Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cu aproape 2.000 de angajați, Siemens – venituri de 160 mil. euro în 2016

Siemens România a ajuns în anul fiscal 2016 la venituri de 160 de milioane de euro, în creştere uşoară faţă de exerciţiul financiar anterior. Compania precizează că a ajuns la 1.936 de angajaţi, iar comenzile noi sunt în creştere pe majoritatea liniilor de afaceri.
“Am încheiat anul 2016 conform așteptărilor, pieţele pe care activăm având un an stabil. În continuare, proiectele mari de infrastructură finanţate prin fonduri europene, alături de sectorul oraşelor inteligente reprezintă domenii cu potenţial în România. Sperăm ca astfel de investiţii să fie continuate pentru că viitorul unei dezvoltări sustenabile stă în tehnologiile inteligente”, a declarat, într-un comunicat, directorul general al Siemens SRL, George Costache.
Compania face parte din grupul german de tehnologie şi inginerie Siemens.
Rezultatele obţinute în anul fiscal 2016 au fost în linie cu obiectivele stabilite pentru această perioadă şi reflectă strategia pe termen lung a companiei, care include trei direcţii de dezvoltare: automatizări, electrificare, digitalizare, precizează Siemens. De asemenea, comenzile noi au înregistrat un parcurs ascendent pentru majoritatea liniilor de afaceri, de la domeniul industrial sau cel al transporturilor la sectorul energetic.
Numărul total de angajați ai companiilor Siemens din România a crescut la 1.936 de persoane, majorare determinată preponderent de evoluţia echipelor din centrele de cercetare-dezvoltare IT și de extinderea activităţii de producţie de pe plan local.
La capitolul investiţii, Siemens a bifat în 2016 extinderea a două dintre cele patru fabrici operate în România de către SIMEA Sibiu.
Siemens deţine patru fabrici în Sibiu şi Buziaş, unde produce sisteme şi componente pentru automatizări şi aplicaţii industriale, alături de patru centre de cercetare-dezvoltare în Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autostrada Turda – Aiud va fi funcţională în acest an

Articolul următor

Liberalizarea prețului gazelor naturale, pentru consumatorii casnici, intră în vigoare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

IRUM a fost vizitată de tineri

Fabrica reghineană IRUM a fost unul din obiectivele vizitate de tinerii din Rotary Youth Exchange District 2241 Romania &…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share