Agricultura Arad Eveniment

Continuă înscrierile pentru Agroalim, eveniment de brokeraj internațional

Companiile din industria agroalimentară a Regiunii Vest se mai pot înscrie la evenimentul de brokeraj internațional organizat de ADR Vest până joi, 7 septembrie, ora 15:00.
Până în acest moment, 33 de organizații din România, Franța, Serbia și Ungaria s-au înscris deja pentru a participa la evenimentul de brokeraj.
Companiile din industria agroalimentară a Regiunii Vest se mai pot înscrie până joi, 7 septembrie 2017, la ora 15:00, la evenimentul de brokeraj (întâlniri bilaterale) internațional organizat în Arad de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) în parteneriat cu Asociația Tehimpuls, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Casa Națională de Comerț a Ungariei și Agenția de Dezvoltare a Serbiei.
Evenimentul, dedicat companiilor (producători de produse, utilaje sau ambalaje, distribuitori, cercetători, ș.a.m.d.) din industria agroalimentară a Regiunii Vest, va avea loc la Expo Arad din municipiul Arad, în data de 8 septembrie 2017.
Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită. Înscrierea se poate face doar ca urmare a realizării unei înregistrări on-line, în limba engleză, accesând link-ul https://agromalim.b2match.io. Ulterior completării profilului firmei – profil ce conține o descriere a companiei și informații despre cererea/oferta acesteia – se vor putea stabili întâlnirile bilaterale.
Pe parcursul celor 2 ore și jumătate în care se va desfășura evenimentul, între orele 10:30 și 13:00, organizațiile participante din Regiunea Vest vor putea stabili colaborări sau parteneriate cu companii din alte țări europene, își vor putea dezvolta propriile rețele de parteneri strategici transnaționali și își vor putea face o imagine asupra ofertei în domeniul agroalimentar.
Fiecare dintre companiile din Regiunea Vest participante la evenimentul de brokeraj se va întâlni cu organizații din alte țări europene, având alocate aproximativ 20 de minute pentru fiecare întâlnire stabilită. Astfel, La 8 astfel fiecare companie din Regiunea Vest înscrisă la eveniment va putea participa la 8 întâlniri bilateralepe parcursul evenimentului.
Evenimentul de brokeraj organizat de ADR Vest este spijinit de Enterprise Europe Network (EEN) – rețea europeană prezentă în peste 60 de țări, al cărei scop este acela de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltare inteligentă și durabilă. ADR Vest este partener al rețelei EEN începând din 1 ianuarie 2015.
Evenimentul de brokeraj este parte componentă a târgului Agroalim organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Informații detaliate despre târg se găsesc pe pagina web a organizatorilor – http://www.ccia-arad.ro/agromalim/. Organizatorii au invitat să participe, pe lângă companii din Regiunea Vest, și companii din Austria, Bulgaria, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria.

Related posts

Reuniunea zonală “Gunoiul de grajd – bunăstare pentru fermieri!”

Ligia Voro

PRO BUSINESS TOGETHER 2

redactia

Cel mai mare centru de distribuție carburanţi din vest, la Arad; investiție OMV de peste 17 mil. euro

Stefana Muresan

”Romania Blockchain Summit”, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Sud-Estul Europei

Stefana Muresan

Eveniment în agribusiness: Conferință pentru creșterea fermei tale

Stefana Muresan

AFIR: Fondurile alocate pentru 2017 pentru investiții în sectorul agricol vegetal, epuizate

Stefana Muresan

Weinfest Medias 2019. Turrepitz – paznicul cetății – te cheamă în vechea metropolă de vin a Transilvaniei

Nicolae Pop

The sum of all fears, variant 2018: when CEOs’ lack of digital culture opens all gates to hackers.

redactia

Agricultorii sălăjeni, vizitați de ministrul Adrian Oros

Nora Dumitrescu

Nouă investiție de forță la Tohani, Dealu Mare: Viile Blidar

redactia

Bucharest Tech Week – top soluții tech inovatoare pe care le poți testa la festivalul tehnologiei

Stefana Muresan

Luna Solai a dat drumul la producția de făinuri de șrot

Nora Dumitrescu

Nicoleta NUȚU, Partner Development Manager pentru ISV, Microsoft Romania, participă la PRIA IT&C and Intellectual Property 2018, în 15 mai, la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

AMCOR vă invită să participați la o nouă sesiune de certificare internațională CMC

Stefana Muresan

Coindu, 140 de locuri de muncă disponibile pentru fabrica de lângă Arad

Stefana Muresan

Europarlamentarul Daniel Buda: Asocierea în Agricultură – avantaje, inclusiv posibilitatea de negociere a unui preț mai bun al produselor

Stefana Muresan

Depunere cereri pentru ajutorul la motorina – trimestrul I

Ministerul Agriculturii a demarat procedura de recunoaștere a fabricilor de zahăr

Stefana Muresan

Ștefan-Mihai Liviu, șeful APIA Sibiu: „Îi asigurăm pe toți fermierii că toate cererile vor fi actualizate și închise la timp”

Ion Surdu

Companii de renume, gadget-uri și competiție pentru startup-uri la cea de-a 4-a editie Techsylvania.

Tirdea Ionut

Sales & marketing conference

Ionut Oprea

Phil Hogan: Plăţile directe pentru fermierii români vor creşte după 2020

redactia

Invata ce inseamna designul de interior pe 6-7 octombrie, la Bucuresti

redactia

DEVO 2019: proiecte de dezvoltare din 15 țări, investiții de peste 10 miliarde de euro

Ligia Voro

Leave a Comment