Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Director interimar la conducerea Dräxlmaier Satu Mare

Fabrica de componente auto din Satu Mare, controlată de subsidiara din România a producătorul de componente auto german Dräxlmaier, are un nou director interimar începând din 17 mai, după ce fostul directorul general, Sorin Ghiţă, şi-a dat demisia, a anunţat vineri compania.
Unitatea este cea mai mare dintre cele cinci ale grupului german din România, iar activitatea de bază este producţia de sisteme electrice.
Coordonatorul diviziei de producţie a sistemelor electrice din Europa al grupului, Josef Kaufmann, a fost numit director interimar la conducerea fabricii din Satu Mare.
”Fostul director, domnul Sorin Ghiţă, a ales să accepte noi provocări în cariera sa profesională şi să îşi continue activitatea în afara companiei”, se arată în comunicat.
Dräxlmaier Group şi-a început activitatea în România în anul 1993 şi în Satu Mare în 1999. În prezent are peste 15.000 de angajaţi în 5 arii de producţie care sunt, de asemenea, şi centre de dezvoltare: Piteşti, Satu Mare, Timişoara, Hunedoara şi Braşov, plasându-se între cei mai mari angajatori din domeniul auto din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiect în județul Alba: Școală profesională și incubator de afaceri

Articolul următor

ATENOR report: first quarter 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share