Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transgaz, sediu secundar la Brașov pentru proiectare și cercetare

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Societăţii Naţionale de Transport Gaze Naturale “Transgaz” (TGN) a aprobat vineri înfiinţarea unui sediu secundar al companiei la Braşov, fără personalitate juridică, care se va numi “Ateliere Proiectare Cercetare”, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
Directorul general al TGN, Petru Ion Văduva, urmează să îndeplinească formalităţile de înregistrare a sediului secundar la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Acţionarii au mai aprobat vineri achiziţionarea unor servicii de consultanţă, de asistenţă sau de reprezentare juridică adiacente viitoarelor contracte de împrumut pentru cofinanţarea primei etape a proiectului gazoductului BRUA, în limita unui plafon de 200.000 euro.
Ministerul Energiei a anunţat în martie că a emis autorizaţia de construire pentru gazoductul BRUA, un nou coridor european de transport al gazelor naturale care va interconecta Bulgaria, România, Ungaria şi Austria.
Compania a afişat un profit net de 606,05 milioane lei pentru anul trecut. Statul român, prin intermediul Ministerului Economiei, este principalul acţionar al TGN, deţinând 58,51% din acţiuni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiect de promovare a zonei Cluj-Sălaj, mare câștigător al concursului de turism rural de la Bergamo

Articolul următor

Loteria Română are bugetat un profit brut de 71 de milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share