Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UE alocă 266 milioane de euro pentru sectorul de apă

O investiție de 266 milioane de euro pentru apă potabilă mai sănătoasă și mai accesibilă în România a fost aprobată de comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu.
Astfel, în patru mari proiecte de infrastructură și de gestiune a apei din țară, fondul de Coeziune al Uniunii Europene va investi aproape 1,2 miliarde de lei.
11,5 milioane de euro vor fi utilizați pentru a extinde și renova rețeaua de distribuție a apei potabile pentru 175.000 de locuitori din județul Hunedoara, în regiunea Transilvania.
De asemenea, aproape 11 milioane de euro vor servi la reînnoirea rețelei de distribuție și tratare a apelor pentru alte 22.000 de persoane din județul Timiș, în Vestul țării.
„Aceste proiecte ale politicii de coeziune reflectă perfect o Europă căreia îi pasă atât de bunăstarea cetățenilor, cât și de protecția mediului înconjurător. Cămine din România care au de acum înainte acces la o apă curată datorită investițiilor noastre, iată un exemplu concret al valorii adăugate a UE”, a declarat comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Muncitori din Ungaria pentru fabricile din Arad

Articolul următor

CFR SA - 48 de șantiere pe rețeaua feroviară, în valoare de 141,6 milioane lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share