Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Comelf Bistriţa distribuie dividende de 3,86 milioane de lei

Acţionarii Comelf Bistriţa (CMF) au decis, vineri, distribuirea unor dividende de 3,86 milioane de lei din profitul pe anul trecut, respectiv a 0,165 lei/acţiune, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.
Acţionarii au mai aprobat bugetul pentru acest an, compania estimând un profit de brut de 2 milioane de euro.”Comelf” a programat, pentru acest an, investiţii de 306.500 euro, pentru achiziţii.
Pentru anul 2017 şi începutul anului 2018, până la AGOA ordinară din aprilie 2018, directorul general şi directorul economic au aceleaşi competenţe de angajare a produselor bancare, ca în prezent, respectiv: – produse bancare de tip credit în cuantum maxim de 7.000.000 euro şi garantarea cu valori ipotecare şi gajuri pentru nivelul contractat al produselor angajate, conform deciziei AGA.
Comelf este o societate de producţie din domeniul industriei constructoare de masini şi are ca obiect de activitate fabricarea de echipamente pentru centrale energetice şi pentru protecţia mediului, maşini şi utilaje terasiere sau subansamble ale acestora, echipamente pentru utilaje de ridicat şi de transport, inclusiv componente ale acestora, conform site-ului BVB.
Uzinsider Bucureşti deţine 77,58% din “Comelf”.
Sursa foto: comelf.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj: EVW Holding, cifră de afaceri de 24,7 mil. euro în T1

Articolul următor

Fuziunea dintre Banca Comercială Carpatica şi Patria Bank, aprobată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share