Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noi membri integraţi în Consiliul de administrație al CCIFER

În timpul Adunării generale a aderenților din 21 martie, Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER) a lansat Raportul de activitate 2016 și proiectele pentru 2017. CCIFER reunește în prezent 500 de companii membre care reprezintă o cifră de afaceri cumulată de 18 mld euro și 125.000 de locuri de muncă directe.
CCIFER are trei misiuni principale: animă comunitatea de membri pentru a le permite să identifice oportunități de afaceri, propune servicii de acompaniere și de dezvoltare comercială și reprezintă vocea companiilor franco-române în dialogul cu partenerii instituționali.
În același timp, în cadrul evenimentului, au avut loc alegeri pentru patru posturi de administrator și trei cenzori. François Coste, Groupama Asigurări, și Jerome France, EMI International, au fost aleși pentru un nou mandat de 3 ani. Hakim Boutehra, Renault Comercial, și Frederic Lamy, Leroy Merlin, s-au alăturat consiliului pentru un prim mandat.
„Împreună cu noii membri aleși în Consiliul de administrație, vom continua să dezvoltăm noi servicii în conformitate cu axele strategice ale Camerei: îmbunătățirea guvernanței, stabilirea unei strategii digitale pentru a extinde serviciile noastre, lansarea unui marketplace pentru a facilita schimburile între membri, lansarea unei platforme de e-learning pentru a face mai accesibilă formarea colaboratorilor, consolidarea grupurilor de lucru cu teme noi, înființarea unui serviciu de identificare a oportunităților în Franța pentru companiile românești.” a declarat François Coste, Președinte CCIFER și CEO Groupama.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hunedoara Business Elite, ca să ai un business de succes!

Articolul următor

Star Assembly (Sebeş), deţinută de Daimler, cel mai mare exportator din judeţ

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share