Agricultura Arad Eveniment

Continuă înscrierile pentru Agroalim, eveniment de brokeraj internațional

Companiile din industria agroalimentară a Regiunii Vest se mai pot înscrie la evenimentul de brokeraj internațional organizat de ADR Vest până joi, 7 septembrie, ora 15:00.
Până în acest moment, 33 de organizații din România, Franța, Serbia și Ungaria s-au înscris deja pentru a participa la evenimentul de brokeraj.
Companiile din industria agroalimentară a Regiunii Vest se mai pot înscrie până joi, 7 septembrie 2017, la ora 15:00, la evenimentul de brokeraj (întâlniri bilaterale) internațional organizat în Arad de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) în parteneriat cu Asociația Tehimpuls, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Casa Națională de Comerț a Ungariei și Agenția de Dezvoltare a Serbiei.
Evenimentul, dedicat companiilor (producători de produse, utilaje sau ambalaje, distribuitori, cercetători, ș.a.m.d.) din industria agroalimentară a Regiunii Vest, va avea loc la Expo Arad din municipiul Arad, în data de 8 septembrie 2017.
Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită. Înscrierea se poate face doar ca urmare a realizării unei înregistrări on-line, în limba engleză, accesând link-ul https://agromalim.b2match.io. Ulterior completării profilului firmei – profil ce conține o descriere a companiei și informații despre cererea/oferta acesteia – se vor putea stabili întâlnirile bilaterale.
Pe parcursul celor 2 ore și jumătate în care se va desfășura evenimentul, între orele 10:30 și 13:00, organizațiile participante din Regiunea Vest vor putea stabili colaborări sau parteneriate cu companii din alte țări europene, își vor putea dezvolta propriile rețele de parteneri strategici transnaționali și își vor putea face o imagine asupra ofertei în domeniul agroalimentar.
Fiecare dintre companiile din Regiunea Vest participante la evenimentul de brokeraj se va întâlni cu organizații din alte țări europene, având alocate aproximativ 20 de minute pentru fiecare întâlnire stabilită. Astfel, La 8 astfel fiecare companie din Regiunea Vest înscrisă la eveniment va putea participa la 8 întâlniri bilateralepe parcursul evenimentului.
Evenimentul de brokeraj organizat de ADR Vest este spijinit de Enterprise Europe Network (EEN) – rețea europeană prezentă în peste 60 de țări, al cărei scop este acela de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltare inteligentă și durabilă. ADR Vest este partener al rețelei EEN începând din 1 ianuarie 2015.
Evenimentul de brokeraj este parte componentă a târgului Agroalim organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Informații detaliate despre târg se găsesc pe pagina web a organizatorilor – http://www.ccia-arad.ro/agromalim/. Organizatorii au invitat să participe, pe lângă companii din Regiunea Vest, și companii din Austria, Bulgaria, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria.

Related posts

CEO Conference – Shaping the future

Ionut Oprea

Noutăți în managementul eficient al lanțului de aprovizionare la Supply Chain & Logistics Forum & Expo, Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Fermierii campioni la porumb din județul Buzău

redactia

Co-fondatorul rLoop, organizația care a câștigat competiția SpaceX Hyperloop, vine la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

Bogdan CHIRIŢOIU, Preşedintele Consiliului Concurenţei, participă la Conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 23 octombrie 2018

redactia

Mobilitatea viitorului, 21 februarie, Timisoara

Stefana Muresan

Faurecia caută 200 de oameni pentru fabrica de lângă Sibiu

Stefana Muresan

Bogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței, participă la conferința PRIA Competition în 27 februarie 2018

Stefana Muresan

Intalnire reprezentanti operatori de sistem transport gaze naturale – TRANSGAZ, DESFA, BULGARTRANSGAZ, FGSZ si ICGB

Stefana Muresan

Recolta Clujului, transferată la Bruxelles. Un târg cu vânzări de 600 de tone

redactia

Excelența e premiată la Cluj-Napoca și în 2018! „Premiile de Excelență”, ediție aniversară

redactia

CONTRACTOR Engineering & Construction

Transilvania Business

3,8 milioane de euro pentru proiecte din PNDR

Transilvania Business

Utilizarea glifosatului – un rău necesar ?

Stefana Muresan

Universitatea Tehnică din Cluj anunţă o nouă ediţie a Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii – PRO INVENT

Stefana Muresan

ACAROM organizeaza seminarul „Progress through Cooperation”, Bucuresti, 9-10 noiembrie 2017

Stefana Muresan

Peste 30.000 de fermieri vor primi de la APIA 135,4 milioane de euro, plăți în avans

Traian Dan

Ministrul Agriculturii: avem pregătite textele pentru rechiziţii şi pentru suspendarea exportului de cereale

Papuc Irina

„Top Ansambluri Rezidențiale” – Târgul dedicat dezvoltatorilor de ansambluri rezidențiale, are loc în noiembrie, la Vivo Mall – Cluj Napoca

Papuc Irina

Un nou eveniment Portfolio Farm a fost organizat în centrul țării

Transilvania Business

Food Hub, șansa micilor fermieri de a performa pe piață

Stefana Muresan

Parcul de Vânătoare Șarlota, 112 ani de istorie

Stefana Muresan

BusinessMark va reuni în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București, cei mai importanți jucători din real estate

redactia

Bienala Națională de Arhitectură, ediția a XIII-a, 2018

redactia

Leave a Comment