Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Portughezii de la Coindu, noi angajări în fabrica de la Curtici-Arad

Producătorul de componente auto Coindu România, parte a grupului portughez Coindu cu vânzări globale de 293 milioane de euro şi peste 4.500 de angajaţi în 2015, are disponibile în prezent 100 de locuri de muncă la fabrica de componente auto din zona liberă Curtici-Arad.
Locurile de muncă disponibile sunt pentru confecţioneri-asamblori articole din textile (50) şi pentru muncitori necalificaţi (50), cu studii gimnaziale, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad.
Coindu România produce în fabrica din Curtici, dezvoltată pe o suprafaţă de 17.500 de metri pătraţi, tapiserii auto şi alte componente soft de interior pentru Audi, BMW, VW şi Porsche, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.
În luna decembrie 2016 compania avea 2.000 de angajaţi, iar în primele trei săptămâni din ianuarie au mai fost recrutaţi încă 143 de oameni. Planurile portughezilor pentru acest an sunt de a creşte capacitatea de producţie la fabrica de lângă Arad şi de a ajunge la 2.500 de angajaţi pe plan local.
România a fost prima piaţă internaţională pe care a intrat Coindu, care în prezent mai deţine pe lângă fabrica din Curtici unităţi de producţie în Portugalia şi în Mexic, două centre de dezvoltare şi un birou de vânzări în Germania şi un spaţiu de depozitare în Slovacia, potrivit informaţiilor de pe site-ul Coindu.
Sursa foto: coindu.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UAMT Oradea, venituri în creștere cu 18,31%

Articolul următor

Bratislava Property Summit 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share