Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apple Development – mall, clădire de birouri și ansamblu rezidențial la Bistrița

Compania Apple Development a depus la Protecția Mediului o documentanția pentru construcția unui hipermarket, unui mall, unui spațiu dedicat sediilor de companii și firme, precum și mai multor blocuri de locuințe în orașul Bistrița, scrie www.bistriteanul.ro.
Investiția va fi plasată în imediata apropiere a supermarketului Kaufland de pe Calea Moldovei, pe un teren achiziționat recent de companie.
Conform documentului, în partea din față va fi construit centrul comercial, iar în spate blocurile de locuințe, care vor avea spații verzi, parcare și chiar două locuri de joacă pentru copii, de 150 de metri pătrați fiecare. Investitorul mizează pe centrale eoliene de mici dimensiuni, panouri solare și sisteme de încălzire geotermală.
Vor fi ridicate 10 imobile, dintre care în 7 vor fi amenajate locuințe. Cele 7 vor avea 4, 5 sau 6 etaje și se vor întinde pe peste 5.000 de metri pătrați. La cele 7 blocuri se adaugă complexul cu spațiile comerciale, ce se va întinde pe 1.725 de metri pătrați, o clădire de 290 de metri pătrați în care va funcționa o unitate de alimentație publică, o stație de carburanți amenajată pe 160 de metri pătrați și două parcări.
O parcare va fi dedicată centrului comercial și unității de alimentație publică și va avea 70 de locuri. Cea de-a doua va avea 64 de locuri de parcare și va fi dedicată zonei rezidențiale. Complexul va avea două intrări, una din Calea Moldovei și alta din strada Grănicerilor. De asemenea, se va face legătura și cu supermarketul Kaufland aflat în apropiere, mai notează www.bistriteanul.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aeroportul din Timișoara

Aeroportul din Timișoara, investiții de peste 14 milioane lei în 2017

Articolul următor
Blue Air

Aeroportul Cluj: Blue Air, cursă Cluj-Napoca – Nisa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share