Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Optim Project Management deschide un birou in Sofia

Optim PM, liderul pietei de Project Management din Romania, a deschis luna trecuta o sucursala in Sofia pentru a-si extinde serviciile pe piata imobiliara din Bulgaria.
 
„Compania noastra a inceput sa activeze pe piata bulgara in ultimii ani, efectuand studii TDD pre-achizitie pentru numeroase fonduri de investitii. Credem ca piata imobiliara locala este in plina expansiune, iar momentul este oportun, fondurile internationale devenind acum active si, din acest motiv am luat decizia de a investi pentru a deschide o sucursala in Sofia”, a declarant David Evans, Director General al Optim Project Management.
 
Directorul Optim PM Bulgaria este  Paul Wright, un profesionist cu experienta internationala in livrarea de proiecte in mai multe sectoare – retail, birouri, rezidential, aviatie – in diferite tari precum Marea Britanie, Bulgaria, Romania si Croatia. Paul este activ pe piata din Bulgaria din 2004 si a lucrat recent cu dezvoltatorul international al Bulgaria Mall si Infinity Tower din Sofia.
 
Paul Wright a declarat „Este o mare oportunitate de a conduce expansiunea unei astfel de companii de consultanta pe piata bulgara si asteptam cu nerabdare sa colaboram cu clientii nostri existenti si viitori pentru a-i ajuta sa-si livreze proiectele in Bulgaria.”
 
Optim PM Bulgaria ofera servicii de Project, Construction si Cost Management pentru toate sectoarele imobiliare – birouri, retail, industrial si rezidential, studii TDD si servicii de monitorizare pentru banci si investitori, evaluari si certificari pentru cladirile verzi si studii in domeniul energiei regenerabile.
 

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Benchmark Electronics, afaceri de 330 mil. lei cu fabrica din judeţul Braşov

Articolul următor

3,85 milioane euro, finantari pentru microintreprinderi prin ADR Vest

Citește și:
Citeste mai mult

Universitatea din Ardeal care a răpus Covid

Numărul infectărilor în rândul studenților sau profesorilor de la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu (UMFIH) Cluj…
Total
0
Share