Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UPU din cadrul spitalelor de urgenţă Bistrița, Zalău, Satu-Mare si Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj Napoca, finantari de pana la 1,5 milioane euro

Un număr de patru unitati de primiri urgente din Transilvania de Nord pot accesa finantari de pana la 1,5 milioane Euro pentru reabilitare si dotare.
Este vorba de UPU din cadrul spitalelor de urgenţă Bistrița, Zalău, Satu-Mare si Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj Napoca.
Autoritatea de Management POR a lansat Ghidul Solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelul aferent POR – Axa prioritară 8 – ”Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale”, Prioritatea de investiții 8.1 – Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunitati, Obiectivului Specific 8.2. „Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență”.
Pentru a fi eligibil, proiectul trebuie să se regăsească pe lista proiectelor prioritare preindentificate de către Ministerul Sănătății.
Patru unităţi din Transilvania de Nord se află pe lista menţionată: Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistrița, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu-Mare și Unitatea functională regională de urgență : Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferinta Smart Regional Development – investitii inteligente pentru dezvoltarea comunitatii regionale

Articolul următor

Trenuri cu 160 de km/h pe ruta Simeria-Braşov-Bucureşti-Constanţa

Citește si:
Total
0
Share