Industrie

Airbus Helicopters, aproape 60 de comenzi, la Heli-Expo din Dallas

Airbus Helicopters a expus la târgul Heli-Expo 2017 care a avut loc recent la Dallas, Texas, cele mai bine vândute modele de elicoptere uşoare, mono şi bi-motoare. Elicopterele expuse, de tip H125, H130, H135 (foto atasata) şi H145, fac parte dintre cele 351 de comenzi primite de Airbus Helicopters in 2016, fiind printre cele mai vândute elicoptere civile în 2016, potrivit unui comunicat de presă.
”Expoziţia Heli-Expo de anul acesta ne-a arătat că 2017 a început deja excelent pentru produsele noastre cele mai apreciate. Am primit pe perioada târgului comenzi pentru aproximativ 60 de elicoptere, incluzând modelele H125, H135, H145 şi H175”, a spus Guillaume Faury, CEO Airbus Helicopters, potrivit sursei citate.
Grupul Milestone Aviation a anunţat o comandă de 200 de milioane de euro pentru elicoptere H135, H145 şi H175 iar Waypont Leasing (Irlanda) s-a angajat să comande alte 16 elicoptere Airbus, inclusiv modelele H135 şi H145, optând în premieră şi pentru elicoptere de tip H175.
Acest din urmă model a lipsit de la târg, fiind angajat în misiuni. Recent, greutatea maximă la decolare a elicopterului H175 a fost extinsă la 7,8 tone, ceea ce permite clienţilor să beneficieze de o încărcare adiţională de 300 de kg sau de o rază de acţiune cu 40 de mile marine mai mare. Primul client pentru H175, compania NHV, a sărbătorit 10.000 de ore de zbor cu acest elicopter la standul Airbus Helicopters.
Airbus Helicopters a prezentat la Heli-Expo anul acesta elicopterul H135 echipat cu avionică digitală Helionix. STAT MedEvac va fi în curând primul serviciu de transport medical aerian din America de Nord care va opera acest tip de elicopter, după ce a comandat, cu ocazia expoziţiei, trei noi aparate H135. Elicopterul H135 dotat cu avionică Helionix va decola în curând de la Dallas pentru a efectua un zbor demonstrativ în SUA şi Mexic.
Şi modelul H125 a avut succes, compania REACH Air Medical Services, subsidiară a Air Medical Group Holdings, comandând cinci aparate de acest tip. De asemenea, Ruo’er General Aviation Development Group (Ruo’er Group), una dintre cele mai mari companii de aviaţie care are operaţiuni importante în China, a semnat o scrisoare de intenţie privind achiziţia a 12 aparate H125, cu o primă comandă pentru patru elicoptere.
Un alt highlight al show-ului a fost „Vocea Clientului” Airbus Helicopters, unde Paza de Coastă americană a sărbătorit peste 30 de ani de colaborare cu Airbus precum şi 1,5 milioane de ore de zbor cu MH-65 Dolphin. De asemenea, doi noi clienţi VIP au împărtăşit experienţa în operarea elicopterelor Airbus şi relaţia cu echipa Airbus Helicopters Inc., divizia Airbus Helicopters din SUA.
“Suntem foarte mândri când clienţi precum proprietarul Dallas Cowboys şi CEO-ul Jerry Jones sau omul de afaceri în domeniul petrolului Mike Wallace îşi mărturisesc satisfacţia faţă de produsele noastre şi faţă de serviciile acordate clienţilor”, a spus Chris Emerson, preşedintele Airbus Helicopters Inc.
Airbus Helicopters a anunţat, cu ocazia târgului, rezultatele unui studiu independent recent potrivit căruia au scăzut semnificativ costurile directe cu mentenanţa şi operarea (DMC şi DOC) aparatelor H125, H130 şi H135, ceea ce confirmă încă o dată competitivitatea acestor elicoptere.
Despre Airbus
Airbus este lider mondial în aeronautică şi servicii în domeniul spaţial. În 2016 a generat venituri de 67 miliarde de euro şi a avut aproximativ 134.000 de angajaţi. Airbus oferă cea mai complexă gamă de avioane de pasageri, cu capacităţi între 100 – 600 de locuri. Airbus este, de asemenea, lider european în domeniile avioanelor cargo, de luptă, transport şi misiuni de salvare precum şi numărul 1 în Europa şi numărul 2 mondial în industria spaţială. În domeniul elicopterelor, Airbus livrează cele mai eficiente soluţii civile şi militare din lume.

Related posts

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea de către Hans-Ewald Reinert şi Wolfgang Kuhnl a 3 companii din domeniul procesării de carne

Papuc Irina

Oradea: Workshopul INDUSTRY 4.0 – Granița între ieri și mâine, parte din proiectul INDUSTRIA DE MÂINE

redactia

CIA Aboliv mizează pe o cifră de afaceri de 18 mil. euro

Stefana Muresan

S-a înființat Patronatului Producătorilor Industriali de Medicamente din România

Stefana Muresan

Grupul Renault a demarat producţia motorului 1.0 IG-T100 la Mioveni, primul motor complet nou din ultimii 7 ani produs în România

redactia

Compania portugheză Coindu, furnizor de tapițerii pentru Audi, Volvo, BMW, Mercedes, Saab, 120 de posture vacante

Stefana Muresan

Continental extinde clădirea de birouri din Iași

Ligia Voro

Lecții de business de la liderii marilor companii, oferite la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Comenzile noi din industria prelucrătoare sunt în creștere

Papuc Irina

Cele mai profitabile fabrici de mobilă din Mureş

Stefana Muresan

Albalact: În prezent, bugetul de marketing este de 2 milioane euro pe an. Acum 15 ani era de 100.000 euro

Stefana Muresan

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 3: Remus Aurel Bența – Antreprenoriat și inovație

Ligia Voro

TeraGlass, parte din TeraPlast, avans de 26% al afacerilor

Stefana Muresan

Prima generație de femei mecanic de locomotivă, formată și angajată de Grup Feroviar Român

Stefana Muresan

Primii trei cei mai mari exportatori de mobilă, din Maramureș și Cluj

Stefana Muresan

Airbus Helicopters: Exportăm 75% din ceea ce producem

Stefana Muresan

Life Solutions, soluții pentru medicina personalizată, de la diagnostic la tratament

Stefana Muresan

Clusterele Transilvaniei pregătesc viitoarele abilități pentru industrie

Nora Dumitrescu

Producătorul de confecții metalice MetalPRO din Bistrița-Năsăud, noi investiții într-o hală de producție

Stefana Muresan

Continental pregăteşte investiţii de peste 180 mil. Euro în România în 2019

redactia

AAGES, contract cu unul dintre principalii producători de componente auto din lume

Stefana Muresan

Proiect de 5,4 de milioane de lei, finalizat de Kodagro la Ganesti

Ligia Voro

Americanii de la Yardi tind spre 1.000 de angajaţi în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Brașov- Kronospan, parc industrial dedicat industriei lemnului

Stefana Muresan

Leave a Comment