Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Travel Smart Forum Cluj 2017. Marketing și travel la un loc

Cluj-Napoca găzduiește cel mai nou eveniniment de travel dedicat iubitorilor de călătorii adaptate tehnologiei moderne ce ne înconjorară în orice domeniu.
Travel Smart Forum Cluj 2017, este mai mult decât o conferință clasică. „Integrăm domeniile conexe și ne dorim să creem o comunitate unită prin pasiunea pentru călătorii și dorința de a oferi și a beneficia de cele mai bune servicii, o rețea omogenă care să crească în timp, evoluând către două obiective elementare, și anume creșterea personală și profesională în domeniul turismului”, au decarat organizatorii evenimentului.
Travel Tips&Tricks, Fashion & Photography
Sub egida Digital Nomads Travelling, Travel Smart Forum Cluj 2017 abordează subiecte precum Fashion în vacanță, Travel Tips&Tricks, Travel Photography, cum să faci cele mai bune poze de călătorie sau cum să alegi vacanța potrivită.
Vacanțele sunt printre cele mai discutate subiecte și cele mai căutate experiențe. Destinațiile exotice sau culturile noi și diferite, stârnesc interesul cât mai multor turiști și ajung să fie vizitate de tot mai mulți oameni. Turismul se dezvoltă într-un ritm amețitor iar pe aeroport zâmbetele și emoțiile sunt mari.
Facebook, Instagram, Youtube. Mediile de socializare sunt pline de noi fotografii și videoclipuri care zi de zi surprind destinații turistice de vis. Aplicații de editat, camere foto și poze developate, toate au menirea de a documenta experiențele trăite în locurile vizitate și de a capta momente și amintiri de neuitat.
Speakeri, influenceri și digitali
Simona și Alex (Nomazi digitali la lipa-lipa.ro), Mihaela Călușer (Wens Travel), Alexandra Crăciun (Owner Pinch of Salt) și Raluca Ciornea (Fotograf & Blogger de fotografie) sunt primii invitați anunțați. Ei vor prezenta perspectiva lor despre digitalizare, călătorit, avantaje și dezavantaje și alegerea unor destinații ideale.
Cu pagini de Facebook pline de like-uri, blog-uri notorii și un profil de Instagram mai mult decât inspirațional, ei ne vor da insight-uri din domeniu și ne vor împărtăși din experiența și călătoriile lor.
Agenda
Travel Smart Forum Cluj 2017 aduce în prim-plan subiectele cele mai arzătoare pe care orice călător dornic de o experinență nouă și diferită le are în minte. Suntem conectați la tehnologie
 
24/7 și tot mai dependenți de ea și de internet. Pozele, video-urilor, gif-urile sau aplicațiile de social media sunt încărcate de experiențele documentate de oameni.
Secolul tehnologiei a dezvoltat o nouă categorie de oameni, nomazii digitali. Acei oameni care au nevoie doar de un laptop, o conexiune la internet și dorința de a descoperi lucruri și locuri noi.
Travel Smart Forum are loc în 6 aprilie 2017 la The Office Cluj-Napoca, începând cu ora 16:00.
Înscrierilele se fac pe www.travelsmartforum.com/register , participarea este condiționată de confirmarea primită pe email.
Despre Conferința Travel Smart Forum
Travel Smart Forum 2017 este organizat de Libero Events în colaborare cu Nish Travel.
Libero Events este agenția de evenimente, B2B și  B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar și târguri:  Touristica.
 
Nish Travel este agenția de turism, care a ales să facă un pas important în diferențierea serviciilor oferite. Activitatea și portofoliul de vacanțe au adiacent partea de travel marketing, care oferă comunității mai mult decât o destinație și un intinerariu. Oferim cunoștințe, sfaturi, alternative și feedback-ul unei comunități mereu conectate.
 
Companiile care au înțeles importanța pe care o are turismul și care sprijină evenimentul sunt:
Susținători: Wens Travel, Mionetto, Pinch of Salt
Parteneri Media: Lipa-Lipa, The Markers, Teola Blog, Antreprenor în România, Jurnalul de Afaceri, Zelist Monitor, Transilvania Business Magazine, InfoTravel România, SăCălătorim.ro, OrașulCluj.ro, CLUJU.ro, IloveCluj, IlikeCluj, Clujul de Buzunar, Cluj Life, CLUJ.com, Mujer, Fashi8n
Contact:
Libero Events
Cluj-Napoca – România
Str. Dostoievski, nr. 26-28
+0364 110 371
cristiana@liberoevents.com

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ţiriac Imobiliare vizează Timișoara și Brașovul

Articolul următor

NTT Data România, internet gratuit în centrul Clujului

Citește și:
Citeste mai mult

S-a redeschis Arta. Cinema cu cafenea

Cinematograful privat Arta din Cluj-Napoca a fost reactivat după lucrări de modernizare care au durat aproape doi ani.…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share