Sibiu Ultimele stiri

388 de bebelusi s-au nascut in primele 6 luni la maternitatea Polisano din Sibiu, in crestere cu 10% fata de anul trecut

In primele 6 luni ale acestui an, 388 de nou-nascuti au venit pe lume la maternitatea Polisano din Sibiu, cea mai moderna din zona centrala a tarii, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In fiecare luna s-au nascut in medie 65 de bebelusi. Cele mai numeroase mamici care s-au adresat Maternitatii sunt din judetul Sibiu, dar cu o crestere impresionanta insa a procentului de mamici din alte judete ale tarii printre care Valcea, Dolj, Alba si Hunedoara, care se adreseaza Maternitatii Polisano pentru monitorizarea sarcinii si asistenta a nasterii.
“Venirea pe lume a unui copil este un eveniment de neuitat in viata oricarei femei, iar in cadrul maternitatatii Polisano vrem sa le oferim viitoarelor mamici experienta unei nasteri in siguranta, intr-o atmosfera calda si familiala, sub atenta ingrijire a celor mai buni medici neonatologi. Maternitatea noastra este certificata de UNICEF si Ministerul Sanatatii ca „Spital prieten al copilului”, ceea ce reflecta calitatea serviciilor medicale oferite de echipa medicala, precum si preocuparea intregului personal medical fata de dezvoltarea atasamentului mama-copil inca din primele clipe de viata.” a declarat Dr. Ovidiu Gligor, reprezentantul maternitatii Polisano.
Maternitatea Polisano asigura nou-nascutului ingrijiri la cele mai inalte standarde, acordate de catre o echipa de medici specialisti profesionisti cu inalta calificare, instruiti dupa cele mai moderne standarde europene de ingrijiri prenatale si perinatale in specialitatile obstetrica-ginecologie, neonatologie, pediatrie, ATI, genetica medicala, psihologie, laborator si imagistica medicala. In cadrul sau se asigura asistenta medicala permanenta prin liniile de garda in obstetrică-ginecologie, ATI, neonatologie, laborator si un punct de transfuzie.
Blocul de nasteri dispune de doua sali pentru nasterea naturala si nasterea in apa si doua sali pentru operatii de cezariana, cu circuite inchise, dotate cu cele mai moderne echipamente pentru desfasurarea in cele mai sigure conditii a operatiilor. La nivelul sectiei de neonatologie functioneaza compartimentul ATI neonatal cu tehnologie medicala de ultima generatie pentru terapia intensiva neonatala, iar supravegherea nou-nascutilor se realizeaza permanent, 24/24. Anul acesta, maternitatea Polisano a aniversat 4 ani de la infiintare, timp in care aici au avut loc peste 3000 de nasteri.
Infiintat in anul 2013, Spitalul European Polisano din Sibiu este cea mai recenta si moderna investitie in domeniul medical din Romania, realizata prin prisma celor 20 de ani de experienta si activitate a grupului Polisano. Acesta face parte dintr-o structura integrata de centre de excelenta in medicina si reprezinta o noutate pe piata serviciilor medicale din Romania, atat prin dotarea de exceptie, cat si prin colaborarile stabilite in premiera cu universitati de medicina de prestigiu din Austria, Franta, Marea Britanie, Suedia, Statele Unite si Canada, dar si prin acordurile incheiate cu Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu si cu Spitalul Clinic Judetean Sibiu.

Related posts

Trenul Cluj Napoca – Viena intră în circulaţie

redactia

Sezonul pentru zborurile charter turistice debutează pe Aeroportul Internaţional din Cluj

Stefana Muresan

S-a deschis circulația pe toate cele patru benzi la Pasajul Universității Oradea

Traian Dan

Astra Film Festival 2019 propune o selecție remarcabilă de filme

Ligia Voro

Importantă sumă de bani în 2019 pentru agricultorii și crescătorii de animale

redactia

VISIONAPARTMENTS buys former Ramada Bucharest Majestic Hotel

Ionut Oprea

TalentA – Program gratuit de instruire destinat femeilor inovatoare din agricultură, lansat în România

Transilvania Business

Digitalizare națională: Trei măsuri propuse de patronatul din IT pentru contracararea efectelor crizei economice

Ion Surdu

Factura Aquaserv poate fi plătită în rețeaua Payzone România

Ligia Voro

INACO publică Ghidul locurilor de muncă disponibile în criza COVID-19

Ligia Voro

Cunoscuta companie italiană RINA lansează certificarea de încredere în biosecuritate, o schemă de certificare inovatoare pentru prevenirea și controlul răspândirii infecțiilor.

Nicolae Pop

Tetarom I, parc universitar. Vine Bogdan Vodă

Nora Dumitrescu

ADD Bihor va organiza licitație pentru autogările din Marghita și Beiuș

Traian Dan

Austriecii de la Rondocarton, cu fabrică în Apahida, cifră de afaceri de aproximativ 93 mil. euro în 2018

redactia

Adrian Ionel, director general: „Interesul major al UNIFARM a fost sănătatea medicilor și a pacienților din sistemul de sănătate românesc”

redactia

Ședintă tehnică de lucru în vederea construirii Spitalului Regional de Urgență Cluj

Stefana Muresan

Unilact Transilvania exportă jumătate din producţie pe zece pieţe europene

Stefana Muresan

Hidroelectrica modernizează stația de 110 kV de la Brădișor

Ligia Voro

Virgil Păunescu, Oncogen: „Sunt primul român vaccinat împotriva Covid-19 cu vaccinul dezvoltat la Oncogen. Statul nu a făcut nimic, zero fonduri pentru finanțare”

Papuc Irina

Industrial Park Brasov aniversează 10 ani

redactia

Total Business Land elaborează SF pentru Parcul Industrial Tămășeu

Traian Dan

Trei proprietăți istorice din Transilvania, de vânzare cu 1,5 milioane euro

Nora Dumitrescu

Proiectul cu fonduri UE al Parcului Științific și Tehnologic Bihor a fost deblocat

Traian Dan

Hotelul Ramada din Cluj, ridicat la rangul de cinci stele

Nora Dumitrescu

Leave a Comment