Auto Investitii Satu-Mare Slider Ultimele stiri

Investiție de 1,8 milioane de euro făcută de Continental la Carei: o nouă stație de epurare a apei

ContiTech Carei, lider tehnologic în sectorul auto, a inaugurat stația de epurare a apei reziduale a fabricii. Unul dintre liiderii mondiali în tehnologia cauciucului a investit peste 1,8 milioane de euro în stația de epurare care va trata apa reziduală în reactoarele biologice proprii, asigurându-se astfel optimizarea indicatorilor de calitatea a apei în parametrii agreați în conformitate cu legislația în vigoare.
„Aceasta investiție a fost necesară deoarece, prin tratarea apei uzate și încadrarea acesteia în indicatorii de calitate, poluarea va fi eliminată și se va conserva mediul înconjurator. Obiectivul principal al acestui proiect este să ofere locuitorilor din zonă un mediu mai curat. Beneficiarii investiției sunt atât angajații companiei ContiTech Carei, cât și locuitorii din zonă”, a declarat Andreas Witkowski, director general al ContiTech Carei.
Lucrările la noul spațiu au durat un an.
În aceasta unitate vor lucra patru operatori care vor asigura buna funcționare a echipamentului și vor supraveghea, verifica și întreține stația.
Proiectul din Carei include o construcţie modernă pentru tratarea și deversarea apei uzate, echipată cu tehnologie de ultimă generație.
ContiTech Carei are aproape 2.000 de angajați. Compania a investit peste 45 milioane de euro în locația din județul Satu Mare.

Related posts

Digitalizare în utilități: Blockchain și alte tehnologii

Ligia Voro

OUG pentru Bolt, Clever și Uber

Ligia Voro

Techsylvania 2017 – casual smart for the tech culture in Ro

Stefana Muresan

Leave a Comment