Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Continuă înscrierile pentru Agroalim, eveniment de brokeraj internațional

Companiile din industria agroalimentară a Regiunii Vest se mai pot înscrie la evenimentul de brokeraj internațional organizat de ADR Vest până joi, 7 septembrie, ora 15:00.
Până în acest moment, 33 de organizații din România, Franța, Serbia și Ungaria s-au înscris deja pentru a participa la evenimentul de brokeraj.
Companiile din industria agroalimentară a Regiunii Vest se mai pot înscrie până joi, 7 septembrie 2017, la ora 15:00, la evenimentul de brokeraj (întâlniri bilaterale) internațional organizat în Arad de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) în parteneriat cu Asociația Tehimpuls, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Casa Națională de Comerț a Ungariei și Agenția de Dezvoltare a Serbiei.
Evenimentul, dedicat companiilor (producători de produse, utilaje sau ambalaje, distribuitori, cercetători, ș.a.m.d.) din industria agroalimentară a Regiunii Vest, va avea loc la Expo Arad din municipiul Arad, în data de 8 septembrie 2017.
Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită. Înscrierea se poate face doar ca urmare a realizării unei înregistrări on-line, în limba engleză, accesând link-ul https://agromalim.b2match.io. Ulterior completării profilului firmei – profil ce conține o descriere a companiei și informații despre cererea/oferta acesteia – se vor putea stabili întâlnirile bilaterale.
Pe parcursul celor 2 ore și jumătate în care se va desfășura evenimentul, între orele 10:30 și 13:00, organizațiile participante din Regiunea Vest vor putea stabili colaborări sau parteneriate cu companii din alte țări europene, își vor putea dezvolta propriile rețele de parteneri strategici transnaționali și își vor putea face o imagine asupra ofertei în domeniul agroalimentar.
Fiecare dintre companiile din Regiunea Vest participante la evenimentul de brokeraj se va întâlni cu organizații din alte țări europene, având alocate aproximativ 20 de minute pentru fiecare întâlnire stabilită. Astfel, La 8 astfel fiecare companie din Regiunea Vest înscrisă la eveniment va putea participa la 8 întâlniri bilateralepe parcursul evenimentului.
Evenimentul de brokeraj organizat de ADR Vest este spijinit de Enterprise Europe Network (EEN) – rețea europeană prezentă în peste 60 de țări, al cărei scop este acela de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltare inteligentă și durabilă. ADR Vest este partener al rețelei EEN începând din 1 ianuarie 2015.
Evenimentul de brokeraj este parte componentă a târgului Agroalim organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Informații detaliate despre târg se găsesc pe pagina web a organizatorilor – http://www.ccia-arad.ro/agromalim/. Organizatorii au invitat să participe, pe lângă companii din Regiunea Vest, și companii din Austria, Bulgaria, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

EnergoBit, nouă injecție de capital

Articolul următor

Festivalul Internaţional de Carte Transilvania va debuta cu ”Marșul lecturii”

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share