Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ALTEN deschide un nou centru de servicii la Iași

ALTEN, unul din liderii mondiali în inginerie și consultanță în tehnologie va inaugura pe 10 mai 2017 un nou sediu la Iași care numără în prezent peste 160 de angajați, din care majoritatea ingineri. Deschiderea noului sediu atestă și consolidează prezența de durată a grupului francez pe piața din România.

Cu o creștere de +11,5% la nivel internațional și mai mult de jumătate din cifra totală de afaceri (52%) atinsă în anul 2016, ALTEN este un grup cu o prezență impunătoare la nivel mondial care se alătură liderilor de pe piața industriei și din sectorul terțiar. Prezența grupului în peste 20 de țări face posibilă evoluția și adaptarea sa la specificul local și sectorial.
Deschiderea noului sediu ALTEN la Iași (ADC – Alten Delivery Center) face parte dintr-o strategie globală de creare a unei mari platforme de centre de inginerie Nearshore și Offshore. Construirea unei astfel de platforme permite grupului ALTEN să acopere un spectru foarte larg de cunoștințe și sectoare de activitate și să consolideze în același timp operațiunile și serviciile de externalizare a proceselor de afaceri oferite clienților săi.

Noul sediu ALTEN Iași (ADC) va realiza proiecte externalizate pentru clienții săi, în special în domeniul automotive (Peugeot-Citroen, Renault, Jaguar), energiei și bioștiințelor (General Electric Power, GE Healthcare, Thorn Lighting), a aeronauticii spațiale și de apărare (Airbus Helicopters), care sunt dovezile expertizei multisectoriale și transversale ale companiei ALTEN.

ALTEN intenționează ca până la sfârșitul anului sediul din Iași să ajungă la 200 de angajați, compania aflandu-se in proces continuu de recrutare de ingineri în domeniul mecanic, electric / electronic și consultanți pe parte de aprovizionare și logistică.

Pe data de 10 mai, noul sediu ALTEN Iași din clădirea Nicolina Business Center va fi deschis oficial cu participarea autorităților locale ale orașului Iași, a lui Stephane Ougier, vicepreședintele ALTEN din Franța și a Soluțiilor Subsidiare, a lui Pascal Amore, șef al proiectelor structurate ALTEN, a lui Didier Marchet, ALTEN Director Tehnic și a Deliei Orhei, Director de Operațiuni ADC Iași.

Lider mondial în domeniul consultanței în inginerie și tehnologie, ALTEN desfășoară proiecte de cercetare și dezvoltare pentru companii de top din sectoarele: industrial, telecomunicații și servicii (departamente tehnice și departamente IT) din întreaga lume. Înființat în 1988, grupul ALTEN numără peste 24.000 în 20 de țări, dintre care 90% sunt ingineri de top.
Cifra de afaceri a ajuns la 1,748 miliarde de euro în 2016. Clienți: Airbus, Total, Volvo, Safran, Orange, Alstom, Peugeot-Citroen, Renault, Bouygues, SFR, EDF, Volkswagen, BMW, BNP Paribas, Thales, Technip, ENG .

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ryanair, angajări la Cluj și Timișoara

Articolul următor

Peste 100 mil lei ajutoare de stat pentru a crea locuri de muncă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share