Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UE alocă 266 milioane de euro pentru sectorul de apă

O investiție de 266 milioane de euro pentru apă potabilă mai sănătoasă și mai accesibilă în România a fost aprobată de comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu.
Astfel, în patru mari proiecte de infrastructură și de gestiune a apei din țară, fondul de Coeziune al Uniunii Europene va investi aproape 1,2 miliarde de lei.
11,5 milioane de euro vor fi utilizați pentru a extinde și renova rețeaua de distribuție a apei potabile pentru 175.000 de locuitori din județul Hunedoara, în regiunea Transilvania.
De asemenea, aproape 11 milioane de euro vor servi la reînnoirea rețelei de distribuție și tratare a apelor pentru alte 22.000 de persoane din județul Timiș, în Vestul țării.
„Aceste proiecte ale politicii de coeziune reflectă perfect o Europă căreia îi pasă atât de bunăstarea cetățenilor, cât și de protecția mediului înconjurător. Cămine din România care au de acum înainte acces la o apă curată datorită investițiilor noastre, iată un exemplu concret al valorii adăugate a UE”, a declarat comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Muncitori din Ungaria pentru fabricile din Arad

Articolul următor

CFR SA - 48 de șantiere pe rețeaua feroviară, în valoare de 141,6 milioane lei

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share