Eveniment Real Estate

tIMOn: Oferta de locuințe noi livrate anul acesta o va depăşi pe cea din 2008

• Bucureştiul a recâştigat capitalul de încredere necesar dezvoltărilor de anvergură
• Dupa succesul primelor faze, Dezvoltatorii lansează faze noi ale ansamblurilor de mari dimensiuni: GVI Town fazele 3 si 4, GranVia Park fazele 3 si 4, Onix Pipera şi New Point Pipera
• Ansambluri cu peste 100 de apartamente ce se vor lansa la tIMOn : Avangarde, Toscana Residential, Joya, Atlantis One, Ivonco Pantelimon – fiecare cu peste 100 de locuințe, precum și 40 de ansambluri de mici dimensiuni, unele dintre ele luxury-high, cu o valoare de piață de peste 200 de milioane de euro
• GranVia şi GVI Town, fazele 1 şi 2 : vândute exclusiv la tIMOn
• Lansări mai multe decât în 2008, joi 25 mai, în prima zi de târg
• Ediția a 32-a a tIMOn Târgul Imobiliar Național se va desfăşura în perioada 25-28 mai 2017, la Arena Națională, intrarea VIP din bd. Maior Coravu
Cele mai mari proiecte rezidențiale din București se lansează joi, 25 mai 2017, în prima zi a celui mare târg imobiliar din România, tIMOn- Târgul Imobiliar Național, fiind vorba de noi etape ale proiectelor lansate cu câteva ediții în urmă sau ansambluri noi de sine stătătoare. Majoritatea primelor faze sunt vândute integral, iar dezvoltatorii imobiliari construiesc în continuare. GVI Town, GranVia Park, Onix Pipera şi New Point Pipera, toate cu peste 400 de apartamente, dau startul noilor faze în prima zi de tIMOn. Li se alătură ansambluri și dezvoltatori noi, români, belgieni, turci sau israelieni: Atlantis One, Ecovillas, Toscana Residential, Ivonco, ONIX Pipera, New Point Pipera, Avangarde, Joya.
„După ani buni în care dezvoltările au reînceput timid, cu ansambluri de mici dimensiuni, dezvoltatorii reducându-şi vizibil riscurile, asistăm astăzi la o adevărată erupție de ansambluri de mari dimensiuni în Bucureşti. Ne bucurăm că o mare parte dintre ei sunt parteneri exclusivi tIMOn și că am văzut, practic, ridicându-se aceste ansambluri care astăzi sunt deja locuite. Atât la Gran Via Park cât şi la GVI Town, ritmul de vânzări a fost unul record, încă din stadiu de proiect. Proiecte ca Onix – Orhideea sau CityPoint au fost motoare de vânzări ale dezvoltatorilor Morad Group și Shikun&Binui în ultimii ani, finalizarea vânzărilor în aceste proiecte ducând la două noutăți dezvoltate în alte zone: Onix Pipera, New Point sau chiar Onix Blue Mamaia Nord. Greşelile trecutului au fost învățate atât de către dezvoltatori, cât şi de cumpărători şi, deşi există posibilitatea de achiziție imobiliară din stadiul de proiect, expunerea este una mult mai mică pentru ambele părți implicate în procesul de achiziție imobiliară.” (Vlad Vlăsceanu, director tIMOn)
Anul 2017 poate depăşi recordul de aproape 61.000 de locuințe noi livrate în 2008
Dezvoltatorii spun că piața rezidențială accelerează spre cel mai bun an din 2008 până acum, sectorul fiind într-o continuă creştere. Anul 2017 este considerat cel mai bun an pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare de la declanşarea crizei şi anul în care se vor livra cele mai multe locuințe noi la nivel național, datorită investițiilor masive pe care dezvoltatorii le-au alocat proiectelor noi.
Joi, 25 mai 2017, la Arena Nationala, în cadrul târgului imobiliar tIMOn se vor lansa cele mai multe proiecte rezidențiale noi , printre proiectele de anvergură noi fiind și ONIX Pipera, New Point Pipera, Avangarde, Toscana Residential, Joya, Atlantis One – fiecare cu peste 100 de locuințe, precum și 40 de ansambluri de mici dimensiuni, unele dintre ele luxury-high, cu o valoare de piață de peste 200 de milioane de euro.
Ansamblul rezidențial GViTown, dezvoltat de Gindi Group în parteneriat cu Real-Sol, lansat în parimavara anului 2015 la tIMOn, a finalizat și livrat primele 2 etape ale proiectului, totalizând 162 de garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. La această ediție tIMOn, dezvoltatorul lansează fazele 3 și 4 ale proiectului, încă două blocuri în aceeaşi locație unde va livra alte 130 de apartamente, cu o investiție de 8 milioane de euro. În total cele patru blocuri au însemnat 17 milioane de euro investiție. ”Vanzarile la GVI Town au inceput exact acum 2 ani, la tIMOn. Am vandut in ritm alert si ne bucura increderea pe care investitorii o arata din nou Bucurestiului. Lansam joi faze si proiecte noi, la preturi competitive”. (Shimon Galon, Real-Sol)
Gran Via Park, proiectul vândul în exclusivitate de agenția imobiliară Imoteca, The Residential Experts și dezvoltat de grupul spaniol Gran Via Real Estate, investește x milioane de euro în faza a doua a proiectului, după ce au vândut deja integral primele 324 de apartamente. Dezvoltatorii au început deja construcția celei de-a doua faze ce însumează 310 locuințe, preţul unei garsoniere în aceste blocuri pornind de la 40.000 EURO+TVA, iar cel al apartamenelor de 2 camere, cu o suprafata de 48 metri pătrați, de la 45.000 EURO+TVA. Pentru locuințele cu 3 camere, prețul porneste de la 77.000 EURO+TVA pentru o locuință de 66 de metri pătrați, iar cel mai ieftin apartament de 4 camere, cu o suprafata de 105 metri pătrați, se vinde cu 95.000 EURO+TVA.
„Ritmul vânzărilor în acest proiect a fost și continuă să fie uimitor, având în vedere că anumite tipuri de apartamente din faza a doua deja sunt sold out. Ne bucurăm să avem de-a face cu o piață în plină prosperitate și cu o majoritate a segmentului de clienți educați, care știu să cântărească ofertele și să aleagă locuințele ce se mulează cel mai bine pe nevoile lor. Cel mai important este, cred eu, faptul că aceștia sunt dispuși să aleagă un cartier în devenire”, a declarat Rafaela Nebreda, Imoteca, the Residential Experts.
„Ne bucurăm să observăm o materializare a schimbării tendințelor pieței imobiliare în cifre de vânzări, dimensiuni ale proiectelor și valori ale investiției, la 7 ani după criză. Cererea și oferta pe piață s-au apropiat, iar noile cartiere rezidențiale de dimensiuni mari s-au vândut ca pâinea caldă, în timp ce proiectele mari începute înainte de criză abia acum ajung la o rată de profitabilitate bună. Putem spune că ne aflăm într-o perioadă în care piața se mișcă foarte bine, dar nu cred că această mișcare se va opri aici, ci vom avea parte în continuare de rezultate poate chiar mai bune.” (Vlad Vlăsceanu, director tIMOn)
Ediția de primavara a Târgului Imobiliar Național – tIMOn, se desfășoară în perioada 25-28 mai 2017, pe Arena Națională din București și reuneste peste 120 de expozanți atât din Capitală, cât și din provincie. Va fi sarbatoarea imobiliara a anului, momentul in care cele mai mari nume ale pietei rezidentiale se intalnesc fata in fata cu reprezentantii primariei capitalei si evenimentul cu oferte unice pentru cumparatori.

Related posts

CTP continuă extinderea la nivel național și internațional, în 2018

Ionut Oprea

TeraPlast, majorare de participație cu încă 7% în Depaco

Stefana Muresan

CBRE: În 2020 s-au tranzacționat peste 240.000 mp de spații de birouri

redactia

Hardwork sau Network? Învață  la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata 

Ionut Oprea

New Nivy zone received BREEAM Communities certification at the Excellent level and ranks amongst the top 4 developments worldwide

Ionut Oprea

“ERASMUS+ OPEN DOORS” în USAMV Cluj-Napoca

În următoarele 16 luni, aproape 500.000 mp de birouri moderne în București și orașele regionale

Ionut Oprea

Opportunities in regional Romanian cities

Sapte zboruri, lansate de la Aeroportul Iasi. Rutele, operate de Blue Air

Stefana Muresan

Boc îi cheamă pe japonezi să investească la Cluj

Nora Dumitrescu

Premieră: Țiriac Imobiliare & Colliers certifică WELL Health-Safety un portofoliu mixt de proiecte

Transilvania Business

EXPO&BURN revine la Aeroportul Iași pe 6 și 7 octombrie!

redactia

Bosch inchiriaza 4 etaje in viitorul Isho Offices

Ionut Oprea

Festivalul Usturoiului, trei zile de distracție și de aventură

Stefana Muresan

Imobiliare.ro: Topul celor mai scumpe apartamente din ţară

Stefana Muresan

VIDEO, FOTO: Transilvania Open 4 Business 2017 – Ce vor investitorii români şi străini

Tirdea Ionut

Business Evolution. Cum să decodezi transformarea digitală și să construiesti o companie care performează

Ligia Voro

Clujenii de la Electroglobal, afaceri de 10 milioane euro în S1

Stefana Muresan

P3 announces top speaker line-up for its 2017 Conference

Ionut Oprea

Cel mai celebru hotel din Cluj, bun de cumpărat

Nora Dumitrescu

Ilan Laufer organizează cea mai mare delegație de firme românești în SUA

redactia

Logistic and commercial hub in Moldova, best deal: 14 ha of land with buildings and utilities near Barlad Ring Road, close to the highway corridor towards Albita Customs

Ionut Oprea

KARPATIA HORSE SHOW 2018 – Trei zile de competiție, aventură și dischis pe Domeniul Cantacuzino de la Florești!

redactia

Casa Rusu își relochează sediul în Vox Technology Park și închiriază 500 de metri pătrați

Papuc Irina

Leave a Comment