Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul usturoiului în Ținutul Contelui Dracula, 1-3 septembrie 2017

Dacă nu v-ați făcut program pentru acest sfârșit de săptămână, vă sugerăm să nu ratați Festivalul usturoiului în Ținutul Contelui Dracula.
Organizatorii v-au pregătit un program extrem de variat și interesant care va debuta vineri, 1 septembrie, de la ora 15, cu Tabăra Festivalului, unde la Târgul Produs în Bistrița-Năsăud veți fi seduși vizual, olfactiv și gustativ de oferta invitaților – asociații partenere din alte județe -, iar Lupii Apoulonului au pregătit exerciții ale legionarilor romani, reprezentații ale Legiunii a XIII-a Gemina, tir cu arcul, lupte de gladiatori, reconstituiri de bătălii, dansuri de inspirație dacică și romană, ateliere interactive în tabăra trupei. De la aceeași oră, pe scenă, începe animația pe ritmurile mixate de DJ.
Deschiderea oficială va avea loc tot pe scenă, de la ora 17, ca apoi muzica să își intre în drepturi. DJ, muzică live cu Trupa „Big City”, folk cu Vasile Bancea și Sorin Borzoș, Mircea Baniciu sunt ingredientele muzicale ale primei zile. Simetric, seara/noaptea se va încheia pe mixajele DJ-ilor.
Dar ce spunem noi? Puteți să consultați programul dând click pe PROGRAM FESTIVALUL USTUROIULUI și să vă alegeți ce vă place. Organizatorii promit multă, multă distracție și vă așteaptă în Pasul Tihuța, loc. Piata Fântânele (drumul spre Ciosa), jud. Bistrița-Năsăud, Ținutul Contelui Dracula – un ținut de mit și seducție 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lansare Horia Badescu, miniexpozitie Mariana Bojan si microrecital de muzica baroca

Articolul următor

Romania at ExpoReal 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share