București Real Estate

Imobiliarium: Vizitatorii pot să vadă cu ochelarii VR casele și apartamentele de vânzare

Universum Events, specilizată în organizarea de evenimente business de înaltă ținută, intră pe piața Real Estate cu un concept inovativ: Imobiliarium – prima expoziție în care tehnologia va juca un rol decisiv, conectat la standardele moderne. Standurile vor fi dotate cu ochelari VR, iar vizitatorii pot să vadă casele și apartamentele de vânzare.
Programată între 5 și 7 mai, la Băneasa Shopping City din București, Imobiliarium prezintă peste 6.000 de case și apartamente de la aproximativ 60 de importanți dezvoltatori imobiliari.
Accesul vizitatorilor va fi gratuit, pe baza unui proces facil de înregistrare online pe www.imobiliarium.ro
„Prezența ochelarilor VR la standurile expozanților este elementul inovativ, acel WoW Factor cu care Universum Events și-a obișnuit publicul. Posibilitatea de a experimenta spațiul virtual al viitoarei case este imensă. Ochelarii VR nu înlocuiesc omul de vânzări, clientul are nevoie de explicații privind detaliile locuinței, însă cu ajutorul lor poate să vadă ceea ce i se prezintă. Practic ușurăm decizia de cumpărare a vizitatorului prezentandu-i chiar si 10 ansambluri rezidențiale prin ochelarii VR, apoi urmand sa decida pe care il va si vizita”, a declarat Mihai Cima, managing partner Universum Events.
După succesul unor evenimente de mare impact, precum Internet & Mobile World și Bucharest Technology Week, echipa Universum Events se lansează într-un nou concept pe care-l propun rezidenților din Capitală în căutare de propriul cămin.
„Și în cazul Imobiliarium, folosim același tip de înregistrare online, My Connector, testat cu succes în peste alte 100 de evenimente. Vizitatorii se înscriu pe site, unde precizează zona de interes și tipul de locuință pe care il caută, iar la intrare primesc o brățară personalizată. Când ajung la standul cu oferta care-i interesează, brățara este scanată și rămâne în contact cu expozantul și după încheierea evenimentului. Astfel, facilitam legatura dintre cerere si oferta, expozanții vor avea lead-uri clare iar vizitatorul va putea evita reluarea aceluiasi discurs, la fiecare stand.”, a adăugat Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium.
Imobiliarium țintește să atragă peste 10.000 de vizitatori, cărora le oferă cel puțin 6.000 de locuințe de la peste 60 de la companii de Real Estate din Capitală. Acestora li se adaugă și agenții imobiliare de prim rang, dar și reprezentanți ai asociațiilor de profil, autorități și jurnaliști.
Pentru cei care-și caută casă, un drum la Băneasa Shopping City, în 5-7 mai, la Imobiliarium, are toate premisele să fie punctul terminus al căutării locuinței mult visate.
Despre Universum Events
Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.
Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit si Cisco Connect dar și petreceri și zile ale companiei.
Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.
Începând din acest an, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.

Related posts

S-a semnat contractul pentru înființarea Parcului Științific și Tehnologic Bihor

Traian Dan

Griffin Premium RE.. attracts Globalworth as a new strategic investor and buys three office properties

Ionut Oprea

Balkans Property Forum 2018

redactia

Altex se extinde in P3 Bucharest

Ionut Oprea

Începe primul târg imobiliar al anului: CE TIP DE APARTAMENTE ȘI ZONE SUNT LA MARE CĂUTARE ÎN 2019?  

redactia

Seminar 3 “Apiterapie altfel” – Performanță și dinamism prin hrana albinelor

Ligia Voro

Globalworth lansează campania I MISS MY OFFICE în Polonia și România

Nicolae Pop

Red Bull Romania isi stabileste biroul in Unirii View

Stefana Muresan

Yardi Romania closes the lease for 3,500 sqm of office space in Record Park

Ligia Voro

Optim Project Management deschide un birou in Sofia

Ionut Oprea

Guvernul Orban va reorganiza Agenţia pentru Agenda Digitală a României

Papuc Irina

65 mil. euro pentru Arena Residence la Oradea

Traian Dan

CTP: New milestones for 2023

Ionut Oprea

Cluj Business Campus: pregătiri pentru întoarcerea companiilor la birou

redactia

Concurs de proiecte digitale pentru studenţi creativi

Ionut Oprea

Bucharest – skyline transformation 2025: The successful mix in real estate

Ionut Oprea

Compania Naţională de Investiţii dă un milion de lei pentru întocmirea studiilor aferente noii săli polivalente a Timişoarei

Robert Bloancă

VPK Packaging Salonta, 10 years anniversary: “Operational excellence, great to work with and great to work for”

Ligia Voro

Companiile investesc in evenimente de business

Ionut Oprea

Claudia Tudor, Executive Director The Concept: “Am învățat că totul este despre client”

Ionut Oprea

EuropaProperty's 8th annual CEE Investment Awards will be the grandest spectacle to date

Stefana Muresan

A treia ediție a conferinței “Soluții prefabricate din beton” în toamnă

Ligia Voro

Electrica aniversează cinci ani de la listarea pe Bursa de Valori București

Ligia Voro

Diplomacy360 International Conference 2019

Ligia Voro

Leave a Comment