

Nicolae Pop

Cupru Min SA Abrud vinde 80.000 de tone de concentrat de cupru, contract de peste 60 de milioane de euro

Stefana Muresan

Sano Vita va fi preluată de către Roho Healthy Food Investments. Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția

Papuc Irina

Premiu internaţional pentru industria SPA din România

Stefana Muresan

Grupul Schaeffler în mediul plin de provocări, cu un flux de numerar puternic în 2019

Ligia Voro

Ariston Thermo România deschide cel mai modern showroom din nord-vestul țării

Ligia Voro

AZO pierde din cauza OUG 114, ministrul Agriculturii speră că va fi abrogată în Parlament

Ligia Voro

Leave a Comment