Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Deva: Farmaceutica Remedia, nou acționar semnificativ

Pachetul de 16,48% din acțiunile Farmaceutica Remedia vândut de omul de afaceri german Stache Lutz pentru 3,90 milioane lei a fost achiziționat de Ionica Mirela Pavel, din familia care controlează distribuitorul de medicamente Pharmnet.
Farmaceutica Remedia (RMAH) are un nou acționar semnificativ în pesoana Ionicăi Mirela Pavel care a achiziționat de la Bursa de Valori București un pachet de 17,50 milioane de acțiuni ale companiei din Deva, reprezentând 16,50% din capitalul social al acesteia. Pachetul este marginal peste cel înstrăinat ieri de societatea AHG, anunță profit.ro.
Farmaceutica Remedia, companie controlată în proporție de 66,50% de omul de afaceri Valentin Norbert Țăruș, este o componentă a unui grup de companii specializate în vânzarea de medicamente, promovare și marketing în domeniul sănătății. Farmaceutica Remedia operează 100 de unități de retail proprii, inclusiv magazinul Remedia Baby, dedicat copiilor, care reprezintă aproximativ 30% din business-ul companiei. Lanțul de farmacii Remedia, cu 500 de angajați, este prezent în 16 județe, în principal Hunedoara și Alba, plus municipiul București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Timişoara Air Show 2017, cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării

Articolul următor

Târgul Imobiliar Timișoara, în acest weekend

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share