Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Imobiliarium: Vizitatorii pot să vadă cu ochelarii VR casele și apartamentele de vânzare

Universum Events, specilizată în organizarea de evenimente business de înaltă ținută, intră pe piața Real Estate cu un concept inovativ: Imobiliarium – prima expoziție în care tehnologia va juca un rol decisiv, conectat la standardele moderne. Standurile vor fi dotate cu ochelari VR, iar vizitatorii pot să vadă casele și apartamentele de vânzare.
Programată între 5 și 7 mai, la Băneasa Shopping City din București, Imobiliarium prezintă peste 6.000 de case și apartamente de la aproximativ 60 de importanți dezvoltatori imobiliari.
Accesul vizitatorilor va fi gratuit, pe baza unui proces facil de înregistrare online pe www.imobiliarium.ro
„Prezența ochelarilor VR la standurile expozanților este elementul inovativ, acel WoW Factor cu care Universum Events și-a obișnuit publicul. Posibilitatea de a experimenta spațiul virtual al viitoarei case este imensă. Ochelarii VR nu înlocuiesc omul de vânzări, clientul are nevoie de explicații privind detaliile locuinței, însă cu ajutorul lor poate să vadă ceea ce i se prezintă. Practic ușurăm decizia de cumpărare a vizitatorului prezentandu-i chiar si 10 ansambluri rezidențiale prin ochelarii VR, apoi urmand sa decida pe care il va si vizita”, a declarat Mihai Cima, managing partner Universum Events.
După succesul unor evenimente de mare impact, precum Internet & Mobile World și Bucharest Technology Week, echipa Universum Events se lansează într-un nou concept pe care-l propun rezidenților din Capitală în căutare de propriul cămin.
„Și în cazul Imobiliarium, folosim același tip de înregistrare online, My Connector, testat cu succes în peste alte 100 de evenimente. Vizitatorii se înscriu pe site, unde precizează zona de interes și tipul de locuință pe care il caută, iar la intrare primesc o brățară personalizată. Când ajung la standul cu oferta care-i interesează, brățara este scanată și rămâne în contact cu expozantul și după încheierea evenimentului. Astfel, facilitam legatura dintre cerere si oferta, expozanții vor avea lead-uri clare iar vizitatorul va putea evita reluarea aceluiasi discurs, la fiecare stand.”, a adăugat Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium.
Imobiliarium țintește să atragă peste 10.000 de vizitatori, cărora le oferă cel puțin 6.000 de locuințe de la peste 60 de la companii de Real Estate din Capitală. Acestora li se adaugă și agenții imobiliare de prim rang, dar și reprezentanți ai asociațiilor de profil, autorități și jurnaliști.
Pentru cei care-și caută casă, un drum la Băneasa Shopping City, în 5-7 mai, la Imobiliarium, are toate premisele să fie punctul terminus al căutării locuinței mult visate.
Despre Universum Events
Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.
Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit si Cisco Connect dar și petreceri și zile ale companiei.
Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.
Începând din acest an, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Specialiști europeni susțin eforturile Regiunii de Vest în dezvoltarea antreprenoriatului

Articolul următor

Antreprenorul care a ridicat Albalact, în acționariatul Domeniile Boieru

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share