Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IAR Ghimbav reia producţia de elicoptere

IAR Ghimbav a semnat acordul de parteneriat cu Airbus Helicopters pentru încă zece ani, urmând ca la Braşov să fie produse elicoptere multirol H215M. Conform acordului, IAR va acţiona drept contractant principal pentru toate comenzile viitoare de H215M care ar putea fi plasate de către MApN.
Conform acordului de parteneriat semnat cu Airbus Helicopters, IAR va acționa drept contractant principal pentru toate comenzile viitoare de H215M care ar putea fi plasate de către Ministerul Apărării din România. Deasemenea, acordul include și cooperarea dintre Airbus Helicopters și IAR privind producția, asamblarea, personalizarea, activitățile suport și de întreținere a elicopterelor H215M destinate forțelor armate române, precum şi exportul, în cazul în care apar oportunități.
Directorul IAR Braşov, Niculai Banea a declarat, vineri, corespondentului Mediafax, că, având în vedere că fabrica şi-a încetat activitatea de producție în urmă câţiva ani, acest protocol este o ocazie de a relua producţia de elicoptere.
Elicopterele multirol H215M vor fi produse la Braşov într-o comandă iniţială de 16 aeronave.
La IAR Braşov îşi desfăşoară activitatea, în prezent, 348 de oameni, dar se lucrează la un program de suplimentare a forţei de muncă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Bistriţa-Năsăud, primul județ la atras bani europeni pentru asfaltarea drumurilor forestiere

Articolul următor

Blake Horsley to become P3’s Group Development Director

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share